nytt

Händer lite grejer, tror jag är inne i någon form av flow...(förutom när de kommer till nya sängen)
 
Yupp u heard me.... beställde ny säng, en stoor fin kontinentalsäng.... vad är då felet? Mittenbalken för stommen som ska hålla upp madrassen saknar gängade borrhål så stödbenen kan ej skruvas i..... Inte glad och mitt hem liknar en byggarbetsplats... Någon som har bil med dragkrok? jag bjussar på mat om någon kan hjälpa mig till tippen. :)
 
Annars då? Älskar nya jobbet, ÄLSKAR! Ingvar himself kom förbi i söndags med en bingolott, klart man ska ha de när man jobbar kväll på en söndag... jag vann iaf 100 kr. Plus att jag äntligen, ÄNTLIGEN  fått mitt nya VISA, inte Visa Electron, äntligeen börjar livet gå åt rätt håll. Som jag har väntat på de här.
 
Som sagt inne i ett flow, kunde varit sämre. Kan mitt liv kanske börja gå åt rätt håll nu?
 
Får ofta frågan... Varför är du singel ? Kan säga att de är något jag valt själv, så trött på allt som har med dom att göra, förutom dom som är mina vänner. Men annars, neeej tack! Barn vill jag ha men det kommer att bli via inseminiering.
 
Och till alla er som säger att man inte ska säga att det inte finns några happy endings, jag säger de för de är så. Jag må vara cynisk och bitter men det kommer en tid när man bara lägger ned. Det finns inte någon för alla, så är de bara.
 
Jag är rätt nöjd med mitt lilla ekorrhjul. Sparar till en resa till min 35års dag( Maldiverna), ska påbörja att avsluta min ryggtavla inom kort, jobba, träna, hänga med vänner, pyssla i hemmet, utgång ngn ggn i månaden, bor kvar i min lägenhet som jag haft sen 3 år tillbaka. Vad mer kan man begära?
 
Jag är nöjd, jag är glad och livet går framåt.
 
 

RSS 2.0