Lite magknip

Ja de verkar inte bättre... Lite mer frigjorda endorfiner så nu är ja trött... Hör och häpna.... INNAN KL 4 på morgonen...

Amaaaaaaazing! ( nästan så ja vill sjunga kristerligt) hmmm ja har slagit vad med någon om att göra det... frågan är bara vem, när och varför??? Kan någon hjälpa mig minnas??Tagen ur sitt sammanhang men I just loved it! HAHA!!

Hörfel

Yes andra kanske har talfel, jag har nog en däng av hörfel....

Tyckte nyss min väninna sa ; jag ska ha en förlängning till musen! ( jag tänkte wtf?)

Men hon sa ju att hon skulle va tvungen att ta sin penicillin... Några bokstäver rätt iaf...

Skämma bort

Ja nu är det sannerligen dags att skämma bort mig själv lite, scrub, hårinpackning, ta fram saxen och snitta lite ( i hååååååååret så klart, ingen annan stans... Ja är inte emo...)...Måla lite naglar och bara vara.

Kan tiger komma och skrubba mig på ryggen kanske?
Borde även gå och inhandla lite juice och kaffe då de sjunger på sista versen. Borde och borde. Jag borde hämtat ut mina skor igår... d är vad jag borde gjort istället för att ligga i sängen och ha en skjut mig känsla.

Men ack vad ska man göra? Jag kände mig så naken, rädd och exposed . jag minns att jag tänkte; tänk om jag kräks så jag dör. Vem ska katterna ringa? Vänta nu, så väldresserade är dom ju inte än... Damn it!

Nee som sagt varm dusch, slapp, ta hand om mig själv dag. Ändå bara tråkigt, kallt och snålblåsigt ute. Och pricken över I,et.... Piano musik! jaa tänka sig, jag lyssnar på sånt med.


Bra dag

Sviterna sitter nog i ,fortfarande......sen i fredags! Men sovit som en sessa på rosenbädd... Och känner mig helt utvilad!

Vaknade vid 9 men har bara legat i sängen och dragit mig, sedan gick jag upp och diska och nu är det kaffe med kelkissarna i soffan.

En Geishas Memoarer, så bra bok, så bra film! Första gången jag ser filmen men boken har jag läst minst 3 gånger.

Och ikväll spelar Inter! Det tackar vi för :)) Slappkväll :)

9 dagar kvar, 9 daaaaaaaaagar!! D kommer bli en veckas radiotystnad från min sida. Madre Mia!

Ett tips till alla tjejer som redan har markanta ögonbryn... Måla dom för helvete inte... Det ser ut som skit!!! Jag har mörka naturligt, inte svarta men mörka därav att jag inte behöver måla dom alls... För det look like crap!!


Lär mig aldrig

En flaska vin på en helkväll... Whaaaat the fuuuuck happened`? Dåligt vin? Det såg inte dåligt ut och inte smakade de dåligt heller. Men oavsett resulterade det i att jag öppnade mig som en ångvält , såg suddigt och var totalt inte nykter, och vaknade upp halvt utan minne och en skallebank inte av denna värld.

Behålla mat idag kunde jag ju bara glömma. SNUUUUUUUSK!!

Holy moses!!

Vaknade ganska nyss och insåg att jag är hur hungrig som helst. Cola, ostbollar, chips, lakrits, choklad, mat, maaat, maaaaat... Ätit en skål ( en stor sådan) med grekisk sallad som ja gjorde igår. Puh! Tur att jag var förutseende med något iallafall....

Törstig som bara den. Vatten, cola, juice! Mmm yummi! Kanske ska koka mig ett ägg med nu när jag införskaffade mig nytt örtsalt häromdagen!

Hmm kanske borde få på mig lite kläder, bädda ned mig i soffan med mina katter och bara vara. Så trött, så trött! Bara inse, jag är inte 23 längre, även om en del vill tro de.

Tänker på min tiger. Massor!


Tooday

Mmmmm sikken låt jag har på huvudet då! Va fan då haha!!

Göra mig iordning och dra in till stan kan hända??? Tuperas hår och nu jävlar ska jag fixa dragkedjan på mina skor. Galen!!!!!

Lite alkohol ska väll också införskaffas och så vid 8 är de dags! Daaaaaaaaaaamn!! Då kör vi!!

Nuts and sluts


No words needed

Nope d här säger allt!

who is afraid of the big fat chick, big fat chick lalalalaaaaaa ( tänk er låten who is afraid of the big bad wolf)

In my next life

ska jag fightas för att få återfödas som katt....Min ena vilde. Hon sover 18h/dag gör av med max 6 kalorier/dag och får mat, ren toa och hur mycket kel hon vill, när hon vill...


Katt åt stekpanna, fräste.

Katt åt ben, gick bort.

Katt åt bil, blev Jaguar.

Katt åt bildäck, spann loss.

Katt åt cement, hård i magen.

Katt åt deg, smet.

Katt åt cigarett, blev rökt.

Katt åt elkabel, följde strömmen.

Katt åt elskåp, blev proppmätt.

Katt åt engelsk hund, dog.

Katt åt filmrulle, blev negativ.

Katt åt fiskare, fick spö.

Katt åt fjärdedel, bråk i magen.

Katt åt färgburk, dog på fläcken.

Katt åt glas, blev splittrad.

Katt åt glasögon, såg bra ut.

Katt åt glödlampa, lös i magen.


En kaka... bara min att äta

den 8e är de verkligen dags. Holy mama mia!

Jag borde in i duschen , kolla bokrean och äta något. Men jag har baske mig fastnat!! Ny hårfärg bör ju införskaffas inom en mycket snar framtid!! Så mycket att göra, lite rädsla och kanske en smula apati... Inget bra recept ska ni veta!!

Bitter eftersmak, för mkt bittermandel kan hända!

Skulle behöva ngn som satte en raket i röva på mig ibland och slängde upp mig på en skottkärra i nedförsbacke så kanske det händer något extraordninärt lite oftare än en lr två ggr i veckan!

Och varför, vaaaaaaaarför är de så fruktansvärt kallt ute för? :( JAG BLIR JU SÅ LESS!!


Fotbollar

Nu ska vi diskutera fotbollar. Machosistiska sådana, självdestruktiv så det förslår, buhu tyck synd om mig fotbollar. Såna som gillar att skada sig själva och vägrar inse att ränder aldrig kommer försvinna från en zebra.

Såvida de inte blir något genfel, men de är ju knappast troligt i detta läget. Haha!!

Jag är totalt oförstående på denna front? Är det svaghet som är den felande länken hos mig? Ibland kan man ju fundera.

Fotbollen nådde iallafall sitt Mål, och de är ju fint för såhär i efterhand skulle jag aldrig betta på det oddset om jag så fick mutor. Dom kommer inte kommer ändå inte komma med i Champions Leauge! *ler förnöjt* Och jag är nog mer tacksam att jag slapp undan det stupet iallafall!

Ta hand om mig syndromet, för jag klarar inte mig själv , kan inte stå, gå eller andas utan dig syndromet. Men plzzzzz! Cut the crap! Är man med i leken får man leken tåla, lr hur???

Och uppenbarligen kan fotbollar rulla runt i sin ensamhet, finna sig i att va ensam ute på planen och vägra våga ändring. Samma gamla spår, samma gamla sparkar, samma rullning och lutning på planen. Vägra ändra taktik.

Det säger sig självt, dödsdömt!

Och Barbaplast är dagens nya dockor!! Utan innehåll och badbollar som hjärna, kanske rent av vaccum paketerade sådana!! Och livet blir inte långlivat där inte... Nästan så jag ömkar dom som fastnat i tiden. Barbaplast dockor!! Och i detta fall, en specifik sådan. Tom och innehållslös!!
Vuxna människor

Jag blir så imponerad av vuxna människor. Människor över 24, över 30... Jag ska nog sluta säga att jag upphört förvånas.

Men har folk inga egna liv , utan måste bry sig om andras så mycket att dom glömmer se till sig själva?

Den sista nöten är inte född ännu, sanna mina ord!

Jag har en annan, där jag kan skriva mer fritt, fritt från nyfikna människor som lägger sin näsa i blöt, människor som blir provocerade av det jag skriver.

Men innebär de då inte att jag skriver om det som faktiskt berör? Om dessa människor tar åt sig ? Jo det verkar ju så och det är ju inte så illa ändå. Men som sagt jag väljer att skriva resten av historien i den andra.

Här finnes de tid för lite mix såklart, men inte allt. Här kommer jag inte hålla igen. Så tar ni åt er, var god lämna en kommentar så tar vi en diskussion ;)

Fuck U puss och kraaaaam

'


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0