Ibland så börjar man

Ibland börjar man undra... Vart är världen på väg och varför vill man förstöra för en annan människa så, eller är de faktiskt så att man inte tänker längre än.... i detta fall.... the D.
 
Varför ljuger man ?
Personen existerar inte längre för mig iaf, allt är borta, grejer som telefonnr som sms, bilder, ja allt. Aldrig hänt, aldrig funnits.
 
Nu undrar ni säkert vad jag talar om men när man vet att en person levt dubbel liv under tiden som den varit med ngn annan , då upphör humanitet att existera, känslor dör mer än innan och avsky föds.
 
Äckliga människa är allt jag har att säga, så arg och besviken och sårad. Man tror man känner någon, känt den länge, väldigt länge, när det har hetat att hen inte kan hoppa från relation till relation i tron att de ska bli bra men att hen saknar och tycker om jättemkt. Och sen kryper lik på lik, fram ur garderoben. Fast hen svurit på att aldrig göra så. Bara köra med öppna kort.
 
När man äntligen kände att de är annorlunda, att man hittat hem , att sista puzzelbiten äntligen fallit på plats  att ärliighet varit på sin plats även om de inte gått som man velat. Jaaa vad säger man ?
 
Fuck that säger man!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0