Glace au four

Grymt sugen på denna rätt må ja säga. Inte gjort den sen ja va tillsammans med min första sambo. ( sugen sa ja , ja har inte sagt att ja ska göra den , än)

Havrebotten, glass, färska bär och ett smarrigt marängöverdrag. ( man kan lika gärna ha brownie lr kladdkake botten.)

Bra att tröst äta om inte annat.

Äsch slutar svamla nu, mer kaffe åt linda.



Letar dock fortfarande desperat efter liknande recept till farmors blåbärskakor. Ska kika med pappa om han inte vet. Dom måste göras och avnjutas i augusti /september där. SÅ underbara, minns dom än idag, smaken, doften.

30 år för livstid är inhumant

Vart är världen på väg? Jag hoppas fasiken att dom inte lyssnar på den efterblivne människan. Avskaffa livstid för att de är inhumant att inte veta hur länge man ska sitta inne? Cut the crap!

Hur humant är de att ta en annan människas liv, sen inte ta ansvar inför det samt tänkte han någongång på anhöriga till offren vid detta uttalande? Vad ja misstänker, neeej!

Ska de vara humant för någon som har förlorat spärren i hjärnan och gått så pass långt att man tagit flera människors liv? Oavsett om de va 12 år sen lr inte? Jag tycker han redan har på tok för bra där han är.

Och i mitt tycke, han har fanimej inte rätt, inte ngnstans i d han säger. Får man livstid ska d va på obestämd tid då man faktiskt tagit en annan människas liv och förstört en anhörigs på så många sätt. Hur värt är en annan människas liv egentligen? Ska vi börja tro på Gud och syndernas förlåtelse nu lr va är de frågan om?

Publicerad: 2011-05-31
Textstorlek:
Normal text Stor text Extra stor text
FÅR NOG NEJ Tony Olsson, till höger, kommer mest troligt inte få sitt livstidsstraff tidsbestämt av Örebro tingsrätt. FÅR NOG NEJ Tony Olsson, till höger, kommer mest troligt inte få sitt livstidsstraff tidsbestämt av Örebro tingsrätt. Foto: CONNY SILLÉN/SCANPIX

Olsson har rätt – avskaffa livstid

Tony Olsson dömdes till livstid för polismorden i Malexander 1999. Tony Olsson dömdes till livstid för polismorden i Malexander 1999.

Han är ingen moder Teresa – men han har något viktigt att säga

ÖREBRO. Tony Olsson vill få oss att tro han numera är en blandning av moder Teresa och tjuren

Ferdinand.

Det är domstolsförhandling, och mördaren från Malexander vill få sitt livstidsstraff omvandlat till tidsbestämt, vilket inte kommer att ske.

Men han har något viktigt att säga.

Han är stor och kraftig, Tony Olsson, större än vad jag har förstått.

Det har gått tolv år sedan Malexander, han heter numera Byström i efternamn, sitter på Kumla och har infunnit sig

i Örebro tingsrätt i förhoppning om att få sitt livstidsstraff omvandlat till mellan 24 och 27 års fängelse.

– Hur har din tid på anstalten sett ut? vill advokat Björn Hurtig veta.

Olsson, som i sin ljusgrå kostym och vita t-shirt mest ser ut som en fredagsavslappnad börsmäklare, ler mot släkt och vänner på åhörarbänken och inleder en vältalig redogörelse.

Det har varit svårt. Nio år på säkerhetsavdelning, många års isolering, elaka vakter.

– Men 2004 blev jag religiös. Jag fann Gud. Jag började känna ångest över vad jag hade gjort.

Han pluggade in gymnasiet, tog akademisk examen, föraktar alla former av brottslighet, började skriva böcker, inkomsterna därifrån har gått till de anhöriga till de mördade poliserna, han känner skuld och skam.

Om jag inte visste bättre så skulle jag tro att det var en from frikyrkopastor från Småland som satt och pratade.

Men så säger han något som får mig att undra hur självbilden är beskaffad.

– Jag misskötte mig de första åren av straffet. Men det var ett friskt sätt att protestera mot min isolering.

I själva verket har Olsson hållits isolerad eftersom han rymt genom att ta gisslan under vapenhot, han har kastat bajs på fångvaktare, åtalats för mordbrand, slipat en smörkniv för att använda som vapen och fått fem varningar.

Olsson har, skriver kriminalvården i ett yttrande, ”gjort sig skyldig till en massiv och unik misskötsamhet av mycket allvarlig art”.

Han tar ny sats, slår ut med armarna och vill veta om han verkligen ska behöva bedömas för något han gjort för tolv år sedan.

Jag är ledsen, Tony, men det ska du. Nazister som skjuter ihjäl poliser gör sig inte bara skyldiga till mord utan utför också ett angrepp på funktioner som är centrala i ett demokratiskt samhälle.

Advokat Hurtig låter en smula uppgiven då han pläderar.

– Ser Tony ut som en polismördare?

Nej, det kanske han inte gör. Men hur ser en polismördare ut?

Olsson har skött sig de senaste åren, men Örebro tingsrätt, vars beslut kommer längre fram, tänker inte lyssna pÅ honom. Han har suttit för kort tid. Och kriminalvården bedömer att risken för återfall är hög.

Högsta domstolen har visserligen slagit fast att livstid ska betyda 18 till 24 år, men säger att det i undantagsfall kan vara längre.

Kumpanen och mönsterfången Jackie Arklöv fick nyligen avslag.

Detta vet Olsson. Kanske är det därför han avslutar sin berättelse med att påpeka att han är

engagerad i en rörelse som verkar för att livstidstraffet ska avskaffas.

Han har rätt.

Jag är medveten om att det inte är en helt tacksam uppgift att utifrån Malexander argumentera för att skrota lagens hårdaste straff. Inte heller tycker jag synd om Olsson.

Men det är inhumant att människor inte ska ha en aning om när de kommer ut. Straffet

urholkar dessutom tilltron till rättsväsendet, eftersom vi ändå inte håller människor inlåsta tills de dör.

Sverige borde göra som Norge. Avskaffa livstid. Ersätt det med ett maxstraff på kanske 30 år.

Ett bra mått på civilisation är vår förmåga att visa humanitet gentemot dem vi avskyr mest.

Oisín Cantwell

ytterligare ett stolpskott är fött

Än är sista ärkenöten inte född. Hur tänkte kärringen? Vill man föda fram ett oönskat barn , bära på d i nio månader för att sen adoptera bort de? Hur mkt förlänger man inte lidandet för sig själv? Vad är de inte då man får leva med, resten av sitt liv. Jag vet inte hur det är med er men för egen del och eget tänkande så skulle jag hellre vilja göra ngt ogjort i tidigt stadie , då de inte utvecklats, inte bildad lungor, hjärta och hjärna utan fortfarande är ett embryo.

Tänk om man blivit gravid genom en våldtäkt. Allt för att nå en nollvision i abortfrågan. Klart man inte ska använda abort som preventivmedel men seriöst de finns orsaker till allt. Hon är dum i huvudet på riktigt om ja får säga min mening. Hur många skulle då inte dessutom bli långtidssjukskrivna för depression , psykoser och hur mycket skulle inte självmordsstatistiken öka? Så långt tänkte hon inte.

En människas psyke är starkt,men inte så starkt. Trött blir man på att dom inte kan tänka längre, IQ badboll!!!!!

– Adoptera istället för att abortera

Gunilla Gomér. Gunilla Gomér. Foto: Kristdemokraterna

Gunilla Gomér (kd) vill göra det lättare för adoption inom Sverige

Adoptera – istället för abortera.

Genom att underlätta inhemska adoptioner vill kristdemokraten Gunilla Gomér minska antalet aborter.

– Det är ju bättre att födas än att inte få födas alls, säger hon.

Gunilla Gomér, kristdemokratisk regionpolitiker i Västra Götaland, vill göra det lättare för adoption inom Sverige.

Detta i syfte att minska antalet aborter i landet.

– Idag hämtar många par hem barn från utlandet. Varför skulle det då inte kunna finnas en adoptionsbyrå som gör det enklare att adoptera svenska barn, säger Gunilla Gomér.

Nollvision för aborter

Hon vill ha en ”nollvision” för aborter.

– Jag tycker inte vi ska ha den mest abortliberala lagstiftningen i Europa. Så jag tycker vi ska sänka gränserna, särskilt för de sena aborterna. När jag gick som elev var jag själv med och la ett foster som fick självdö i sköljen, säger Gunilla Gomér som till yrket är sjuksköterska.

Ändra gränsen för fri abort

Hon vill att gränsen för den fria aborten ändras till vecka 12, istället för vecka 18.

Därefter ska det krävas Socialstyrelsens godkännande för abort.

Att barn skulle födas med avsikten att adoptera bort dem, tycker inte Gunilla Gomér är något större problem.

– Jag jobbar mycket för just de ofödda barnens rätt att få leva. Och det är klart det är bättre att få födas än att inte få födas alls, även om det aldrig är en fördel att växa upp med andra än sina biologiska föräldrar, säger hon.

Helena Utter

ont i mig

Hur sjuka i huvudet är inte vissa människor. Ja anser att dom som gör detta borde skjutas och man kan aldrig ta upp sånt tillräckligt. Så arg, så sjukt arg blir ja. D gör ont, ända in i själen!

Aftonbladet!!

 

 

Publicerad: 2011-05-30
Textstorlek:
Normal text Stor text Extra stor text

Mirakelhunden
lurade döden

Mirakelhund hittades torterad

Hunden Star trotsar alla odds.

Hon hittades begravd upp till nosen, med bundna ben och skjuten med 40 skott.

Men hon överlevde.

Star hittades av poliser på Malta i närheten av staden Birzebbuga. De var i området av en helt annan anledning när de hör de svaga ljud under en planka.

Därunder hittade de Star. Begraven, med jord upp till nosen, med bundna ben och flera skottskador i huvudet.

Många vill adoptera

Det visade sig att Star innan hon begravdes hade skjutits med 40 skott från ett luftgevär.

Men hunden överlevde tortyren och vilar nu upp sig på ett djursjukhus. Samtidigt pågår jakten efter gärningsmannen.

När Star väl blir frisk väntar förhoppningsvis ett gott liv. Mängder av människor har redan hört av sig för att få adoptera henne.

Eric Thorsson

Hunden Star hittades skjuten och begravd – men överlevde mot alla odds. Hunden Star hittades skjuten och begravd – men överlevde mot alla odds.

Alla borden

Jaa jag har iaf fixat allt som har med katterna att göra idag. Skulle färgat håret, neeeeeej d blev inte av. Dammat och dammsuga och skura, va hände där? Ja tryckte ned lite mat( kom tack och lov iväg och handlade lite) , tack snälla snälla för sällskapet :)

aaaah ja ringde iaf musgluttaren. Meeen vi har inget på dig här sen -06... meeeen suck my duck att ni inte har. Vart har ja annars hämtat ut mina p piller? Svarta marknaden lr? Sååå neeee nu måste ja gå dit och undersökas för att få dom där skräpsakerna! *sucka tungt*

Borde sova kan tyckas.. Geisha ligger och spinner vid huvudänden ( min lilla hårboll). <3 nu har ja haft mina små i 1,5 år.

Kärlek är de!

Mamma ska komma igång och jobba imorgon, hoppas verkligen de går vägen, hon behöver d. Och på lördag skulle hon till Chappis så ja tror som sagt, välbehövligt.

Ja e trött, mör och dum i huvdet.












Toppenhelg och mardrömmar

Dricker mitt kaffe i sängen. Svart kaffe, inte fått röva ur vagnen och gå och handla. D här med maten... Jajja mig men that´s life. D är ändå bara mig d handlar om.  Missförstå mig rätt. Ja har ingen familj som ja behöver ta hänsyn till utan d e bara ja och katterna här, därav att maten blir lidande då ja krockar me att inte kunna gå ut och handla samtidigt som ja gråter, lr så kan ja rent av inte komma ut pga att ja e rädd för att börja gråta, när som helst. Är de ngt ja avskyr är de just d. Grina offentligt!

Har iaf haft en toppen helg. Lördag med Lola och söndagen med Märtski. Underbart skoj :) Och ja är så tacksam och glad medvetna lr omedvetna, d tog bort lite av min smärta och fick mig att slippa tänka och släppa allt för en stund. Gulle er! :)

Andra natten nu som ja drömmer om gigantiska mördarmarsvin som blir matade me flodhästar. Tränade att döda. Vaktade av cyborgs( terminator folk) på en plattform liknande de som är för robotwars. Ni kan ju ana de blodiga kaoset. Måste ja ens försöka tyda detta? Tydligen då de är något som tär på mitt undermedvetna.

Här om söndagen hade ja tydligen messat min kompis som morgonhälsning; kan du ta bort dom muterade gigantiska röda äpplena och gömma undan mig för alla skrynkliga gubbrövar. Ja mår dåligt!

Ja förstår att han funderar på va som rör sig i mitt huvud ibland. Ja funderar ja med. Tro mig! Haha!

Som ja till Lola "d e tur ingen kan rota sig in i min hjärna när ja sover och ser va som pågår för ja e inte säker på att ja själv ens vill d ibland"


så sant så sant ....

När tystnaden infinner sig

Nyvaken fast ja kanske borde sova mer. Men ja kan inte. Det vill sig inte riktigt. Ja borde må som en påse rostiga skridskor, men nej. Jag är bara, tom. Kan inte sluta tänka på begravningen, då de hela blir så slutgiltigt!

Så mkt tankar, så mkt känslor inför d. Vad ska ja göra åt de? Få upplopp för d?! Borde kanske dra och träna men neeej d vill nog inte varken kropp lr knopp va med på så ja funderar på att börja med att riva ut allt från alla skåp i köket och börja den vägen. Skura från golv till tak och vice versa.

Lr lägga mig igen, gråta ut lite, dra täcket över huvudet och stirra stint i väggen. Se mitt livs film med henne spelas upp inför mitt inre. Inga mer fikastunder på deras altan på sommaren , inga mer smyga ut under julen för att gömma sig där när trycket blev för stort. ( en skål pepparkakor, glögg och cigg, allt för att överleva dom där tomten är far till alla barnen jularna med barn högt och lågt och vuxna vart man än rörde sig). Andas in luften och njuta av stillheten. Doften av skogen och gräset när daggen smög sig på och man gick barfota över för att komma från lillstugan in för att äta en underbar frukost i stora huset. Att aldrig mer få höra henne gå runt och sjunga, dansa, krama på en och skratta och ha sig medans hon gick runt i huset och dammade.

Deras gamla grannar och poolen ja en ggn höll på att drunkna i. Dom blommande äppelträden och en snårig skog, åkrar och ängar man lekte och busa på, stenrösen och alla djuren . Hur hon tog hand om mig när ja va sjuk, hur hon alltid lyssnade och kramade, aldrig dömde, alltid hade ett gott råd lr en puss och kram till över. Den stora logen. Aldrig mer desamma. Inget blir mer som de en gång va.

Minnena är de finaste man har. Och dom blir bara vackrare för var dag som går och hon kommer alltid finnas med mig. Men just nu gör d ont. Och ja skulle verkligen behöva en kram nu :/ hennes kramar. Inga ord bara en stor varm famn. Hennes famn.

15e juni

Yupp då är d dags för begravning! D är då man får en verklighetsbitchslap i ansiktet åter igen. Att såhär är livet.

Borde äta ngt kanske? Neee gör d sen :) Dags för en runda till Märtskis place om en stund.

Trött, slut som artist. Skit i d , kan ja ta när ja blir gammal sen. Borde kanske hitta ngt passande till begravningen? Bara ge sig ut och leta.

Kanske ska äta en macka trots allt.. lite massa hunger och jäkligt inte på humör.

Kärlekar <3


19 h

Vart vaken i 19 h, inte trött, inte hungrig. Nu gråter ja . mamma skriver på msn. Hon har vart sängliggandes sen i tisdags natt. Ja förstår d då ja vet vad hennes mamma betyder för henne.

Kom från jobbet för en timme sen. Inte trött, ja borde va trött. Ja ska jobba inatt igen, ja borde sova. Jag har ont i armen och d sticker i höger ansiktshalva. Skitångest. Söndag är de iaf sangria söndag. Sen ska ja kolla me L om hon vill käka langos, glo på folk och dricka lite öl och vin på lördag.

Borde så mkt just nu, borde gråta och pressa ut allt, borde kanske inte jobba, borde sova, borde äta osv osv osv.

Mens inte av denna värld på toppen av allt. Grrrreaaaat! D går bra nu!

inget mer lilla fiddeli ( så kallades ja av mormor och morfar när ja va liten) inge mer lilla hoppetossa och inge mer alls. Kärlek är de bästa som finns och även de som gör mest ont. Konstigt hur ett och samma ting kan skapa sådant kaos, från alla håll.

Borde sakerna kom tillbaka.

Underbara vänner och familj

Underbara är ni. Tack för ni finns. Tack Kristoffer för att du finns och är den du är. '

"Du är mitt hjärta <3" och du är mitt kan ja säga tillbaka. Tack fin fina du!

Tack Anna för att du finns och är den du är.

Otrolig kärlek till er alla.

Inte upplagd för jobb alls. Obekväm känsla i hela kroppen och ja skakar och fryser fortfarande, bränner i bröstkorgen, för varje andetag. Illamåendet gör sig påmind och ångesten ska vi nog inte prata om. Men en natt. Nio och halv timme. Borde gå, eller hur? Så länge jag har fokus. Minns vad jag ska göra, hur jag ska göra de så är de lugnt!

Andas in, andas ut, lugna och fina andetag. Klistra på de där leendet som så många gånger förr.

Gizmo har legat vid huvudänden hela natten, Geisha vid fotänden. Mina gullegrisar.

Så grymt sugen på att korka upp en flaska och försvinna in i dimman, men de går inte. Sånt får ja inte heller göra. Måste va fokuserad!

Blåsten utanför är tragisk. Måste jag duscha? Ja de måste ja ju faktiskt! Skärpning Linda fokusera på andningen.

Ingen hunger

Hungern är borta, men jag har fått i mig lite iaf. Tack för sällskapet, guld värt. Tårarna strömmar till , av och till. Precis som en switch on, switch off knapp. Kollat lite film, mitt i filmen blev d paus och ja börja gråta men d sluta lika snart som de börjat. Pulsen ökar, ja fryser och ja har en konstant smärta i bröstkorgen. D kommer komma när ja ska sova.

Ligga och vagga sig själv till sömns, blöta kuddar och svidande ögon. D måste ut , för ja kan inte ha de så imorgon, jag ska jobba. Jag fasar lite inför imorgon natt faktiskt, men that´s life. Lr? Suck it up och köra.

Jag kan höra hennes mjuka skratt i huvudet, hennes leende, hennes sång och d gör ont. Ja måste tillåta de att göra ont. D gör bara så förbaskat ont.

Kan inte ens föreställa mig hur de känns för morfar, för mamma.







5 års kämpande med cancer är över.... Himlen fick idag tillbaka sin starkaste och underbaraste ängel.
Tack för lånet.


Hjärtat slår så hårt

Jag fryser, jag skakar och ja gråter som besatt. 5 i 2 idag hände d som egentligen var väntat. På ett sätt är de en lättnad, hon slipper lida. Men satan vad ont de gör. Så fruktansvärt ont. Tårarna strömmar ned för mina kinder samtidigt som jag skriver och ja försöker urskönja tagentbordet. Men de är svårt.

Så ont i bröstkorgen, så fruktansvärt ont. Men den är över nu, väntan. Hon har äntligen fått somna in. fri från sina plågor.

En mycket varm och stor människa har lämnat oss idag. Fylld med glädje värme och kärlek. Alltid en varm stor famn och en mjuk röst. Jag älskar dig mormor och ja kommer alltid att göra de.

Vila i frid min hjältinna. Min vackra, fina, starka underbara mormor.

En glad unge

Denna bild fick ja av min brollas sambo :)

Detta är en mkt glad unge, dock bestämd har ja förstått och dom har full rulle nästan jämt. Haha!

Men erkänn att man blir glad bara av att se honom :) Min brorson Charlie :)

Fasters glada lilla  rumpnisse!



Vi diskuterade igår att man missar så mkt när man bor så långt bort. D är en klar nackdel. :/ Får ta igen så mkt som möjligt när man väl ses helt enkelt. Mysetrollet!

Vissa saker känns INTE okej

Nuuu ska vi kanske ta en diskussion om egosim här. Något jag behöver kräka ur mig . De finns dom som behöver en verklighetsbitchslap lr 4!

Tar någon åt sig... TA DE MED MIG... personligen.... inte över face och inte över msn. Tar någon d med mig över nätet lr via sms... ja kommer inte svara ....

Människan ska dö, oavsett kommer hon dö ensam för hon kommer inte vara medveten om vem som är vem lr vem som är vart. Hon kommer befinna sig i sin egen värld. Och JAG hoppas d snart är över. För hon lider.

Jag vet nog att de inte bara ja som anser att d inte är synd om personerna runt om förutom den som kanske levt me människan 24 h om dygnet sedan tidernas begynnelse och som vet att den kommer få leva ensam nu, utan sin livs kärlek, de är synd om den som ska dö, en förtidig död. Att känna kroppen förtvina, ruttna inifrån av en hemsk sjukdom, inte kunna säga va man tycker , tänker och känner. För ingen, INGEN  som inte upplevt de själv kan säga att ja vet hur d är.

SLUTA ÖMKA ER SJÄLVA!!!!!! ja blir så less, så arg. Bara att inse, hon kommer inte bli frisk, människan kommer dö. Inse fakta, verkligheten. D är förjävligt, svar ja. Hemskt, elakt och ingen ska behöva uppleva de, att dö för tidigt. Inte uppleva att andra människor dör, för de gör man oavsett. En del som sig bör, andra för tidigt och man är döende redan från den dagen man föds. De är tragiskt ja.... Men se till den som ligger där kanske?! Som sagt de är inte synd om ngn annan. Sorg kan man hantera. Alla gör de olika men oavsett den är hanterbar och livet går vidare vare sig man vill lr inte. Men livet har sin gång. Så är de bara.

Så vakna upp, inse fakta och sluta med eran självömkan. Låt henne få somna in, med ro. Hon lider oerhört och ja VET att hon inte velat ha de så, som de är nu. Drama, hon behöver ingen drama och alla ska hjälpas åt, finnas där och stötta varandra... EFTERÅT! Tänka på er själva kan ni fan göra sen. Stanna upp och tänk efter..... D är inte så svårt. Tänk på...VAD HADE HON VELAT OM HON VA KLAR I HUVUDET????? inte som d är nu iaf!

Idioti, ja blir så arg!!!!! Ja vill få ur mig mer, men de kommer. Sanna mina ord de kommer komma.


Rockis igår

Yes rockis igår , full kastrull, hemma skapligt och tvärdog efter att ha pratat lite me min fina lilla syster på msn. Snart är hon hemma :) Och stolt är ja :)

Tack Tiina och Lola för en kanonkväll. :) Lutar åt langos och glo på folk till helgen och bara njuta av livet med. :)

Underbar låt d här och neeej den är inte sammankopplat me ngt, texten är fin och skönt sound. Så inget mer me d :)

Fan va ja hatar mens. Svullen ballong here I come och vattenansamlingarna ja har i kroppen är så sjuhuuuukt tråkiga att deala med när veckan sen är över.




Tömt köket

Produktiv minsann , köket tomt på skräp så ja slipper imorgon, disken gjord så ja slipper imorgon, ny bäddat så ja kommer sova som en bäbis sen. Nu är d bara mig själv kvar och d är gjort från topp till tå på 45 minuter.

Igår va en kaos natt btw. Ja sa ju d..... "Hej ni har tändstickor va? Jag vet att ni har de för ni har haft de förut" (vi har aldrig haft tändstickor och till den damen skulle ja absolut inte ge några även om vi hade.... )

Gäst hade låst in nyckel på rummet... Ngn fråga om vi kunde ladda hans MP3 fast han inte ens bodde på hotellet... Ngn försökte ta me ett luder upp, en va så full att ja nästan bara vänta mig att han skulle ramla baklänges ned för trappan ( puckot tog trappan ist för hissen för han såg den inte, braaaa där), en annan stod och blinkade åt mig medans hans fru stod bredvid och läste broshyrer.

En annan kom in halv 4 och sluddra fram sitt namn, me andra ord, han va så packad att han inte ens visste var, när och hur , dock hittade han hissen.

Bongarna och summan stämde inte alls överrens samt kundkvittona var helt åt helskotta knas d med. Och inga KK dragna på mer än hälften ! Yääääääey, svetten lacka nästan så d stod härliga till emellanåt kan ja säga.

En helt normal helg kan man säga... Onsdag väntar nästa äventyr!

Und genau ein Linda Trick!



Mmmhmm

VEM FAN BESTÄLLDE DETTA PISSEVÄDER????

Drinken i hand, ätit och nu dusch. D artar sig iaf!! Och med denna låt som ja av ngn anledning blir löjligt glad av så där så d spritter i höfterna valsar ja nu in i vattnets värld!



Efter d blir d nog lite Tiger army... :P

Nu tar ja helg

Ligger i sängen, lite ledsen närmare bestämt. Mormor har tydligen slutat äta och dricka och fått en egen sjukhus säng. Väntan, väntan !

MÅSTE försöka äta ngt annars blir d karatefylla ab idag. Ses i dimman folk´s. Idag blir d att träffa fina flickorna L och T på en tur i rockbarens land!

Då kör vi lite shots såhär på morgonkvisten. Puss och kraaaam


facit i hand

Jorden gick inte under så kan vi alla inte bara komma överrens om att mayakalendern och den är senile 86 årige farbrorn räknar rätt helt åt helvete fel ?

Annar,s var d kanske inte ett smart drag att sova till kvart i nio och znoosa till kl inte alls bra?!!!! Hinka ramlösa, klä på sig och dra. Snabbare än ja vet inte vad! Och sen då? Mmm this is my week... glömt plattan på en gång, som tur va hade ja inte gått hemifrån, fick tillbaka en hundring för lite i växel på skit ica. Ja ja slit den me hälsan!

Brandlarmet gick imorse på jobbet, stinkande farbröder som vägrar gå och here we go! Ja är spänd inför vad natten och morgondagen bjuder på! Mahahaaaa!!! Nu måste ja sätta in speedväxeln här.

Puss och kraaaaam

Göra mig iordning

Aaah göra mig iordning! Kan va idé! Gör de till denna melodi!



Håret i en knut, på me mjukisbrallor, slapptröja pch solglasögon. Perfekta utseende för lite sömn sedan :)

Med kaffet i hand

Jag suger på att sova när ja jobbat natt..... Madre mia!! Min chef kom in och kollade läget inatt... Tror dom är nöjda med mig, ja fick mer tider :)

Satt på jobbet och funderade lite medans ja såg hela stan sakta somna in i sin dvala innan den slutligen började vakna till liv igen.

För ett par år sen började min resa, totalt nedbruten, oförmögen att ens duscha och klä på mig, vakna och sova , vad var d?? 2 år av mitt liv som en enda dimma, blev bättre, barka ihop igen ett par år senare. Pang, lite värre än första gången. För  ca ett år sen käkade ja mina sista lugnande, mina sista lyckopiller , mina sista stec och mina sist sömnpiller. Jag har varit helt oförmögen att ta hand om mig själv, ännu mindre ta ansvar för mig själv. Och nu har ja kontroll på allt, d som sig bör såklart, vissa saker kan man inte kontrollera. Dom får man ta som dom kommer , men ändå. Från att gå från noll koll till att ha kontroll över ett helt hotell och andras säkerhet . D känns som rätt så stort.

Det är rätt stort. D känns så jäkla bra. Och d känns riktigt bra när Stoffe säger han är stolt över mig, när min familj säger d. D värmer, från lilltårna och uppåt. För denna ggn tror ja själv på d. Ja tror på mig själv för första gången på EVIGHETER! D kanske inte alltid går riktigt som ja vill, men ja klarar de.

Jag hör den där lilla lilla rösten i mitt huvud fortfarande, dock skriker den inte längre att ja är värdelös och inte klarar någonting. Den pratar mer till mig, viskar till mig när ja tvivlar. Men de kommer en dag då ja brottar ned den med. D är nog något som kommer med tiden.

Samma magkänsla som när farmor dog. Då kommer d nog snart. D tråkiga med att massa tid på jobbet till övers är att man hinner tänka så mkt. I morse när jag stod och väntade på min hiss började de bränna bakom ögonlocken. Svälja tio ggr och fokusera på vad för musik som strömmade in i mina öron ist.

Nu gjorde en dam att ja fick ett snusk sug efter sangria... åååh denna härliga dryck! När pengarna kommer skall förrådet fyllas på så d ALLTID finns hemma!!!


Unusual love

Awwww så gos!





Strange day

Tränat som ni redan , vid d här laget har ja la tjötat hål i huvvet på er om den saken HAHA!! Men de är inte de. I dagarna 3 har ja haft en kvävande känsla i bröstkorgen. Det kommer och går, de gör mig utmattad och får mig att vilja gråta. Men inget kommer. Som om det finns en blockad , inte gråta förrän de är dags. Inte gråta förrän.......

Jag anar att de beror på alla undertryckta känslor. Som om jag sparar all gråt tills de verkligen händer. Jag biter ihop och kör på som om inget har hänt, bara för att få mitt liv att fungera normalt, få mig själv att fungera normalt. Det fungerar. Stundvis tydligen. Vet inte om de är bra eller dåligt, vill inte fundera på de heller. Jag vet bara att de känns som att jag kvävs, stundvis. Samma brännande smärta i lungor och hals, i bröstkorgen som att få huvudet nedtryckt i skållhett vatten och sakta sakta känna hur syret i lungorna tar slut och ersätts av skållhett vatten som sakta sipprar in, ofrivilligt.

Trött, mör och öm, men för rastlös i själen för att kunna sova. Lite paranoid med, jag borde inte kolla på störda psykologiska thrillers.

Kvällens film hittills... The Resident.



Dessa står la på tur










hör och häpna

Jag tänkte på... Yes I did... hör och häpna...Imorgon ska ja ju jobba, så om ja går till gymmet, tidigt, tröttar ut mig, går hem och sover, sen äter ngt för att sen dra till jobbet, d borde bli en awesome plan som faktiskt kan fungera.

Imorgon blir de kondition, axlar, mage och armar. Feeeeeck mah aaaass huuuuuuurts! Känns som om ngn pumpat upp den till nacken! Nähä pocherade ägg och potatisklyftor i ugn kanske?

Darn sweet love song

Världens knäppaste text men så mys :)

Apotek avklarat, 90 minuter på gymmet, solning, 1 mils gångväg hem och ams på köpet... DÖ kilon DÖ!

Idag har ja kanske förtjänat lite mat :)))

Vila mina arma gamla ben innan ja ska iväg på film kväll och sno min polares tvättmaskin då ja insåg att ja behöver rena skjortor till helgens jobb :)



So sweeeeeet! :)) KÄRLEK ÄR DE :)

Apotek

Ajjj fi satana vad ja har ont överallt... Lr ja iaf i ländrygg, rumpa , höfter och ben. Men de innebär ju att ja gör rätt på gymmet så keep on going. Smärta är en högre form av njutning lr va säger man.

Ökade på till 70 kg på benen igår. Om 2 veckor är ja uppe i 80 osv. Innerlåren 35 yttre 45. Sån smärta, sån smärta! Haha!! Och sola sig lite på d. Wunderbar!! Snart uppe i mina 110 som sig bör :)

Idag blir d bröst, armar, mage och kondition och sola såklart. Men först, packa väskan och bege mig till apoteket kanske!! Sen ett avstamp hos musgluttaren då ja inte kommit iväg dit än. Att ja ska va så klen och aldrig ta mig  i kragen. Men d här med att komma ut kan va en rena inbördeskriget emellanåt och då blir viktiga saker lidande. Konstigt egentligen för d känns som om solen gör sitt. Att jag orkar mer, vågar mer och kanske har d att göra med solglasögon. Därbakom kan ja  va mig själv. Ser bara dumt ut att bära dom när d regnar.  Sist ja va bakis hade ja dom inomhus.

Och man ska inte leka blindbock med sig själv med ögonbindel bara för att man är uttråkad, så ni vet. D resulterar i blåmärken! MASSA!!! Och ja har även lyckats me en annan bedrift, fått mitt ena vardagsrums fönster att låsa sig helt så nu är d impossible att öppna. Yääääääääey! Så braigt Linda! APPLÅDER TACK!!!

Underbar vecka d här :)

Imorgon är de jobb som gäller. MASSA jobba! yeeeeeeeeees!!!!!! BTW yoghurt med färsk fruktblandning i, huuuur grymt som helst. Även när man inte är hungrig!




Music day

Hell yeah :)








Plockade fram gamla spellistan från Dackefejden, lr från den tiden ja ville önska livet ur D. Hahaha! Angry and Bitter, tror d va mitt mellan namn! Helt stört, ja var arg i nästan 3,5 år innan ilskan rann av mig, somna arg, vakna arg och arg 24 h och sen kunde ja gråta och vara arg samtidigt. Arg på allt och alla. När de egentligen var en enda person som skapat d. Nästan som en motstånds rörelse till Hitler var jag. Han var min Hitler. Jaaa så skulle man nästan kunna säga.



Vad vore livet utan musik? :) KÄRLEK !!!!!! :)))))

Sovatajm

Börjar luta åt de, slockna till the office! Efteråt åtminstone! Drog till Ica tidigare, d blev fruktigt, fruktmix. Och lite yoghurt. Bättre än inget alls!

Ser framåt emot morgondagen, iaf efter alla ärenden, då ska ja svettas röva av mig :) 2 h på gymmet, kör bara! Är Stoffesaknigast men men den här veckan hör man inte allt för mkt. De känns lite tomt såklart när man är van. Men har man kids så är man lite överseende. Inget snack om saken. Hoppas på bättre än bäst nästa vecka. Och söndagen kommer bli awesoooome! Jobba fredag och lördag natt, söndag är man Mossig och sliten men en tjej kväll är självklart. :) Hoppas på fint väder bara så kanske man kan sitta en stund på uteserveringen.

Och helgen därpå kanske ja trycker i mig en langos lr två :) För då är d HK festivalen :)

Mamma messade mig nu ikväll. Dom vakar över henne på nätterna nu, hon är så dålig att hon kan gå bort när som . Jag blir lite disträ, jag blir lite snurrig. Koncentrations svårigheter. Jävla väntan!

Nej hoppa i säng här kanske ja. Najtinajt!





Paperwork

Slängt allt som ska slängas, varför lägger man tomma onödiga kuvert i en hög på köksbordet ist för att slänga dom direkt! Idioti!

Nu e d disk, dammsugning och dusch kvar. Bra D´n de där :)

Fick i mig ngt att äta, för första ggn idag. Ja är inget bra på att hålla en diet. D slutar med att jag glömmer att äta, magen skriker men ja hör den inte riktigt. Men men, råstekt potatis och pocherat ägg, bättre än inget alls.

Ser ut som ja har biaffra mage just nu, men d lägger sig snart nog.

Och så dagens INTE göra... de här med att skicka bilder på sin genitalie! Så inte populärt! Jag vet inte ens vems d är.... WTF! Känns inte riktigt bekväm med de alls, så vem d än är. SLUTA! och vem d än är... såå... d är ett freaky ollon dessutom :S. Märta, Chantall och Jenny vet vad ja pratar om.

Hur sugen på lite vin och en girls night är inte ja då??? ALOOOOOOOOT! ( skruvar upp volymen, häller upp en rosa pantern och disken kallar... )






Städdag

Bara för att ja är så bra på att vakna... Haha!! Och ja bjuder er på lite Bruno Mars :)




v.26 och v.27

Oj oj då börjar mitt superschema... inga dåliga dagar, timmar lr va man nu kallar d. 11 dagars arbete, 99 h på elva dagar. Bara bita ihop och köra.

Haha ja skrattar lite för d känns som om d är mitt mandomsprov, mitt psykes mandomsprov om inte annat. Och ja kan bara be till Gudarna att inget kollapsar! Nuu vet ja ju visserligen vad ja sysslar med men ändå.

Fullmåne me , svårt att sova. bra kombo, neeeej!!! Är man lite ofrisk om man tänker på diska kl snart halv 3 på natten? jaa , men sen är de ingen som påstått något annat heller.
 
Geisha som låg och sov och inte var beredd på ngt ljud alls hoppade till HAHA!! Ibland vill man ha en dold kamera, iaf en dold diktafon.

Jag hade nog framstått som galen då ja sjunger i duschen , pratar me mina katter, sjunger i moppskaftet när ja moppar golvet, dansar och hittar på egna låtar för anna i telefonen som ja sen själv skrattar åt, gör ljud och gestikulerar samtidigt som ja pratar me ngn, även om d är i telefonen, fnissar i min ensamhet och skrattar högt emellanåt, pratar och sjunger i sömnen samt pratar me tv´n får vi inte glömma.

Ja borde se över mina vanor när ja läser detta, vid närmare eftertanke!

Kanske ska lägga mig och kolla på celebrity rehab med Dr. Drew. Man vill somna, vakna, och man inser att livet är awesome!

ska upp tidigt med, måste ringa musgluttaren för nytt recept på p-piller, ska till FK och lämna in papper, gymmet 2 h, på möte, diska, städa, träffa vänner osv. ibland känns d som om mina dygn innehåller så mkt mer timmar än endast 24, mer 28 h. Lr så är de ja som sover för lite . Något är de.

Har börjar använda sovmask, d går sisådär. Gillar inte att inte ha pejl på läget. D tillhör nog " krigs skadan", men d ska gå, ja ska lära mig att släppa på kontrollen lite. Oavsett somnar ja med den och när ja vaknar sitter den på huvudet. Inte riktigt de som är mening med den kanske. Men övning ger färdighet.


känslostormar

Glömde tillägga att ja såg de grande säsongsfinale av VD igår.. Ja blir så känslosam att ja till och med lipar för d ibland. Alldeles till mig. När ja väl blir känslosam finns de ingen hejd verkar d som.

Dock får man inte krama mig, pussa på mig lr klappa mig när ja gråter... då blir ja arg och gråter för de istället. Bättre lipa när ingen ser och ingen hör. Då visar man ingen svaghet och slipper släppa folk för nära. Ingen fysisk kontakt alls i dom tillstånden. Hur bra som helst!

Men vilken twist. Borde duscha, sen ska ja ringa Emma och diskutera d hela. Haha! Sen träna och sen kanske äta... Annars blir d bara en dietdryck. Lutar åt de!

trött

Ibland blir man trött... Man kan inte rädda dom som inte själva vill bli räddade lr hjälpta, inse fakta. Och inte få gensvar, aldrig få ngt rakt och korrekt svar. D blir jag också trött av.

Att alltid få svaret när man väl talas vid att d är illa och d är skit. Jag VET att d är illa och att d är skit. Men huuuuuuuuuuur illa? D är som att va hos skatteverket och fråga efter personuppgifter.  Man måste ställa specifika frågor annars får man inte fram ngt... Samma känsla! Klaga på att man aldrig hör av sig och när man väl gör d är intresset svalt och d lovas saker som ändå aldrig händer.

trött blir ja, TRÖTT!!!!

Och när ja berätta att ja äntligen fått mitt kontrakt och mitt schema.. jahaaa vad kul... sen inget mer... som sagt först tjatas d och ja är psykiskt instabil och hela kitet. När d väl börjar komma på rätt köl, jaa men d är ju lugnt , nu slipper vi ju oroa oss. Fattar inte ens varför ja försöker få någon form av bekräftelse. Borde sluta .

Och sen ÄLSKAR ja ( märk ironin och sarkasmen....) när folk berättar såna saker för ngn annan innan ja själv ens fått chansen till d när d väl tjatas om att ja aldrig hör av mig. MKT  bra. Då slipper ja ju ringa om d. Varför upprepa d som redan blivit sagts? Som sagt trött!

Borde komma på ngt att äta.. .men vad...? en timmes poweryoga kanske råder bot på saker.






Nyvaknig

Jag suger på att vända på dygnet fel ( vara vaken på natten och sova på dan) iaf sommartid . Ja som ska jobba imorgon med. ûber bra shiet, lr nej inte de inte!

Fredag den 13:e. Jahaaa ja! Ja är fundersam, jag har ingen magkänsla men ja försöker få en. Lyckas me den ni?! D går halvbra ska ja upplysa er om. Halvbra som i nästan inte alls.

Inget nytt från mamma heller, hon om någon suger på att uppdatera. Sist va för 2 veckor sen. Lr lite mer, då ja ringde och tala om att ja fick jobbet och fick reda på att mormor åkt in på sjukan , igen, samma dag. Men är de oväntat? Nej inte alls egentligen. Verkar hon förstå att vi är fler som vill veta och finns där utanför hennes mur, på andra sidan. Nej  d verkar inte så. Ja är inte suprise. Den som blir d av att läsa... Låt bli! Finns inget me min mamma som förvånar mig när de kommer till brist i kommunikation och känslor inblandat. Inget! ( tro mig ja har ringt och ja har frågat och d har hetat ja lovar gumman att höra av mig när d blir förändringar... and theeeen... NO MORE AND THEN!!)

Därav att ja inte gillar att bli ignorerad lr prata me folk som inte kan kommunicera och diskutera. Killar i relationer som tror de är deras väg lr ingen väg alls... FFS! Man är två om att dansa tango så atteee.

Jag är nog lite irriterad på de mesta idag, kanske för att jag inte fått sova ut. Stackars Stoffe sa förlåt. Men d va ju inte hans fel, emma ringde först... och ja vakna av vobrationerna av telen... så sjukt!

Borde kanske äta men ja är inte hungrig... så mera kaffe åt mig kanske!

HAHA såg Tucker and Dale vs. Evil igår. Ja skratta lite iaf, and it felt good! :)




Ikväll hade jag tänkt I´m number 4 , the Lincon Lawyer och ngn mer. Plus lite sangria... kanske...

P hörde av sig... igen, som varje dag denna vecka, me samma fråga som han frågat till och från i snart 2 år. Vad ska du göra ikväll.. vill du ses? Svaret är som de alltid har varit.. Neeeeeeeeeeeeej! ( han förstår nog dock inte dom 3 bokstäverna och dess innebörd nej... ) Som ett dåligt spel som ja vinner, lika tråkigt och tragiskt som schack! Varje ggn!

Har ja inte velat haft honom än så vill ja knappast ha honom i framtiden heller.

Nah mer kaffe åt mig då... sen då?! vad fanken ska man göra idag egentligen? borde kanske handla men sen då?!

Längtar till söndagmorgon då ja sitter ihopkurad på vagnen med musik i öronen, en stooooooooooor latte i min hand och ett förnöjt leende på läpparna av att ja överlevt och gjort ett grymt pass :).

Kanske plinga Naaaggie me, hon hade ringt igår men då sov ja lite. Min sweeting, hon är så go och ger en så mkt energi att hon är rena sockerruset fast nyttigare för en. Feed me woman! :))

Hmmmz

Så trött så nyvaken. Pollenmedicin i ögon, näsa och hals iaf. Bör la snart börja verka. Blir ju inte bättre av att folk börjat me att klippa gräsmattor. Zneeeezy things!!

Jaha idag ska man jobba. Grymt, kommer avsluta min natt med en fet latte från espresso house på vagnen imorgonbitti. Mitt enda braiga sätt att hålla mig vaken helvetesvägen hem. Jag tror ja är knäpp på riktigt, ja har någon form av skräckblandad förtjusning inför varje ggn ja ska jobba. Och alltid minst en ångestattack. Därav att d är skönt att de är natten. Man tar på sig glad-masken, ler och är trevlig fram tills hotellet somnat in och du bara behöver le ngn ggn i timmen som när du svarar i telefon eller walk in människor droppar förbi . Sen behöver du inte va glad förrän kl 6 på morgonen. Och när du åker hem för att sova åker andra människor till arbetet så de är grymt skönt.

d va ngn skum .info adress som försökte lägga till mig på msn. eftersom ja inte vill riskera ngt virus avböjde ja. Idiytas!!

Den hära sommarplågan btw.... WTF?! Anna har härmed spelat den massa ggr så ja ogillar den så ja börjar gilla den. Hängde ni med lr?





love denna text

hahahaha



d här tillägnar ja min karatepartner !

Kolla kontot

Haha ja har inte vågat kolla kontot sen i söndags... men eeey d va ju inte så farligt alls... 280 kr på rockbaren... meeen hur fanken gick d till.. ja hade ju en öl i handen mest hela tiden och askalas.... Tyckte ja stod i baren konstant. Ja vet att ja gav 20 kr till en stackars hemlös som ville ha en cheese burgare med och ja sa din stackare, köp två.

D sjuka är har ja upptäckt... Ja behöver fan inte mkt alkohol för att d ska lossa tungans band och ja öppnar upp och pratar som om ngn injencerat ett sanningscerum i mina vener. Frågan är, varför gör ja sånt? Är ja hundra procent ärlig när ja e nykter är ja 2000 % brutalt ärlig på fyllan. Ja vet att Tony är lite fascinerad av d, Danne utnyttjar d te fullo om han vill jävlas me folk för ja går fram och säger va ja tycker , påskas va d ngn stackars tös som var gigantisk och hade på sig fel klänning och ja va på väg fram för att säga till henne att är man så stor vore d bättre me burka och att hon borde stanna hemma , dom stoppa mig i sista stund hahaha!! Jag hyssjar till och med och säger te på skarpen att ja ska prata te punkt om ja blir avbruten...

Men som d gamla fina ordspråket, d som göms i snö kommer fram i tö. Hoppsan Kerstin! Jobba imorgon natt då, ja e redan nervös... När fanken ska den här nervositeten gå över?

nu börjas d

D här med klippa gräsmattor och så är man gräsallergiker.... Inte så spännande!

sitter här med kaffet och funderar. Total radiotystnad sen torsdags kväll. Aldrig hänt förut så atteeee..... Nu e ja lite rädd att d hänt ngt. Inga besvarade samtal lr sms. Och de är weird. Inte inloggningar på face, helgon lr msn heller. Också weird!

Allt ja har att säga är att ja hoppas d inte hänt ngt allvarligt lr int är ngn form av hämndaktion för denna vecka är de mer lr mindre så att fucka inte me mig. Inte på humör alls. Inte me allt som pågår me mormor , ja ska jobba och jaa u name it!

Nähä slita ut allt i garderoben och börja kanske? Men först en timmes poweryoga!

Emma är ju i skolan så ja kan inte ringa henne och diskutera VPD´s avsnitt me henne. Jag grät lite. Tårarna började bränna rätt snart under ögonlocken. Döden är ett känsligt ämne just nu. Kan va d !?!

Fortsättning följer...

Inte vad d borde

Nej d är inte va d borde, bara inse att ja inte är 20 längre. Börjar bli nykter och inte vara ljuskänslig först nu. Men men.... Jag har ätit som ja ska iaf, jag har tvättat och haft mig. Grymt e d!

Så from now on... ALDRIG MER TILLS NÄSTA GÅNG DÅ!

Börjar ju jobba from. onsdag. några nätter här, några nätter där. en början iaf :D

Mötley strömmar ut ur högtalarna och ja vill fortfarande sexa me Nikki Sixx... smutsiga syndiga karl. Mumma!!!

Nu till de mindre roliga. Hon är ännu sämre nu och ja kan inte göra ngt, inte ta mig ngnstans, för ja måste jobba. Ja måste fixa mig, mitt liv och försöka fixa ihop d trasiga skärvorna i mitt liv. Samtidigt! Men de är nära nu sägs d, fick ja höra idag. Att de nog händer närsom nu. Vilken dag som helst. Men under och envishet har ja vart med om innan så.

Vänta och se... vänta och se. :/ *suck*


ff. full

Madre mia här sitter jag nu, fortfarande full men kan inte sova. Måste hinka vätska. (tvungen att dubbelkolla så ja inte skrev väska haha). Ska ju dessutom tvätta kl 15.

I lördags va d R.B som gällde, igår var d R.B som gällde. Träffa massa skoj musikmänniskor i lördags som va grymma att tjöta me och så blev ja bjuden te sticky på deras spelning den 27e. Ngn som hört Marionette?

Igår firade ja och Märtski till lite :). D lutade sen åt tidig hemgång men så börja vi tjöta med en massa och barhäng.

Mer musikerfolk, unga människor, Märtski såg salig ut med någon form av skräckblandad förtjusning. Haha! Vi gjorde även ett avstamp hos folket bakom oss ( 4 killar sitter me varsin öl och sina iphones. alla 4 ). D var ett måste att kommentera det. För vi kunde ju inte bara fotodokumenterat de. Lalalaalalaaaa!!

Sen vart d annorlunda. Men kul faktiskt. Oväntat :) Hade supertrevligt så tack alla inblandade.

Hmmm borde kanske äta ( hinkat en liter nyponsoppa nu samt snart 1,5 l äpple/päron kolsyrat vatten)... Funderar på sallad och veggieburgare , lite pasta och stekta färska champinjoner. Grymt sugen på fyllda paprikor. Mums! Men d får bli ett senare projekt tror ja. Hungrig är ja iaf, så d förslår! schysst frulle om inte annat haha!!

Hur full kan man bli på en liter sangria, en flaska bubbel och typ åtta öl? svaret är jag idag! Jävligt! Mår lite som en påse skridskor! Fast inte jättebakis. Borde sova iaf 2 h till. Kanske bara, kanske!


Toffelhjältar

Varför blir mina killkompisar så satans toffliga så fort dom träffar ngn och varför blir deras töntiga tjejer svartsjuka och följdfrågan är varför i hela helvetet viker sig och finner sig polarna i d ????

Jag vill inte ha deras killar, kompisar är kompisar och sånt är viktigt att skilja på. Är de bara ja , kanske är fel på mig dock som tjej att inte vilja ha mina kompisar. Lr fel av mig att INTE bli svartsjuk om min kille har tjejkompisar. Ja menar borde man inte veta vart skåpet ska stå och vart gränsen går och ska man inte känna sig trygg och bekväm i en relation? Lr är de bara jag?! Kanske ja som är konstig?! Hahahahaha!

Allt ja har att säga är... DE ÄR OKEJ ATT VA EN TOFFEL MEN DE ÄR FAN INTE OKEJ ATT VARA TOFFELNS SULA!



Så ibland har man lust att göra detta med sina killkompisar som saknar stake!




Hot crackers

Jag är en sucker för såna. Puffat ris me chilismak. Underbara är dom! Du hittar dom hos Exotic snacks urval av naturgodis. Hubba hubba!!!!


Hostig

Älskar ord med -ig på slutet. Fredag, fredag... Va ska man göra idag då? Jo d ska ja tala om. D ska inhandlas lite till katterna, alkohol till söndag då jag ska svira lite me Märtski och co fira att jag fått jobb och fira in sommaren.

UNDERBART är de!!!!!!! Mina föräldrar började nästan gråta, båda två. Men den ena gjorde nog d för den är mest lättad och slipper tänka på saker när d gäller mig och kan fokusera på annat men d är en annan femma.

Storstädning och 2 h poweryoga står på tur. Imorgon blir d gymmet och solning.

Det skall även inhandlas frukt till sangrian. Har ni hört ngt så tokigt?

Såååå glad att jag inte sitter och äter ngt just nu... " slipp analbesvären och klåda". uuuuuuuuuuuuuuusch säger ja bara! usch! Reklam, totalt onödig!

otroligt motiverad i allt nu. Och the best part. ALLT GÅR SÅ SNUSKIGT BRA NU!!!!!

dock tänker ja på min mormor som återigen är inlagd och den svåra delen kommer komma när ja ska få ihop sorgearbete och jobb. Jag kan inte säga nej till något jobb alls just nu oavsett. Men det är bara att försöka hålla ihop allt. Tejpa ihop me silvertejp. Borde funka. Allt som inte går att fixa me silvertejp är trasigt, riktigt trasigt!

Dick på burk

eeeeh ja tror iiiiinte ja skulle våga äta denna sak iaf...


D går bra nu

Ja d gör d faktiskt. Jobb, livet, och d går framåt för mig på alla håll och kanter. :) D borde firas. D ska firas. Med Märtski på söndag . :)

Jag vill bara säga tack till alla mina vänner, till min underbar familj, mina cats. Tack för att ni funnits där, hjälpt till, stöttat och lyssnat genom åren när de varit svårt. In sickness and in healt. Through good and bad times. Jag älskar er alla. Tack , tack tack för att ni hjälpt mig genom allt, trott på mig. Underbara fina ni.

Till alla mina handläggare på skolan, praktiken, AF, försäkringskassan och psykologer som hjälpt mig och gjort detta möjligt. Som vägrat släppa greppet trots utbrott, hot om avvhopp från min sida och alla hårda ord. Tack de betyder så otroligt mycket.

Och nu kan jantelagen slänga sig i väggen. Ja e bra, ja e grymt bra. Mkt bättre än jag någonsin anat. Och nu tror ja faktiskt att ja klarar allt. Senaste 5 åren har varit så mkt kaos och jag har velat ta livet av mig och svultit mig själv till nästan till döds ett 30 tal ggr. Men jag har överlevt, jag har rest mig , skrangligt, ramlat ihop, rest mig igen, ramlat ihop, börjat krypa, sen stå sen sakta sakta med stapplande steg och famlande, trevande försökt greppa saker i mitt mörker. Och d har fungerat. Äntligen! Nu är jag här. Ljus, ljus överallt. Hahaha och ja fnissar åt allt.

Jag har lärt mig förlåta och gå vidare. Jag tror inte ens jag är arg på exet längre... För de finns ingen anledning till de. D finns en anledning till att han är mitt förflutna och inte en del av min framtid. Och ja e grymt glad för d. :)

Jag är grym, ni är ännu grymmare. KÄRLEK!!!!!!




Plastik turisterna

Plz kill me or shoot them... Mer åt skjut dom hållet tror ja.

Så galet glad. Nu kan jag äntligen börja med scheman som sig bör... Träna 4h/dag förutom dom nätter ja kommer arbeta såklart. Kostschema är lagt och så kör bara kööööööör...

All möda, all sveda, all värk , allt blod svett och tårar som varit- Äntligen säger ja bara. Äntligen!!!!!


Oh holy glory sweet days

Fiiii faaaaan så glad ja är.. Ja e numer schemalagd på hotellet... D TACKAR VI FÖR!!!! HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAAAAAA ja kan inte sluta skratta... ja e så glad så ja e tårögd! :))))))))) som ja kämpat, som ja kämpat... mest med mig själv. HAHA!!!

Jar of hearts

Christina Perri. Underbar röst och låten är sorlig men ändå trallvänlig. Riktigt skön att lyssna på :) Och nej d är inte emo, har ingen sammankoppling me ngt av mina ex. Gillar bara konceptet!



Men på tal om sorg. Hon blir sämre igen. Och de är ju oftast så. Jag har sett och upplevt de förr. Hon klarar inte längre av att skära mat, duscha lr gå på toa själv. Och med 5 tumörer i hjärnan, tumörer i ryggen och på lungorna så är de ett under att hon ens är funktions duglig.

Patti Smith

grattis till Polar priset då... Bara älskar hennes låt Becuase the Night.



Och den här videon är ju tagen från Phantom of the Opera. Också de en otroligt grymt bra musikal :)

Muahahaaaaa

Hahahahahaaaaaaaa!!


Och nu när

Nu när Bin Laden är borta så står hans släktingar på tur.....
Hans lite mörkare bror Choko Laden finns kvar samt kusinerna Marme Laden, partyprinsen Pinaco Laden, vegetarianen Sal Laden. Sen får man inte glömma hans senila farbror Var fan var de jag Laden, tjocke brorsan Rul Laden och musikaliske brorsan Bal Laden...



Pannknack

Yupp idag e d pannknack, hipp hipp hurraaaa bin laden e död...

erik må du vila i frid, stackars roy , ja känner bara till en till som gått igenom de innan och känslan är nog inte man önskar någon.

Pratat me halva familjen idag känns d som. Pappa och lillebror på skype,lilla syrran på msn och mamma i telefon. MKT bra kommunikationsproblem må ja säga.

Är trött, slut i huvudet bokstavligen.

pannknack, denna pannknack, den gav med sig när jag fick duscha . En timme i duschen . Bara låta strålarna värma kroppen och få musklerna att slappna av. Nu är den här igen så den här gången knockar ja den med vatten och sängen.

najti najti

V.I.F Erik

Nu har han somnat in efter olyckan . Det känns konstigt, tomt. Men han är inte ensam därborta.... på andra sidan.

Carro, Aidan , Pagge, Adde, Jocke, Junior, Marina, Jonas, Kekke, Lulle .. Ja dom är många nu. En efter en, i så unga år . Så sjukt, så tragiskt!

Men dom är inte ensamma och alla tankar går till dom ensamma idag . Till familj, vänner och närstående.

V.I.F Erik Olsson.

Ses i Nangiala


Vad hände

Igår va d Valborg och ja däcka 22.15 ca. Tvärslut!

Va i slottskogen heeela dan me Marina, Sanna, Jessica och åtta barn. Grilla och bara njöt . Underbar dag :)
När ja kom hem kände ja hur kinderna blossade och hur trött ja va. Tänkte att ja inte får missa och gå ut och glo på folk, tänkte en ggn till... tvärslockna. Ja så gick d! Men skönt för ja e utvilad idag :)

Idag blir d tvätt, mensvärk, matlagning och filmer och sol på T´s balkong. Lutar åt de starkt! Så en grym dag igår och en grym dag idag :) om man bortser från värken men annars så. :)

Puss på er

RSS 2.0