News

Såklart måste ja skriva lite om dagens saker. Vad annars?

Friad för samlag med tolvåring

Slipper skadestånd.

Sverige - 29 apr

En 18-åring som flera gånger hade samlag med en 12-årig flicka har friats från anklagelsen våldtäkt mot barn.

www.gp.se


Eeeeeh min åsikt till detta! Hur kan man som 18 åring ens VILJA vara med någon som är 12? Vad pågår i en tonårrings huvud nu för tiden? Oavsett blir jag rädd!! RIKTIGT rädd!!

Gaddafi vill förhandla om vapenvila

Libyen.

Världen - 07:31

Muammar Gaddafi sa i ett tv-tal på fredagen att han vill föra samtal med Nato om vapenvila.


Vad har idioten i bakfickan nu? Kan inte sniper bara ta ned honom så slipper vi ens höra namnet som påminner om en rövs exit utgång!

Sist men inte minst Chalmérs Kortegen är ju idag ! Mmm spårvagnstrafiken kommer va fucked up och folk överallt. Jaaa d gillar ju inte ja men ändå! Enjoy valborg och d är banne mig inte valborg utan kortegen! :)) '


Bilder: Cortègen genom åren

Chalmerscortègen.
Suprise

Jag tror en herre blev vääääääldigt överraskad :) så ja e nöjd :)

Idag står überallergi och picnic me Lady M på schemat. Underbart!

Åååh såg dessutom kill the irishman igår. I liked it alooooot ! Gillar den typen av filmer , förutom skräck då som ligger på första prio.

Hmm får inte glömma kameran. :) Ha en bra Valborg i solen i nu gott folk.

En vän till mig igår; det här celibatet höll ju länge, ja måste fan ligga, måste bli av med den här sjukdomen?

Jag - som ett virus eller en förkylning låter d som? HAHA

Vännen - jaa men nästan, inte långt ifrån.

Hahahaha ja skratta så ja dogdade lite granna.

Sj e ja uppe i fritt från sånt i lååångt över ett år nu. Ibland känns d som man blivit assexuell. Ibland är de jobbigt, men d går över.

Oooooch nu till gårdagens idiot!

Han - du har tagit bort mig från facebook, moget örru.

Jag- du lyssnar aldrig och förstår inte va ja säger, du beter dig omoget och dessutom så har ja träffat någon och så var d me de. Ha d bra

Han - jävla fitta, du va aldrig min typ ändå, jag gillar inte dig, inte kurvor, inget med dig, skit på dig, fitta är du! Fuck you! Fucked up stil du kör! Du är så jävla avvisande heeela tiden!! Vill aldrig träffas lr att ja får bjuda ut dig.

( nu är vi igång med mogna klubben d hör ni va?)

Jag - de är nog du som behöver mogna som inte klarar av att bli dissad, inte förstår när du blir dissad. Och hur mogen är du som har barn när du säger såna saker istället för att ta de för vad de är och move on? Du har ändå tjej , mamman till dina barn. Borde du inte ägna dig åt henne istället för att vara obsessed med mig? Men de är ju bra att du inte gillar de för då har vi ju inget mer att diskutera. Ha de bra!

Han- sluta va glad, ja vet att du tar åt dig! Fitta e du!

Jag - nu är du ute och cyklar. Jag vet vad jag vill och vad jag är och mitt eget personliga värde och där ingår inte du någonstan. Har aldrig varit och kommer aldrig att bli. Och fitta vet jag att jag har och att jag kan va ibland, men så är livet. Frågan är... Vad ska du räknas till? Så var de med de som sagt. Ha de!

Han - Du behöver inte ta åt dig, för de har inget med ditt mellangärde att göra, du kör bara fucked up stil och är en fitta som person.. ta de inte personligt....men fanns det inte kemi mellan oss? jag tycker ju du egentligen är jävligt nice på alla sätt, har jag ingen chans nu ? Har du verkligen inget mer att tillägga?

( jag slutade svara här kan ja säga... Weird stil , hmm ja inte är de ja som har de iaf! Han har tjej, 2 små barn och jag har aldrig träffat honom, förutom en ggn , som hastigast, på stan. Kanske har han läst boken the Game och försöker efterlikna fast på fel sätt. Ja skratta så ja smällde av en stund, diskuterade de hela med en kompis och så skratta vi åt de tillsammans...

Jag fattar inte grejen. Snubben blir tvärdissad och tydligen kan han inte ta de alls utan blir råelak och sen snäll sen tillbaka till vad d nu vill kallas.... Lr ja råelak? hilarious enligt min mening. HAHAHAHA!!)

Sen när han inget svar fick fick jag  - som sagt... FUCK YOU!

HAHA skulle ja börjat gråta nu och krypa för något som aldrig haft en befintlig del i mitt liv? hahahahahahaha!!!! Finner inga ord. Vuxen människa med barn. Jag hade förvänta mig något dylikt från någon som är yngre och mycket mindre erfaren och inte har några barn. Men plzzzzzzzzz... Hahahahahaha!!

Där får man för att man är trevlig och pratar me folk utan några som helst strings attached lr ess i bakfickan. hahahahaha!! So sooo stupido!

Nah nu blir de solen. Lr ja duscha, sen solen... :)) Den här historien kan ja banne mig leva lääääääänge på!

Puss och kraaam
KLaga lite såhär på en fredag

Simon 9 kan dö om han äter ägg!

Jahaa men vänta nu e d bara han i heeeeela världen som kan göra de lr vad? Hur många är de inte som har dödsallvarliga allergier som kan få dödlig utgång om dom får i sig något som dom inte tål?!

Visst är de tragiskt att dom inte hittat felet på honom förrän nu efter att ha varit på akuten åtskilliga gånger. Men seriöst?! Ta upp allergi i allmänhet ist för att ta upp en specifik person.

Min fd va dödsallergisk mot ägg, kyckling, nötter osv. Sååå ja tror lille simon inte är ensam. *suck ja blir så trött*

Förövrigt d är fredag och ja har precis smällt i mig kycklingspett i sataysåss samt lite honungsmelon och en chocolate oreo! Yum yum e d fredag så är de!

Varmt inlägg

Idag e d riktig sommarvärme så ja bjuder er på en somrig L. :))


Animal Cruelty

Hur i heeeeeela världen kan man göra en sån sak? IDIOTI! är de något som gör mig arg så är de att skada eller döda försvarslösa djur. Sånt borde de införas dödsstraff rakt av.

Och va får den här idioten för att han gjorde som han gjorde???? Kommer han lära sig något av sin dumhet? Tror inte de va? Samhällstjänst på ZOO! Sparka på honom när han ligger ned ist. Så han bryter varenda ben i kroppen. Inte mer än rätt.


Klåda i öronen

Blir de här årets sommarplåga kommer ja skjuta mig själv i foten med en träplugg för ja tror d är mer humant! '

Big brothers skitlåt av Basshunter..Borde han inte gå i pension för dålig musik? Hitta ett annat yrke och sluta va pinsam.

Jag hade trott mer på JLO´s on the floor lr Enrique´s Tonight I´m fuckin you. Men icke! Jag vill gå ut i skogen, skrika högt, gå hem och supa ned mig om de blir så..därefter träpliuggen Misär... MISÄR!!!

Träning imorgon för att bli av med lite frustration. Saknar dock Märtskis sällskap. Jag blir fortfarande lika till mig och pirrig vid en viss station. HAHA slå den ni!

Damned skulle köpt mer JIF då ja va på ICA. Va först i stan och fika me Leiffy på Frank´s medans hans son va på Karate träning och sen drog ja hem och handlade lite smått och nu sitter man här. Innan de städade ja köket sproilans glansigt :D Jag älskar doften av JIF och ett fint hem . :) Spisen och ugnen är grymt fina nu =)

Imorgon fyller en mycket fin Stoffe år och en överraskning väntar. Återstår ju och se om han blir glad lalalaaaaaa! ( då ja vet att han helst vill förtränga i både sin och andras hjärna att han fyller imorgon muahahaaaa men ja kan ja.)

Och nu har ngn lekt med andras liv igen. Spränga sig själv dessutom..Hur hjärntvättad är man inte då? När inte kroppens egna försvars mekanism för överlevnad inte fungerar längre? Syftar naturligtvis på händelsen i Marocko nu.


Ibland

Ibland kan ja fundera på hur de skulle va att bo med någon. Svårt att få sin egen tid, slut på alldeles egna rutiner, hänsyn, disk, städ och allt annat sånt som ingår. Jag har glömt hur man gör. Så fruktansvärt längesedan.

Vad gör man? Vad diskuterar man? Gemensam tid? Och vad händer när det inte är roligt längre? För alla relationer har ju sina ups and downs. En del väljer ju att lämna lr vara otrogna när nykärs känslan gått över, för då är de inte roligt längre. Såna där saker. Man umgås ju inte 24 h om dygnet, lr gör samma saker hela tiden , trots att man bor ihop.

Jag vet iallafall att jag aldrig skulle klara att leva i symbios.

Ibland blir ja rädd och vill aldrig mer ha de så. Fruktansvärt rädd. Visa alla sidor inför någon, den som man lever med. Och man måste ta allt, precis allt, på gott och ont.

Men blir ja tillfrågad, skulle ja ändå ta chansen. För du kan aldrig veta om du inte chansar. Så är de ju.

Och sist men inte minst... Kicks reklamen... Vart hittar dom alla skräcködlor? Nightmares AB

Röstkort

BTW har fått hem mitt röstkort om omval 2011 i Götets kommun nu. Hej hopp!

på hjärnan

Efter den videon me kiddon som sparkade bollarna så har ja bara en låt på hjärnan och den vägrar försvinna.
Ett år och värvad....

Sikken unge!

Värvad och klar, dock ingen position fastställd ännu men ändå. Madre mia!


Borde skjutas offentligt

Hur vidrigt är inte detta? Jag mår illa för ingen kommer någonsin kunna fungera normalt efter detta. De är va ja tror. Hur fanken kan man dessutom tvinga sina barn till tidelag. Och de är ju knappast så att en häst har liten ja ni vet... Och kommunen dom bor i... arg blir man så de förslår. Vissa människor borde få körkort på barn precis som man tar ett datakörkort eller körkort för bil. Samt stora, långa psykologiska tester, innan. Usch och tvi!

Aftonbladet.se

Tvingades gräva sin egen grav

I dag börjar rättegången mot skräckföräldrarna i Danmark

Den 21-åriga kvinnan våldtogs om och om igen av sin pappa. Hon tvingades äta djurspillning och ha sex med en häst.

I dag inleddes rättegången i Danmark mot de två skräckföräldrarna som misstänks ha våldfört sig på alla sina nio barn.

I fjol började ett av de mest skakande vanvårdsfall som Danmark varit med om att uppdagas.

Den svagt förståndshandikappade 21-åriga dottern kontaktade sin biologiska mamma och började berätta om den fullständiga misär som hon och hennes åtta syskon levde i på gården utanför Brönderslev på Jylland.

Ohyggliga övergrepp

Familjens nio barn, mellan två och 21 år, har mellan åren 2006-2010 utsatts för ohyggliga övergrepp av sina föräldrar – en 41-årig man och 38-årig kvinna.

Enligt åtalet har övergreppen varit så grova att barnen inte utvecklats som de ska.

Värst drabbad har den 21-åriga dottern varit som regelbundet har våldtagits av sin pappa, en 41-årig mekaniker.

Under en period tvingades flickan bo i en byggnad till det gula tegelhuset där det varken fanns lyse, värme eller vatten. Hon har också tvingats äta avföring från familjens djur.

Grävde egen grav

Flickan har också tvingats skotta snö i så tunna skor att hon förfrusit fötterna och hon har fått gräva sin egen grav.

Både hon och hennes syskon har regelbundet misshandlats med bland annat baseballträ, påkar och järnstänger. Hennes 14-åriga syster har också våldtagits flera gånger av pappan och vid ett tillfälle hällde föräldrarna kokande tomatsoppa i halsen på den åttaårige sonen.

Föräldrarna ska även ha tvingat vissa av barnen att ha samlag med varandra och utföra övergrepp på varandra.

Rättegång i dag

I dag startade den uppmärksammade rättegången i tingsrätten i Hjörring.

Den inleddes med åklagarens sakframställan och kommer att fortsätta med förhör med föräldrarna som, enligt reportrar på plats, var synligt nervösa när de leddes in i den fullsatta salen.

När fotografier inifrån skräckhuset visades inne i rättssalen vittnade de om misären. Avföring och cigarettstumpar på golven, skitiga madrasser utan sängkläder och smuts överallt.

Den 21-åriga dottern och ett av de andra barnen kommer att vittna i rättssalen men de andra barnen har på grund av sina låga åldrar spelats in på video för att slippa möta föräldrarna.

Föräldrarna nekar

Föräldrarna åtalas för grov misshandel, olaga tvång och frihetsberövande. Pappan åtalas även för sexuella övergrepp mot två av döttrarna.

– Det är en av de absolut grövsta saker jag någonsin sett eller hört talas om, har åklagare Michael Möller sammanfattat åtalet.

De båda föräldrarna nekade i dag när rättegången inleddes till brott.

Brönderslevs kommun har mottagit hård kritik för att de inte såg hur illa ställt det var med familjen. Barnen levde i avföring och fullständig misär. Men det hela har sagts bero på att familjen flyttat runt så mycket att det varit svårt att upptäcka.


Güten morgen alles

Ännu en vacker dag till start :)

Intaget av antipollen saker är gjort och kaffet befinner sig i min hand. Igår va de på vippen att hon somnade in. Som Anna säger; hon är gjord av stål, hur orkar man?

En fråga ja ställer mig , varje dag jag med. Hur orkar man med det?
Jag har iaf förberett jobbet och mina handläggare på vad som komma skall , så ett samtal eller ett mail så är d kirrat och ja kan dra. Och jag har även rätt till 20 dagars ledighet som är betald så.

Ska trycka på jobbet lite idag om lite mer timmar, lite mer övning så allt blir perfa.

Och en annan grej... All reklam för färdig mat.. HUR SVÅRT ÄR DE ATT GÖRA SJÄLV? och dessutom vet man vad som är i och man slipper alla gifter och E ämnen! Findus färdigt, Felix pajer blaha blaha. Utan näring bara gifter onyttigt fett och socker man absolut inte ska ha i sig.

Att göra egna såser är något av de enklaste som finns, samma med pajer, piroger, pasta, gratänger och tusen saker till. Jag blir så trött, så arg. Och så undrar en del varför dom är trötta, sega och avsaknar en hel del från näringen vi bör få oss dagligen, tror sig äta rätt för att dom köper färdiga produkter. Idioti!

En enkel köttfärsås, med lr utan kött. Hur svårt är de att koka tomater så skalet faller bort, ta en mixer lägg dom skalade tomaterna där, salt peppar, färska örter, starta mixern och vips har du en damned fresh tomatpure redo att användas.

Och när man gör köttbullar... vem, nu för tiden använder ströbröd? Inte jag iaf. Lite buljong och äggg fixar d mesta så atte!

Och burkgrönsaker, lr frysta på påse. WTF?! Tabu tabu!

Är de så lite begärt att ge sin kropp näring, vitaminer och bra fetter, unna sig vardagslyx fylld med raketfyllda smaker och en arom man man aldrig får till annars. :) tror inte de va?

nähä disk, städa och mer kaffe kanske ? :) får se va d blir för spännande

Kanske kommit fram till ett svar

Efter mkt undersökningar, klippkort på kvinnokliniken och akuten under flera år och inte hittat ngt fel kan detta va det slutgiltiga svaret...

Kronisk äggledarinflammation. Meeeeen guuuuuu såååå roligt! :)

D känns som mens värk , ibland som ägglossning, ibland gör de bara ont och ibland ont... Jag har ingen smärtgräns sådär så de är svårt att besvara på vilken skala saker ligger på ibland.

Men som sagt, kronisk. Inte helt omöjligt! Jag kan nog kanske faktiskt hålla med om d. Symptomer och grejer stämmer ju.

Och dessutom får jag äntligen rätt, efter flera år... så tack tack! Neeej nu va ja ju sarkastisk!

Jag visste de hela tiden men nu finns det alltså.. svart på vitt, så kom och motbevisa och kör upp att de bara är ett piller och så ingen fara med de ....

Är man gravid och smittas med klamydia så kan man få missfall... Så enkelt var de med de! Tror nästan ja kan sluta älta d här nu när jag vet att jag inte hittat på från tomma intet eller något sådant annat. Och att inget, INGET va mitt fel.

Damn  it feels good :)

http://se.babycenter.com/pregnancy/griefandloss/understandingmiscarriage/

en bra sida att vända sig och läsa om man e fundersam på saker.

Burp

Mätt och glad. Trött, njae inte speciellt, däcka ju 40 minuter förut. Stupido!

Fotboll på tv, mamma på fejjan, molande värk i äggledarna så d är nog ägglossning. Crappy crap är de för d molar ända ned till knäskålarna.

Blir nog till att kolla lite film efter d här...

Red riding Hood och the Rite.mmmhmmmm hitta massa weird skräckis trailers... d häääär måste kikas :P

Vart man än vänder sig

Nu är jag här igen efter att ha läst på aftonbladet. Borde kanske låta bli den nyhets sidan .

Våldtäkter hit och dit. Överallt. Men det är inte så ofta dom skriver om att det hänt utomlands. I andra länder.. jo om det är svenska turister som blivit det. Men det är ju så. Det händer över allt. Världen över. I hemmet, utomhus, i förhållanden. Och det är skrämmande. Statistiken som är dold , den ingen vet om, som inte går att räkna. Den är så mycket större. Det som sker i det dolda. Samma med misshandel. Och det både av män och kvinnor. Så långt tänker dom minsann inte. Och det är ju faktiskt inte bara den fysiska misshandeln som spelar roll heller. Oftast är den psykiska tusen resor värre.

Det är ju lite liknande situationen med svenskar nere i Afghanistan. Har jag missat något nu? Folk dör och blir mördade, lemlästade, dagligen, världen över. Tas det upp? Njae de är viktigare att skriva stoooooora rubriker om svenskarna därnere. Sverige kommer aldrig lära sig tänka globalt .

Men de tänker dom minsann inte på att ta upp?? Lr har jag bara missat det? Ibland vill ja bara va ninja och spöa the crap out of people!Idag är de mer förnedringstv... ARGA SNICKAREN NÄSTA! först sen lunch och sen en stunds vila :) städa och sen lite soffhäng. Ja anser ja e värd de efter en mils promenad :)

Do it like a dude

Rätt skönt låt e d må ja säga :) crazy video och dans sjukan verkar hon ha också.. Kööör ba köööör!
skadeglädje

HAHAHAHAAAAAAAAAAAAALove scare tactics!

G häng

Heeell yeah, lite Gizmohäng i soffan me mys innan ja beger mig :)KÄRLEK! Pizz ya´ll

Jag vill ha

JAG VILL HA EN PINGVIN!! Kidnappa en? Slottskogen kanske ? :D

Åååååh så söta, alltid vart fascinerad av dom. Vackra, snabba, söta och totalt egna.


Wacko commercial

Hahahaha den här älskar jag!! Så störd och den ger filthy thoughts! Hahahaha ja dogdade lite första ggn ja såg den.

'


Vackra morgon

Sol, soool, soooool ! Nässpray, ögondroppar och tabletter för allergin är intagna. Och wonderwoman i telefonen. OooooOOtroliiiiiigt ( säga med Örebros dialekt)

AF möte idag, vad fanken ska man ha på sig då? Vill ha mina ballerinas från shock ! Och kanske en klänning från Deadly Dames? :)

Stoffish e på jobbet och har sig lite. Mmmm vill pussa honom medvetslös!! Yum yum!

Sitter och läser nyheterna. Vad rör sig i barns huvuden när dom gör något dylikt som ett hängnings försök? Hade det vart mina barn som gjort något sådant  vet jag inte vad jag hade tagit mig till . Jag hade vart så förbannad, så ledsen och besviken och känt mig totalt värdelös som förälder och åtgärderna ja skulle vidtagit hade absolut inte varit nådiga.

Hur kommer man ens på idén??? Förstår man inte vad som händer med den andra människan man gör det emot? Vilka spår de sätter, livet ut?

Barn kan va så fruktansvärt elaka, fruktansvärt. Men de är inte barnens fel, de är föräldrarnas och deras uppfostran. De är vad jag anser!

Och allt fler kvinnor anmäler tydligen numer misshandel som åsamkats av partner. Bra där! Det krävdes ju bara ett antal år av tystnad.

Och varför finns de någon som är så dum så dom skaffar sig böter på en åkergräsklippare?

VAD ÄR DE FÖR VÄÄÄÄRLD VI LEVER I??? ibland blir man rädd.... vad händer? hur tänker man ? hur är man funtad?

Djurplågeri, människorov, mord, misshandel, våldtäkter, skottlossningar och tusen saker mer. Är de så konstigt att saker ser ut som dom gör? Tror inte de va?

Ur aska in i eld!


Lite bananas

Haha ja lite är de. Sikket flyt, vilken fullträff. Nu är ja trött! Glad men trött...Anna ska väcka mig imorgon, tur d. Och är ja uppe tidigt vet ja en till som blir lycklig. Going TiGgErR Stoffe!

Kan d inte regna snart så pollen lägger sig, bara lite. Idag har vart olidligt! Fast ja har grym utsikt :)

Nee sova va d ju. Skööööt dajj sa ja te daajj!!

Måste ringa imorgon och höra mig för om mormor med ... envis som synden e hon.

Fan av Smuts och synd

Alla som känner mig vet att jag är ett fan av smuts och synd. Älskar dessa självbiografier.

Nikki Sixx bok Heroin Diary, the Dirt, White Line fever me Lemmy från Motörhead. Just love it!

Jag slukar dom som om dom vore glass. Just nu avnjuter ja Tiramisu med en god bok och lite underbar honungsmelon . Some awesomeness in life !

Till helgen blir de nog att inhandla dessa två :)

Och finally mina vänner.. ja har hittat de motiv som kommer fullborda min rygg. Inga småprojekt men aaaack så värt d. :) Och resten får ni se när de e klart, pga härmapor därute. :))

(dock kommer resultatet inte förrän i höst men så värt som sagt)

Även provat Gevalias senaste smak... ( zoegas smakar skit i detta vatten vi har häruppe och fungerar bäst i skåneland så därav , inge Zoegas. ) Caribbean Sunrise... borde intas.. :)

Och inte nog med de... Min lunch kommer va grymt efterlängtad... Blir grekisk köttfärslimpa med en underbar grekisk sallad, egna hemmagjorda klyftpotatisar och egen tzatziki! SNUSK GOTT E D ! Funderar även på att köpa lite Liba bröd och ha till. Hubba hubba!

Och till helgen i all ära så är ja riktigt sugen Vinmarinerad rostbiff och fransk potatis sallad. Kanske göra egna baguetter me, men dom tar så fruktansvärd tid att göra. dock värt de.. .dilemma mina vänner, dilemma ;)

Stolt

Jag är så jäkla stolt. Idag hitta jag min barndomsväns blogg. Och att läsa, se hur hon mognat, vuxit, kommit till insikt och verkligen bara tänkt på henne och inte ramlat i all skit som hon gjort innan.

Hon väntar barn, har 2 bonus kids, precis gift sig och blir nu en riktig svensson. Och ja är så sheisse glad så d finns inte.

Och ja älskar henne ännu mer när ja vet och ser hur hon faktiskt lyckats tagit sig upp, insett och släppt sakerna som tyngt henne under så många år. Hon har varit en trasig och sårad själ. Läckt värre än ett durkslag. Men hon klarade det. Sig! ( ja kom på mig själv med att bli rörd och lite tårögd till och med) Vi pratar sällan men vi vet vart vi har varandra, i vått och torrt. Hon är helt enkelt Jenniealisk!

Hur kan man bli så stolt. Jag är så fruktansvärt glad för alla mina vänner. Varenda en av dom. Var och en på sitt sätt. Just för att jag vet vad som plågat dom, vad dom gått igenom, vad dom upplevt och vilka överlevare många av dom faktiskt är. Så fantastiskt!

Så stolt, sån känsla :) SÅ GLAD! KÄRLEK ÄR DE :)


white stripes


'

ett sådär mående

Ja har sovit som en påse rostiga, oslipade skridskor. Drömt konstigt och vaknat med känslan om att vara ensam. Weird!

Står på schemat idag då? Städning, har en allergi inte av denna värld idag så idag blir d stor röjning. På med musik och bara köra. Imorgon är de AF som gäller.

Boka tvättid med kanske. Toppat håret avklarade jag igår iallafall, i slutet av denna månad får vi se om de kommer lite nytt på den fronten. Inte hår men färg då såklart. :)

Nu är de snart en månad sen en viss person skulle ha ringt mig. Jag känner att jag blir mer och mer irriterad över det hela. Jag blir så trött av att man inte kan tänka längre. Jag vill och jag anser mig ha rätten att få veta och bli uppdaterad. Och så undras d varför jag inte är hemma så ofta. Hmmm ... jaaa! Säg de!

tre tusen tankar och inte ett ordnat kaos här inte. Och inte nog med de. Jag har hittat en gaddning till jag ska göra i höst. Så ryggen blir fulländad. Muahaaaaaa!

Nähä ett 3 h pass börjar närma sig med så bara att suck it up och köra då.

En annan sak, ibland får jag för mig att jag gjort något, fast jag inte har. För inga ord blir sagda, bara tyst och så ett försvinnande. Så samtidigt vet jag ju att d inte är jag. Avvakta, tålamod. D är kankse de som gäller. Men de innebär inte att ja tänker på d från och till. Dock inga som helst olustkänslor och det känns ju tryggt.

Och din mamma

yupp och din mamma går för en hundring... d säger ja med dessa ord

Najti naaaajt... that´s all for today folks :)

Nattadags

Yupp nanatajm. Snart iallafall. Ändå hunnit med en del idag . Diskat monsterdisk, philip messa och väckte mig kl.9 imorse. 9... han ville ha frulle och tjöta då han drog från jobbet vid den tiden, de ville inte ja alls gå med på.. det kändes olagligt. Kan man stämma honom för 2 h för tidig väckning?

Men men insåg att mitt hem badade i ljus, det kliade i halsen och ja insåg lite mer att ja aldrig kommer kunna somna om då ja absolut inte har svart bälte i de, så hiva fötterna över sängen kanten och masa sig upp. Kaffet  på och sätta sig vid datan för att läsa nyheterna och för att se att Stoffe var vid liv han med. Gudomligt! Nästan som marängswiss :)

Danne ploppa förbi ett par timmar senare och så drog vi och käka glass vid Kungälvs fästning och sedan vart d promenix vid sjön och sen hem för en kaffe. Imorgon står 3 h träning på schemat. 1 h promenad, 1 h styrka, 1 h yoga.

Borsta bissingarna och krypa till sängs kan hända. Och lite Big Bang theory är inte helt läskigt som sömnmedel, svårt att somna innan de e slut bara :)But I just can´t help my self... d är den och en till som ja följer som en slav... f-låt världen!

Så förutom denna och 2 1/2 men så....Och inte nog med de... ja måste nog beställa böckerna från cd on ..
Snart valborg

Förstå vilka sjöslag man hade när man var yngre. Valborg ölens och spritens afton. Man simmade nästan i de. Drunknade med för den delen. För att inte tala om alla dumma saker man gjorde. Vad ska man göra nu ? Sitta och glo, dra en runda och kolla på brasan kanske ? Kanske umgås som en vanlig mys hemma kväll med någon man håller av.

Tänk när man sen får egna barn, då kommer man sitta och våndas den dagen dom kommer upp i tonåren och Valborg vankas. Vara vaken, sitta uppe och vänta, tills dom kom hem .

Får la se va som händer, än så länge har ju veckan bara börjat :)


BUbben :(

Dom små goda gärningarna är dom som skapar dom riktigt stora människorna här i världen. Dom som äger ordets makt och aldrig tar till nävarna. Dom som är lugna starka och alltid ett leende på läpparna.

Dom som lugnar, lyssnar och finns där, oavsett vad. Dom som är en god vän, broder, son, släkting. Dom som alltid ställer upp, står upp för sitt tycke och never back down. Dom som är starka, självständiga,  egna och alldeles underbara.

Du var en av dom människorna. Må du vila frid ängel. Och alla mina tankar går till din familj , nära och kära just nu.


En bilolycka i fredags morse, idag skall respiratorn stängas av. Läskigt! Chockerande! Smärtsamt!

Tänk så många liv som tagits ifrån mitt dom senaste åren.

fina M

Lille Junior

vackra C

A buddy

Lulle

Lyberg

och nu kanske E.

I unga år har dom tagits, slitits ifrån mig, ifrån mitt liv. Tragiskt. Tragedi!

Men livet går vidare. Det gör ont, riktigt ont. Och det svider, länge, länge. Men inget kan man göra åt de. Bara stå och se på och försöka hålla ihop sitt eget med full kraft.

Men man får ta dom minnen man har, ty dom blir bara vackrare dag för dag. Minnas dom med värme, skratt och glädje och aldrig låta dom tyna bort.

Miss u all guys

Grymt goa köttbullar

Leo va på besök denna påskhelg. 3 dagars sprit drickande och ja mår ändå oförskämt bra :) stackarn som ska sitta i en bil i hur många grader värme som helst, då hans ac pajat. Madre mia! 50 mils grillning, heeeej och hååå :)

I lördags va d påskmiddag och Rockbaren som gällde. Och vi möttes uupp heeela gänget. Danne, jag, Tony och Leo. Kick ass!!

Fredags va d promenader, handling och slapp vid sjön som gällde.

Nu är d städning och slapp som gäller. Samt en morgan och cola som återställare. NÖDEN HAR INGEN LAG, glöm aldrig d ..

Vi har även diskuterat en sommarfest. Dock är de då min tur att dra till el stockholmo då :)


Desperat Mamma söker

Meeeeen lägg ägg.... Det här börjar likna rena lekstugan... Mer förnedringstv åt folket!!!

"Han ska självklart vara snygg"

Namn: My. Ålder: 21. Ort: Västergötland. Yrke: Studerande. Barn: Charlie, ett och ett halvt. Drömkillen: Han ska vara snäll, ödmjuk och även förstå att ibland kan det vara svårt men så länge man har någon att luta sig tillbaka mot så klarar man allt. Han ska vara ambitiös. Han måste ha humor och glimten i ögat. Och så ska han självklart vara snygg.

"En man med självkänsla är hett"

Namn: Linda. Ålder: 36 år. Ort: Skåne. Yrke: Kundtjänstagent. Barn: Liv, 10, Tuva, 8, och Tintin, 4. Drömkillen: Han måste ha humor och kunna laga mat. Sen måste det vara ordning och reda på karln. Fötterna på jorden, någon att samtala med om livets små knasigheter, ljuvligheter och allvarligheter. Det är hett med en man som har god självkänsla, god självinsikt och som ser sitt eget värde. Har han dessutom barn är det ett plus.

"Är svag för muskler & snickarbyxor"

Namn: Hannah. Ålder: 28. Ort: Norrbotten. Yrke: Undersköterska. Barn: Juvina, 9, och Angelie, 4. Drömkillen: Han ska vara rolig, ha mycket humor och bjuda på sig själv. Vill ha en pratglad kille. Ödmjukhet och empati är väldigt viktigt. Han ska ha kontakt med sina känslor. Sedan är det viktigt att han har mål i livet och att han vill landa i ett familjeliv. Är lite svag för muskler och killar i snickarbyxor, men det spelar faktiskt ingen roll. Glad och charmig slår allt.

"Gärna mörka ögon & mörkt hår"

Namn: Sandra. Ålder: 27. Ort: Skåne. Yrke: Personlig assistent. Barn: Nova, 6. Drömkillen: Social, öppen, båda fötterna på jorden, stort lass humor, driven och målinriktad som person, äventyrlig, pålitlig, spontan, lättsam, målinriktad, öppensinnad, sportig och tränad, gärna mörka ögon och mörkt hår.

 

Men seriöst här nu... har ingen tänkt på dom stackars barnen? Varför är dom så ego att dom bara ser till sig själva? Huuuuur fanken kan man ens göra så? Låta massa killar som man dejtar flytta in och umgås me ens barn... Efter bara ett par veckor. ABSURT?! och så undrar en del mammor varför en del av deras barn blir obstinata, förvirrade och ännu mer förvirrade i sökandet på en partner och en faders figur. Har dom inte ens en enda tanke på hur de kanske kan skada deras barn syn på saker , deras mentala hälsa för att inte tala om, i framtiden...

 

Jag blir bara så arg, såååå fruktansvärt arg!


In love in the 50´s

Klockade kjolar, klockade lr åtsmitande klänningar, vackra frisyrer och på d nutidens gaddningar lr oldschool...

Pinupstilen... I´m in loooooove säger ja bara. Jag har idag hittat 6 klänningar jag ska klicka hem från USA.. Hubba hubba =P

Helt enkelt style and awesomeness!

Allt i ett paket! Och med en karl some så snygg att jag får hybris så skulle d matcha perfecto!         ^  ^Geisha och ja soffhängde lite innan ja drog ut sen..Carpe Nochtem my friendsIdag

Idag är de inte så freaky naughty som d brukar. gais vann sin match igår... va säger man? congrats?! crap allsvenskan, pensionärs bingo är ju mer spännande än så men för S skull så congrats!

Imorgon kväll anländer Leo, heeej och hååå!! Och söndag styr han hemåt igen. Frågan är va man ska göra för att roa honom?! Så imorgon på dagen är d tvätt 11-15. efter d så är d hem, städa och sånt fjanteri. Och efter d äta ngt och invänta den lille filuren och kanske hinna ta en fika me Leiffy!

Idag har jag levt på riskakor. Mmm kaffe juice ägg och riskakor.. Fin fin blandning ;)

Nehe busa vidare, ut i solen kanske :) Puss och kraaaaaam

Vad säger man ?

Told ya , säger man HAHA usch och fiiii!!

I got it, some don´t muahahahaaa!!sOOOO TRUE!!

D citat

D igår när vi va på glassroadtrip...

" åååh ja vill ha tjej, så man kan ta med henne dit( to a secret place) , ro ut me ekan i solnedgången, spegelblankt och fint och ha med sig så man kan göra en romantisk picnic....FY FAN VA man KOMMER FÅ LIGGA DÅ LINDA!"

antingen e han desperat lr bara dum som inte trodde ja skulle komma ihåg de citatet! Hahahahaaaaa!!

Så ladies? Give it a try maaaybe?

Han har en romantisk sida och den är slisk i mina ögon, fy fan. Själv kallar han mig för stört skadad men d är ja ju så varför sätta emot. Ja e inte så mkt för romantiskt dravel. Kanske för ja börjar lipa och bli rörd för sånt. Bättre och va tuff och svår ... Lr? haha

Men iaf, ladies, give him a try och ja lovar er att han inte skulle göra er besviken. Intelligent, romantisk, rolig och har båda fötterna på jorden och massa mer därtill. Ja har numret så shoot!!

( hmm borde ja göra en dejting sajt för mina singelpolare kanske?)


Nytt för ikväll

Ta med mig sangria och chokladdoppade jordgubbar till sjön kanske... ??? Synd att inte dela de med någon bara :( Men men... än så länge är man la sin egen lyckas smed så njuta av naturen, höra den andas och supa in ögonblicken med andakt är la de som kallas för unna sig själv vardagslyx??

:)


Per automatik

Varför känns det nu som om allt sker per automatik? jag vill inte göra saker men gör dom ändå, kroppen vill fungera normalt, men inte hjärnan. O mitt uppe i allt kan ja komma på mig själv med att gå runt och le ute i naturen. Skumt!

Humbug!

Meeen pollenallergin ska ju ha cred iaf. Underbart att vakna upp och de kliar på varenda del av kroppen, lr ja inuti iaf.

Snart är de torsdag och då är de först tvätt sen är de nya äventyr... Och neeeeej ja ska inte flyga till blåkulla nej! Leo kommer på besök och stannar hela påskhelgen. It´s gonna be aaaawesomeeeeee!!

Riskakor och kaffe. Underbar frukost kombo! Borde gå ut, borde gå promenad så atteee!! Kick ass today dårå!

Otrolig längtan idag med, tillbaka till Lanza. Sjukt najs! Galet varmt! Och tokigt roligt! Annaaa goes bananaaaaas!
du kanske ville upptäcka Rubi Mare lite mer fröken ?

HAHA!! :))<3 käääääärlek :))

Vakna med känslan

Vakna med känslan av tomhet och ensamhet, den är mindre rolig. Att vakna och inse lr iallafall tycka att man sitter fast i samma gamla ekorrhjul. Not pleasent!

När jag vill ha de så annorlunda, men det kanske går långsamt. Fruktansvärt långsamt. Nog för att man ska skynda långsamt. Men en del saker ....

Kan livet ge mig en bitchslap lr en aha upplevelse?

Snart är de påsk och ja får sthlms besök, d är ju kul iaf, d är ju ett par månader sen sist iaf. Slipper va ensam under påsken :)) Gooddieeee!!
Bananas

Idag händer d inte så mkt, ska skicka iväg massa mail och sådant dylikt för att sen även träna. Mkt spännande liv ja har... eeeh kunde ju hända mer HAHA!!

Idag ska lillasyster på Bruno Mars konstert den lille filuren. Sheisse roligt för hennes del :)) Hur stolt storasyster kan man va :)?

Dagens i-lands problem... Vad ska ja ha på mig? Och borde ja inte tvätta ?

Vill sig inte riktigt

Here we go... för 978:e ggn... lr ngt.. Jag har blockat honom och nu skickar han från sin mammas facebook.

12 år sen... 12 ååååår sen... Vill man ha ngn efter 12 år? Som dessutom inte ens kunde hålla fingrarna i styr under tiden vi dejtade? I don´t?! Men de förstår inte denna person... Klart och tydligt att signalerna inte går fram... Detta hade ja tyvärr på min facebook när ja kollade!

" Hej linda det är Tom det här.

snälla kan du ge dig nu och prata med mig,jag saknar dig o älskar dig det vet du att jag gör...du behöver ju inte gå under jorden ,ja vill ha dig i mitt liv igen kan du inte bara höra av dig så jag kan förklara för dig snäll linda jag ber dig av botten av mitt hjärta nu,du måste ju mig en chans så jag kan förklara för dig....kan du inte ringa mig snälla 07******* saknar dig som fan och jag älskar dig mer än vad du tror...puss kram din Tom"

Idioti, ren och pur idioti!

Ska jag skratta lr gråta? Ja väljer nog att bli illa till mods iaf. :S

Ut

Mmm idag vill d sig sådär trögt igen. Vad det nu beror på?!

Ingen sol kanske, I need my glasses... Bakom mina solglasögon lalalaaaaa!! Borde gå ut och fixa d som ska fixas... Borde... Vem kom på ordet borde? Det är ju antingen eller!! När saker måste göras så finns det inga grå zoner. Lr är ja ute och cyklar i skogen nu igen.

Och så motsäger jag mig själv lite här inser jag. Men tar det stopp , vad ska man göra åt det?

Äsch ja kommer komma ut, frågan e bara... nääääär?!


Pälsbärare

Ni kan sluta nu!! Det är vidrigt, vedervärdigt och totalt hjärtlöst.http://features.peta.org/ChineseFurFarms/index.asp

När det var som svårast

Jag börjar förstå hur det står till med henne. En vän till mig, en underbar vän. Hon har alltid varit den starka, alltid stått upp, stolt och stark. Alltid varit ärlig i allt, alltid stått för det som sagts och har ett otroligt stort hjärta.

Önskar jag nu kunde finnas där för henne så som hon fanns för mig när det var som svårast med D. Hon fick mig att gå upp på morgonen, komma ut, uppskatta de lilla, hon samtalade, tröstade, lyssnade, muntrade upp, hon gav av så mycket fast hon knappt hade något själv , och det har hon alltid gjort. Men jag tror att hon missat sig själv, någonstans på vägen.

Någonstans på vägen har det tagit stopp och jag kan skönja tendenserna genom mig själv. Det jag redan gått igenom. När det var som svårast. Och att se henne vandra samma väg. Det gör ont i mig. Det gör ont i mig att hon är så långt borta. Att jag inte kan finnas där på riktigt samma sätt som hon fanns för mig. Och har alltid funnits.

Men ja hoppas hon vet att hon är underbar, totalt underbar människa. Och hon har varit min vän, sen vi va 12. Så d gör ont. Se när hon rasar.

Trötta funderingar

Jag sover 8 h / natt. Jag äter mkt frukt och grönt, ja ser till att få i mig alla vitaminer inkl zink och folsyra. Jag har ett socialt liv, sköter mitt hem och mitt hygien, tränar 2 h /dag 5 dagar i veckan. Jag ser till att gå upp tidigt och göra saker i min vardag för att bibehålla rutin dom nätter ja inte jobbat. Och gör precis allt allt som sig bör göras.

Varför i heeeela helvetet är ja så trött för? sjuuuukligt trött, konstant! MKT spännande!

Girighet

Hur giriga kan man bli kan tyckas? Först ska dom ha reklam titt som tätt i gratistjänsten. Nu ska man bara få lyssna gratis på de 10 h i månaden... Eeeeh....

Ja pratar spotify nu för er andra som inte läst Aftonbladet.

Nu kommer ju inte den illegala nedladdningen öka lr andra sidor kopiera konceptet för att sedan vinna ännu mer på det?! Hur tänkte ni är något ja undrar över?

Stupid!


Subway

Kaffe och subway macka till frulle är aldrig helt jättefel. Sen är de bara in i duschen och iväg först till försäkringskassan, växla lite och iväg och skaffa mig lite mer smärta. Färg på min bleka lekamen börjar ja få iaf.

Sitter och funderar på Biggest Looser programmet. Det amerikanska. Hur mkt konspiration kan de bli? Hur mkt drama kan det bli? Är man inte där för att gå ned? För att förändra sitt liv och göra något drastiskt åt sin livs situation? Varför fokuserar alla på spelet ? It becomes ugly men ändå kan jag inte låta bli att titta.

Och total Black out, hur kul är inte det att kolla på? Folk när dom är som kaxigast men skriker som små barn. Haha jag hade aldrig ens gått med på det, just bara för att  jag avskyr att jag inte vet vad som komma skall och så får jag panik i mörkret!

Idag är de alltså förnedrings tv´ns dag! Mouahahaaa! Men innan som sagt, massa ärenden att fixa samt städa... Lutar åt tvätta fönstren. Går lite bättre nu när de inte regnar iaf.  :))

och nu mobil färdtjänst. :)

The greatest

Nu är de onsdag. Vädret är sisådär och jag är fortfarande vimmelkantig sen den där filmen .

Jag såg den , kände mig illa till mods, redan efter 26 minuter in... Och när den tog slut, då släppte proppen. Just like i kid missing it´s parents.. alldeles ensam i ett hav av mörker och inter ser ngn väg ut. Så kändes det.

Jag somnade, ögonen sved och när jag vakna kändes det bara ledsamt, tomt, ensamt.

Och varför de nu då?

Det påminde mig om mitt missfall, min abort, den som sa; abort eller jag tar självmord och för att senare fortsätta sparka på den som låg ned, helt utan hänsyn.

Jag blir fortfarande arg... 4 år och lite till och jag går fortfarande i taket , dock är det inte så konstigt men man tycker ju att terapi borde hjälpt lite, det enda det fått mig att inse är att det är synd om personen i fråga, för den människan inte hade mer vett eller mer empati. Kommer troligen aldrig ha det heller. Som terapeuten beskrev det , känslomässigt störd!

nu är ja ännu mer motiverad till gymmet. Få av mig lite irritation! :)

Lite mör är ja allt men de bevisar ju bara att ja gör rätt, om 2 veckor är de dags att lägga på mer vikter :))

Ska även skriva till mitt arbete och tjata om lite mer timmar :)) dags att kick ass... hittills har denna vecka inte vart så bra då ja stukade båda tummarna lätt igår.. den ni...

Men huuuur glad kan man va för lite träningsvärk då?


skype

Yäääey pratar me ems på skype... sociaaaaalt :D fi fan va ja blir glad :)

vem beställde d här skitvädret? regnet smattrar på rutorna och ja är totalt megatrött. Så fort d är sånt här väder så blir ja jättetrött. Träningen och sola kanske?

Och kaos på försäkringskassan, ja d va ju oväntat.. förseningskassan... underbart!

Nightmares

Mardrömmar dessa mardrömmar. Bara för att telefonen gick åt skogen drömde ja inatt att alla mina saker skulle försvinna. Igen. jag vill inte ha de så, ja är rädd för att de ska bli så igen , kanske därför d dyker upp i mina drömmar.

Vaknar kallsvettig och hyperventilerande.

Aaaah what to dooo! Och varför driver vissa saker en till madness?

Ja vi får la se hur de utvecklar sig. Like a box of chocolate!


D här med att skilja på ditt och mitt

Vad är de för fel på folk? Ja tror d va karma... Att man ska uppskatta d man har och inte fokusera på det man inte har. Men man kunde la låtit bli att få min telefon snodd för att det ska komma till insikt. ( mitt månadskort försvann d med :/)

Lr va d ett straff för all separationsångest ja hade förra veckan ? Nu har ja ju inte mer ... neee..... Idiyts!

Man ska helt enkelt inte få impulsinfall och vilja gå ut och titta på folk.. D är förbjudet,  man straffas för de... Inte som på den gamla goda tiden me piskrapp, nee numer blir man av med halva sitt liv.
Viktiga saker, som sin mobil!

D är tommigt och saknigt!!

Jag får klåda och utslag av bredbandsbolaget och ÖB reklamen. Madre mia!!

Ibland känner ja att ja bor i fel stad, vill va ngnstans på andra sidan sverige... nära. Sista dagarna har ja haft sånt behov, en önskan om att bara få en spontan kram , lr ett leende, uppskattning för ens existens. Ensamt känns d !

Nehe göra sig iordning, preparera med anti pollen allergi saker och ut i världen... En värld utan musik.. är de det som kallas verkligheten ??

more pics
Under tiden

Nähä under tiden kan ja bjuda er på en dagens bild kanske.... :) (nee d e inget ja ska börja med, dagens hit och dit) utan en enkel bild, tagen... idag!! lr kanske får ni 2...Let´s poke u´re eyes out... nähä d va inte så man gjorde nej...
Måste ta mig en funderare

Ut på båt och jobba?? 3-4 månader i stöten... d skulle lösa d mesta men samtidigt.. mina babys? vem ska ta hand om dom? skulle ja va beredd att göra mig av med dom? Jag vill inte, dom är ju mina älsklingar! Och TiGgErR? Vad skulle hända där? :/

fundera, fundera, fundera!

slösa inte rika ord på billiga människor!

Vinden har vinat genom fönstren, natten igenom, det har knakat i väggar och fönster, ilandet som ibland kryper in på bara huden har gjort att jag huttrat lite och legat vaken, stirrat stint ut i mörkret. Sett hur skuggorna förflyttat sig.

Ändå somnade jag ovanligt tidigt... Jag kände den välbekanta smärtan i bröstkorgen, från ingenstans. Jag kände hur det blev svårare att andas, tårarna kom. Kanske är det denna eviga väntan som framkallar dessa ovanligt överraskande attackerna. Kankse är det ensamheten när jag ska sova som gör det. Kanske är det känslan av separattionsångest som gör sig påmind. Kanske... alltid dessa kanske..

Jag tänkte på det Kristoffer lärt mig. Fokusera på allt annat på hela kroppen förutom det som pågår i bröstkorgen. Det gick bra, ja började med tårna, fötterna, knäna, låren, magen, den molande mensvärken... så kom jag till bröstkorgen, kände hur hjärtat pumpade allt hårdare och hur pulsen bara steg, mer tårar och ännu en ggn smärtan ... börja om från början... till slut hörde jag bara mina egna hjärtslag, kände hur halspulsådern pumpade för fullt mot kudden... Och tvärslocknade. Drömde konstigt, vet inte vad. Vakna första gången kl 6. Somnade om vaknade kvart över 7. Kelade me katterna till kl 8.

Jag tror jag vet varför det kommer. Jag tillåter inte mig själv att må skit längre när jag är vaken, men när jag är ensam, när alla andra sover och tystnaden infinner sig. Då kommer det. Igår morse när jag vaknade var jag stel i ansiktet, den där speciella känslan man har när man har gråtit befann sig runt ögonen, jag hade antagligen gråtit i sömnen.

Jag gillar inte att vänta, inte på de här iaf... Att fokusera på att det finns andra som har det värre, det hjälper. För stunden.

Vart är solen nu då? Och varför är det inte vindstilla?

Inte riktigt med i svängen

Skulle till gymmet, insåg att klockan e för mkt, för mkt folk då/nu... fick panik från ingenstans... Wohuuu de är en sån dag...

Kan ja iaf få gå till affären och handla mat, för jag är hungrig nu... på riktigt... inte ens det fick jag... Började gråta när jag kom ut i hallen! Är de mensen? Yeees, kanske.. men den har aldrig stört mig innan... Imorgon ska ja släpa mig till gymmet INNAN ja anser att klockan blivit för mkt...

Hur är de när de är för mkt då? Det är riktigt störande , så störande att jag stör mig...på mig själv. Blir arg på mig själv och kanske har en konversation med mig själv i mitt eget huvud... ( min psykplog har sagt d är normalt... även hon har d.... så då är d väll som d ska.. lr??)

Skitdag!!

12.06

yupp har tråkigt så just nu sitter ja på toa och bloggar lite. Träningsvärk från helvetet, chansar på att jag kommer ha mer imorgon, men ont blod förgås inte allt för lätt... så hur gör man då? botar ont med ont såklart!!!

Don´t mess with me body!

Händer mer idag då? träning, solning, sen blir de till att tömma min stationära och stoppa in d mesta i den externa hårddisken samt kopiera över bilder från skivor till den också, städning och såklart mat.

My godness, igår kväll hade ja lätt kunnat döda för milk chocolate Oreos... Ja börjar ana ett beroende... Lr så är de skräp veckan som gör de.. som tur är drog ja aldrig till affären... Och suger blev inte bättre av att Inter loosa mot ett skitlag.. *ledsen i ögat*

ne nu har ja suttit här tillräckligt och skämts, dock får ni ingen bild...

F U Puss och kraaaaaam

Forced

Kristoffer tvingar mig att kolla på denna... BARA för att se när och hur länge ja bölar.. Yeeeeah right, like i Gonna tell? HAHA!! Fi fan ja vill verkligen inte se den...

Nej tacka vet jag splatter, blod i massor, snabba bilar och non stop action, de om ngt är en bra film... Musikaler suger också...Musikaler och drama... Jag lipa ju för fanken te lejon kungen....


Onödigt vetande

Man bränner enbart 1500 kalorier bara genom att vara vaken en hel dag... så dom kan ja lägga till sen ikväll när jag lägger mig.

Hittills har jag bränt ca 567 kalorier.... dessutom känner ja mig inte så slapp längre, trots tråkvädret vi har. Gym , sola , promenad, inge mat så där kankse är grejen... BORDE ÄÄÄÄÄÄÄTA!!!

Är de okej att de svider i ögonen trots att de inte finns pollen i luften just idag, pga reeeeeeegn.....nähä d va d här med ngt att tugga och få i magen ja.. Och nej d är inte okej... fi fan mina ben... d kommer bli ett pass yoga ikväll med... heeej hååå here we gooo!!


Allsvenskan igång då

Snart kommer stan fyllas av skräp och fylla , varje vecka mer eller mindre, pikébussar och patrullerande poliser. Ouff är allt jag har att säga. Men det som är nytt för i år är att under högriskmatcher får klubbarna själva stå för kostnaden och inhyrning av polis.

Kan ju va ngt att tänka på om man är en klubb som har en skral kassa...

I was always fascinated by people who are considered completely normal, because I find them the weirdest of all."

And THAT my friends is one thing that´s true... Dom som tror dom är normala är dom som jag finner mest fascinerande just på grund av att... dom är banne mig inte normala ngn stans. Rena underhållningen min sida sett.

Fan vädret utanför gör att jag är så trött att ögonen svider, men nu får de vara bra. Mensvärk, svullen mage, svidande ögon och totalt svullen kropp. Skitmens... Så jag ska boka en soltid, ladda mobilen och släpa my fat ass till gymmet och köra 1,5 h kondition, imorgon är d underdelen av kroppen och torsdag överdel , fredag helkropp, lördag sola och 1,5 h kondition igen.

Pollen allergi sucks så idag är jag ändå glad över att det regnar. Kan jag få ordning på saker nu. Jag har hittat ett hus jag vill ha :))

skrattar högt

Hahaha började skratta högt för mig själv... Schizo? Neeeej , eureka heter de!

Börjar inse varför min statistik är så hög helt plötsligt, och jag skrattar lite för mig själv... Ack så de kan gå. Vad var det jag sa? Man ska fanimej inte ropa hej förrän man är över bron.

Hahahaha!!! Och de värsta är nog, ja e nöjd med. Trött och nöjd! Skadeglad`? Jaaa men of course, hilarious! Lägg till de till min bad karma lista också HAHA!!''

Borde sova om ja ska orka upp så ja kan dra mig och min underbart lena och fina tjukkislekamen till gymmet imorgon. Ställa klockan icke att förglömma kan hända :)

Lite ledsen fortfarande över Inters förlust mot Milan... Skitmatch va arg jag vart!

Nä som sagt , stänga mina söta för lite vacker sömn och fantastiskt fina drömmar.

Luuuuuuvely smiles... I just loooooooooove :))))

Hyllning till Philadelphia

Mmmm philly mediterranian.... SÅ GOTT :)) ibland måste man unna sig lite.

gick upp, gjorde kaffe, tog med mig d i sängen och prata me TiGgEeRr på msn. Mys... vi pratar skäms ställen.. ja och anna är ju ett fan av garderoben men han har missuppfattat och skäms under täcket. Han skulle visa mig hur man gjorde.... pratar vi betäcka nu?

och så kom Danne på kaffe...säger att d e fatcat bootcamp hemma hos mig... förstår inte alls va han menar!! *vissla*


Sangria

Natten gick okej trots att jag var så nervös att jag kunde kräkas innan. Tack TiIGgeRr för ditt underbara stöd och Anna och Tony såklart.... Magnifika vänner och kärlekar!!!

Dock var jag så slut igår att jag först bara sov ett fåtal timmar när jag kom hem och sen var vaken i knappa 4 h innan ja sa till TiGgErR att ja skulle sova, bara 2 h... 2 h my ass heller!!! Jag somna ngn ggn vid 4 halv 5 på eftermiddagen, vakna kvart i tio på kvällen. Ångestattackerna och allt jobb i all ära. Ja hoppas jag verkligen slutar upp med de och de är snart. Så kan jag ju inte ha det. Men antar att det bara är att ta det för vad det är än så länge då tröttheten som uppstått efter all uppståndelse inte går att göra ngt åt.

Busschauffören hem stötte på mig, kändes inte allt för bekvämt och framför allt inte när man är så trött att allt snurrar och man försöker fokuser på vägen och har musik i lurarna... ska hojta över hela bussen då ja va enda passageraren... *suck* Gå hem och skaffa en internet dejt lr köp dig ngn som kan göra dig glad och låt mig vara!!!'

På kvällen när jag vakna dock blev det sallad, kycklingspett och ....Håll i er nu.....SANGRIA!! aAAAAAAAAAh som jag saknat, dock fick alkoholen mig att slappna av i den mån att jag hann se death race sen slog migränen in och ja slockna igen på 2 röda... Vakna halv elva idag, kände mig lite småseg, efterdyningar men ändå rätt pigg. aa så kan de gå. Men sangria... SOM JA SAKNAT!

För mig kommer det nog alltid symbolisera Anna, balkong, granne, solnedgång, balkong, palmer och värme.... En magisk vecka!

Och nu till veckans idioti! Om man inte svarar, blockerat ett nummer för att man bokstavligen blir telefontrackasserad, ngnstans borde man la fatta att ahaaa den här personen vill faktiskt inte att ja ringer... MEN NEEEEEEEEJ! Skitkul är de, bokstavligen... NOT!! ffs... Jag ska köpa mig en visselpipa lr en sån där tuta man kan ha på fotbollsmatcher så kan han slutar sen... T**k helvete säger jag bara...

Neee men då messar vi och ringer från okänt och sen skickar sms igen och undra varför jag klicka honom i örat så fort ja hörde att d va han? Jaaa vem vet , kan de ha ngt med att göra att jag tycker han är spooky, creepy och allmänt inte frisk alls???

Och Herr M då? Jaaaa om ja inte svara på samtal, sms lr ngt annat där heller... Ringer d ingen klocka då? Passiv aggressivitet från de hållet, kan de finnas ngt i den teorin? Hell yeah! SLUTA!!!

Neee nu blir d disk och sen soffan och kolla på Taken! Gammal men helt okej film :) och seeeeen eftersom ja har lovat ska ja kolla på 127 hours så kanske d blir sluttjatat sen.. lr njae ja måste ju kolla på the greatest med... sen så... usch så smisk ja har dratt på mig nu...

Fast jag har ju blivit lovad en kram och lite pussar efteråt som tröst, och får ja chocolate chip Oreos med så lovar ja att de aldrig hänt hahaha ;O)


Nervvrak

Yes I am! Första natten, ensam, bara jag massa konstiga fulla människor, sovande människor, multi med pappersarbete och lite städning! In och utcheckning, lägga på notor och allt sånt, de ekar och snurrar i mitt huvud, räkna bongar!

Allt snurrar som sagt, som ett enda virrvarr och  ja är redan nu grymt förvirrad. Osäker på att jag kan klara det trots att jag VET att jag är damned good i de jag tar mig an.

Mkt förvirrande känsla.

Ja drömde om det inatt! FFS! This is my chance! Och för mig känns det livavgörande. Samma känsla som att stå på scen lr sjunga offentligt.Jag kan sjunga , de låter inte illa.. Men scenskräcken. Benen som viker sig, illamående klumpen som sitter i halsen... Ångesten ökar och jag känner mitt eget hjärta slå i öronen och blodet rusa allt snabbare i mina vener.

Precis så känns det! Men ändå... What the hell, jag KAN ju! D är mkt att komma ihåg men de sätter sig ju, eftersom! Bara andas, kom ihåg och ta d lugnt. Nada problemo!

På tala om nada... språk! Dannelito ditt tjukkisas... Kan du komma med mina böcker lr?! FFS!


RSS 2.0