Tacoooo paaaaaaj

Riktigt så exhalterad över att behöva baka en på bakfyllan imorgon är ja icke men har man lovat så har man. Min vegetariska som ja gjorde hemma hos Niyousha blev ju succé iaf. ( emelie e veggie, inte Nusse.....)
 
Trodde d va bakfylla men de e nog bara vädret skulle ja tro. Var på Gretas, dansade som fan, askul. Rima blir ju dessutom gammal ( heeeela 27 år) så, såklart firade vi in de med buller och ståt. Därför va tvätta inte allt för lockande kl. 11 men men kläder bör man ju ha, rena såna, samt på sig också, ha på sig kläder kan ju va bra.
d här med att bli tagen för förargelseväckande utseende är ju int en hit må hända.
 
 
Ooooooh afterworken kommer de nog talas länge  om, några blev nekade att komma in , några blev alldeles jättefulla osv osv. HAHA!!
 
Ikväll är de tapas och mer dricka... sen Rockbaren såklart. Det är där man hamnar, höll på att säga de är där de händer men så är de ju inte, de är bara där man hamnar, dit benen bär.
 
Kanske för att man hittar hem och därifrån till sitt hem.
 
Nehe nu har man startat dagen, mer kommer va så säkra! Ja är ju vän med en hobbit som inte bara är ute på äventyr, hon är ju även mitt vandrande liggogram så vi får se som sagt :)
 
Dock har ja fullmakt över hennes livsbeslut så förhoppningsvis händer d inte ngt allt för oförutsett. ( d är sant vi har ett kontrakt på fullmakt, på riktigt , känns bra !)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0