en bal på slottet



like Big stuff and i Can not lie



why call it rape when u call it a suprise



squirt ?


ngn gillar ser suspicous ut men tydligen...



smakade de skit .... lulz

magkatarr

Yupp de va de jag hade. Så sköter jag mig inte nu , i'm screwed.

insane

Mens Sana in Corpore Sano ( en sund själ i en frisk kropp )

Olyckor

Åter på ruta ett.... dags att sluta röka.... Dag 1.... ja vill slå folk.... high fiva dom... med en stol... lr en tegelsten... in dah face... maybeeeee!!!!
 
Huvudvärk utan dess like, inge cigg, inge snus.... fryser, svettas....helvete vilken idioti!
 
Vad gör man inte ???
 
Och de här med att dom kommer tillbaka.... va säger man? Idioti kan hända?
 
Förra veckan fick ja ett oväntat mess på facebook;
 -träffar du ngn nu?
( killen har dumpat sin tjej och e nu back on single track)
 
jag; jodå ja har pojkvän :)
 
Han : fan han måste va aslycklig du e så jävla grym in bed
 
( ja va säger man , tack men nej tack )
 
I lördags natt fick ja mess från en gammal gaaaaaaaaaaaaaaammal kärlek ;
 
får ja övernatta hos dig? fy fan va ja saknar dig <3
 
jag svarade inte ens då han har flera barn och sambo , dags att släppa mig nu.  Va säger man ????
 
SLUTA KOM FLERA ÅR EFTERÅT!!!!! när de redan är för sent... lägg ned, lägg av och låt mig vara. Jag har gått vidare, varför kan dom inte göra detsamma??
 
Magen gör fortfarande ont, ja får fortfarande kväljningar hur som, när som... kanske magkatarr, kanske ska ringa för akuttid imorgon.. börjar tröttna på att få ont i magen va ja än gör. Svider, bränner.
 
 

Och varför

Varför i hela helvetet har ingen sagt att de finns en klädsida som gjorde att man blev kär i varenda plagg.... typ....
 
Nu säger jag inte vilken, bara för att....  ^^
 
I´m only know, im in löööööööööööööööööööööw och hade ja 10 papp till kläder skulle d nog bara säga swoff!

Äntligen Helg

Fi fan som ja längtat.... Idag är den fredag då ja bara gick hem när kl. slog 18.00 och damp ned i soffan. Matkoma och sjukligt nöjd!
 
Imorgon är de....SOVMORGON! Hur fasiken glad i hågen kan man bli ?
 
Bäddat ned mig, inväntar Defiance ( sci-fi serie) och bara myser.
Jag ett glas iskall cola och some whiskey fudge.
 
NOOMNOMNOOOOM
 
 
 
 
 

ljus

idag är det 15 år sen min farfar gick bort. Exakt på dagen. minnen är många o fortfarande när ja blundar kan ja känna hans doft. Hans närvaro. Jag va 11 när han gick bort.

jag känner fortfarande hans hand i min.
Tiden går så fort. För fort !

Du är saknad !!

Kroppen är trasig

Fortfarande skallebank, jaaa veeeet ja ska söka läkare för de, ledig idag dock, men vila för det? Eeeeh nej, städa finns d ju ngt som heter. Dock bett kvinnokliniken ringa upp mig , vi börjar renoveringen nedifrån och uppåt, obalans med ph värdet är inte önskat men ja vet juu varför ja åkt på det... S-T-R-E-S-S!! Finns inget som Zidoval inte fixar.
 
 
oOOOOOH en glädjande nyhet är att ja komp med i JUMP som är en 10 veckors utbredd utbildning på jobbet. Över 20 sökande, 7 antagna va ja förstod d som. Tack tack :)
 
Skulle fan behöva en veckas ledigt för att få allt gjort, rensa, städa, slänga, make space, skrubba golv till tak, tvätta fönster. När ska man hinna allt ?
 
 
 
 

en weekend

En weekend i katrineholm, som jag saknat min familj, och så nostalgisk man kan bli. Gick förbi högstadie skolan och mindes allt. Kändes som jag var 13 på nytt, alla butiker som funnits där sen urminnes tider. Och för att inte tala om allt bus.
 
Tog även en sväng med pappsens bil. Så fiiiiiiint den gick :D. Synd bara man inte hann med så mkt, men familjen , barndomshemmet, titt på min brors och svägerskas nya hus. Ypp u heard me, dom har köpt hus.

Kommer bli så mys för dom och är så himla glad för deras skull. Och så blev de lite marängswiss, massa mys och världens goaste brorson.
 
Nu har jag däremot varit hemma hela veckan, sjuk. Ont i huvud och och ont i bihålorna så de står de härliga till.
 
Älskling kom förbi igår och hade sjukstuga med mig, myste med tacos, film och massa skratt. Tomt när han åker. Tänk så bra de blev till sist, något jag aldrig trodde så de är mer än jag någonsin hoppats på.
 
Imorgon ska jag nog iaf släpa mig till jobbet. Inte direkt ngn jobbig vecka framför mig men släpper de inte snart, huvudvärken så blir de en tripp till vårdcentralen för annars kommer ja vilja skadeskjuta mig.
 
Även blivit erbjuden ett nytt jobb, som receptionist, men lönen va inget att hurra för så vi får se, de är en kompis företag och bra tiden, 8-17 mån-fre. Inte som jag har nu, jobba ihjäl mig på alla konstiga tider och man hinner knappt med ett liv lr ett hem. Äta, jobba, sova, skita , dö. Så känns de just nu. Och när d liksom svider och bränner i magen och konstant illamående när ja äter ( lr inte äter för den delen med) då vet man att man kanske borde varva ned för då har d varit stressigt för länge.
 
Jag glömmer ibland bort att jag med är en människa. Inte en robot.
 
 

RSS 2.0