Mmm silent treatment

Älskart, lr inte.... Mkt mindre road, har iaf fått i mig mat, fått min tröja, ska hämta ut allt det andra i övermorgon. tröjan e skön iaf. Dissad av en elektronik pryl så here I am , cougar town, väntar på att batterierna ska laddas klart.
 
För vet ni vad... ja har some self buisness att kirra. Redan fixat de 2 ggr... Lutar åt en 7 ggrs.... FRUSTRATION!
Kan ja plz få så ja inte kan gå... ( sikken skräll, d rimma ju)
 
Klockan tickar så fint i köket, Lolish har lämnat mig :( all by my self.
Saknar redan massa massa!!!!
 
Helt slut , slut som artist. Kommer bli tomt att sova själv.
 
Borde dona lite, hmm mer borde, skit i d... nu e batterytime och mer egentid! Imorgon är d gym och bitchgrill.
 
 
 
 

Piskat skiten ur mig själv

Att ta i så det nästan svartnar och jorden snurrar var kanske mindre smart... men så är de mig vi pratar om, lite andhämntning och köra. Ont, ja e inte på humör, äggledarna gör ont. Massage hade suttit fint, kan man anställa någon? AVGÅ NÅGON!!!
 
( kan inte göra d på mig sj, har kalla händer)
 
Börjar 12 imorgon, wohuuuu, slutar kvart i 8... sen blir d väntan på tåget sen kommer bebo Lolish! Som ja längtat, fintösan!
 
Ibland kan man bli förvånad , oftast inte, inte mkt som suprisear nu för tiden... Tänk att en del fortfarande lever kvar i 1843.f.Kr då kvinnor inte hade rösträtt och något som hete multinationellt inte existerade.. sånt gör mig frustrerad, arg och ja vill slå någon... Borde börja boxning... borde.. (ser ni... där är d igen)
 
Utvecklingen går framåt, HAR gått framåt mer än massor sedan dess... borde inte folk inse det? IKKE tydligen.
 
Inte kalla mig för lilla damen, gumman lilla, fröken eller raring..... man ska inte nedvärdera andra människor och ska man säga sånt så försök inte låta nedlåtande iaf.
 
Det var dagens kräka ur mig tror ja....
 
Jag gillar inte kräkas... d är äckligt!
 
Danne ska lämna mig och lämna Sverige. Really Really gonna miss him. Bölar lite redan nu , den förbannade seperationsångesten.. jävla PTS.. helvete
 
Världens finaste vän... Alla knäppa grejer vi gjort, alla bus, alla hyss och som han stått ut med mig. Stackarn! Måste fira av honom!
Han körde mig när ja inte kom utanför dörren, han hjälpte mig handla, äta upp ALLA 357 bullar ja bakade under en natt i ren panikångestattack. Hjälpt mig med typ allt, lyssnat, kramat på mig, bara klappat på mig och torkat mina tårar när ja mådde som sämst, satt vid min sida tills ja somnade. Grymmaste vännen ever! För att inte glömma allt kul... Som 3 kg choklad på 2 h... ALDRIG MERA PLOPP!

Eller våran skåpsupar dag en fantastisk sommardag för 5 år sedan. Fantastisk!
 
Gonna miss mah bro.

Tid som inte räcker till

Jobbar för mkt kan hända, ja hinner inte riktigt med allt ja borde göra. Mina borden blir allt fler... Borde städa, borde tvätta, borde hämta d sista i Angered. Skulle gjort d i söndags, vad hände? Ja va pigg, glad och alert... Sen gick musten ur mig, helt,  som i ett trollslag, blev jag ett kolli i soffan. Vissa sviter blir man aldrig av med tror jag. Som det här när hjärnan bestämmer att nu ska du ingenstans....
 
Imorgon ska ja piska skiten ur mig bokstavligen, få ur all frustration. Idag orkade jag inte, helt orkeslös. PKK, min hjärna har gått i personlig konkurs.
 
Haha läste ALLA mina gamla inlägg. Beroende av sangria och Oreos. Min tröst i vardagen. Vissa saker känns som igår, vissa mer som flera fleeeeera år sedan. Jag skyller på alzheimers light, överång till medium snart. Funny story!
 
Nusse fråga mig för ett tag sedan, efter sista messet... "saknar du inte?" Nej inte ett smack, faktiskt. Sjukt må hända , men sant. Jag kan själv och det har jag bevisat för mig själv om och om igen det senaste året.
 
Att inse sitt eget värde, det är en fantastisk känsla. För en del är de säkert naturligt, lika naturligt som att andas. För mig är inte andas en självklarthet alla gånger.
 
Jag är inte den smartaste alla dagar... Mitt USB är borta, min bok är borta... 104 sidor skrivna, borta... *poff* Meeeeeeen let´s start it all over då. Förhoppningsvis gör d lite mindre ont att skriva denna ggn, förhoppningsvis lite mindre agressioner , men jag chansar på att det projektet är ngt ja får påbörja i slutet av denna månad.
 
Lolish .... 2 days left. Mah sistah from another mistah. Hahaha , folk kommer säkert tro vi är syskon as usual, filma och fota massor denna ggn <3
 
Och Note to self: När balansen är i obalans så måste Lemmiwinks ha medicin... ( bör skriva in detta i mobilen)

såååå slut i huvudet

Fuck you puss och kram sa min hjärna och drog....
 
 
 
 
PAFF PAFF ( annas och min favvo grej)

Voine voine

Ja har gjort d igen...
 

Emellanåt

Ibland tycker ja mig höra henne, ibland att ja kan se henne, jag tittar en extra gång men d e aldrig hon.
 
Ibland tänker och känner jag för mkt , för mkt för mitt eget bästa. Gått från 100-0. Toppen till botten... Kanske är det för att jag aldrig har tid att riktigt känna efter förräns jag är helt ensam.
 
Jag vet inte heller hur man talar med någon om sånt här. Jag suger på de, prata känsliga saker , ja är lika smidig som en elefant på rullskridskor gällande detta, sen samtidigt, vad finns det att lägga fram? Att jag saknar? D är ju en självklarhet. Jag delade allt med henne. Det var henne ja ringde panikslagen när jag vart på tjocken första gången, hon lugnade mig till den grad att jag till slut bara bestämde mig och visste exakt vad jag skulle göra, det var henne jag berättade för om killar, sveken, slagen, skratten, alla tokerier och hon bara skrattade och sa " min lilla fideli lillstumpa".  Alla skratt, tårar och varma kramar, all den kärleken, så mkt kärlek i den kvinnan så hon hade kunnat ge hela världen av den och fortfarande ha lika mkt kvar. Alltid en extra kram, alltid en extra puss, alltid ett extra jag älskar dig. För henne var varje dag alla hjärtans dag.
 
Folk som säger att pengar är livet kan gå och dra ngt gammalt över sig. Utan kärlek är det kört no matter what.
 
 
Jag vet hur jag vill bli när ja blir äldre, som hon. Ge allt ja äger och har , ge så mkt kärlek jag bara kan. För ju mer ja ger, desto mer har ja kvar.
 
Btw älskar att ja får fejkmail från swedbank... ja har inte ens ett konto där... styooopid!
 
 

Und genau einer Lindishtrick

 
 
Jaaa fan snart e d påsk ja...

Mina fina svarta

Ibland e ja bra på att hitta ord, ibland inte, ja har d format i huvudet men får inte ut dom.
 
Igår va en awesome dag måste ja säga, snyggherrn gaddade sig, ja tittade på , skrattade så snällt åt hans smärta ( ja kommer få äta upp d hahaha), sen va d BK , ngn ville ha mat innan han börja rapea folk, ja stod dock överst på hans lista och skulle ta d som en komplimang ( går inte att rapea frivilliga          ^^)  sen bestämde vi oss för bio. Galen farbror på vagnen kikar på oss och säger och säger: "Oj vad glada ni ser ut.. Varför vet jag inte." Mina fina svarta vänder sig mot mig och tycker att han bara möter galna personer när han är med mig ( har ja inte sagt att ja är en mupp magnet på riktigt ????) Jag skrattar så ja dör lite Hahahaha!
 
Och sen kom vi hem ( lr ja han sleepade over men ja hoppas han känner sig lite som hemma iaf) och OJOJOJ är allt ja säger. Gosetrollet mitt!
 
Min hjärna och min värld har vänts upp och ned. Vad hände ? Ja skulle dö ensam, som crazy cat lady.... meeen hjärnan har tänkt om, rebootat. Ja har skräckblandad förtjusning. Men d bästa av allt, d är okomplicerat. Inget är enkelt men det är definitivt inte svårt. Jag snubblade, ja föll och kaboom ja landa mjukt i små fluffy clouds....
 
Alla hjärtans dag fick ja världens finaste kort, ja blev rörd, till tårar. Ja tycker om, på riktigt. Och d är här ja blir rädd, känslor. Finns d ngt mer skrämmande? D känns skönt, d känns bra, d känns genuint. Jag trivs, som fisken i vattnet. Skrämmande, men skönt.
 
Behöver ja säga att d e skönt me ngn som inte är svartsjuk, med någon man kan skratta och prata om allt med, seriöst som oseriösa saker och som de känns som man faktiskt vet vart man har personen i fråga och till råga på allt vill göra saker. Som inte försöker gömma undan, smussla och undanhålla. Och d är bättre än min mr, Rabbit. Och de är skönt med ngn som inte säger d har inte du med att göra eller svarar endast "vaddå dååå" på varje fråga tills man slutar fråga eller prata om saker, eller ngn som inte bara svarar vid tex frågan.. "va har du gjort idag ? och svaret är.... "saker". Intellektuellt motstånd...AMEN TO THAT!  Och nyfikenheten dör aldrig.
 
Bluppeliblubb!
 
 
20e kommer gumsan min, en vecka med tjejgrejer, träning och massa hänga bara. Kommer bli grymt kul, inte träffat henne sen halloween. LÄNGESEDAN!!!!!
 
AAAAH AVGÅ NÅGON! Ny favvo mening, oj d är ju sjuhuuuukt mkt ja glömt att skriva. Veckans bästa är nog ändå när Rimish pappa tror vi har en relation då han sett att vi umgåtts mkt... på ansiktsboken... och ragear helt Haha neee hon e mah BBF (Lulz) <3
 
 
 
 
 
 
 

Bleeeeeeed

Jaaa men d här med bloda, here we go again... Fri en vecka ca.. lr ja ett par dagar, man ska va glad för d lilla som sagt, folk har d värre... har ja hört.
 
utvilad? njae..Ledig 24 h, däckade kvart över elva igår, vaknade halv 11 idag. Sjukdomen vägrar släppa greppet, kanske därför ja blöder till och från... Tror d, stress kan ju också påverka.
 
Hungrig, fy fan så tråkigt d är att äta själv, magen skriker... blir nog lite kex. Varför är smör med havssalt så jäkla gott?
 
Bara jobbat , tränat och haft myskväll i fredags med Nusse och hennes karl. Skönt med att slappa, fast inte hemma... ensam... dödstråkigt e d!
 
Seriöst nu, vissa människor. Dom är efter, det måste dom vara. jag stör mig! ibland kan dom vara många... störningsmomenten alltså!
 
För ett par veckor sedan fick jag ett mess; börja om på ny kula?! Eeeeh nej, om man inte vet vad man gjort för fel dessa år som varit, vad är meningen att börja om och göra samma fel igen? NEJ TACK, hoppar den! Gör om gör rätt!! Och då är de inte jag som ska göra något då jag äntligen lärt mig att jag inte gjort/gör något fel i den här frågan.
 

RSS 2.0