Annoying things

När vi ändå är inne på störnings moment... En vän slängde över en länk igår... Efter 10 sekunder höll mina öron på att ruttna... GHAAAA!!!!

Måste alla efterblivna videobloggare börja sin inledning med Hey guys i dom mest nasala, falsett liknande slängande med håret ugly crappy shit sätt dom kan komma på!!!

Jag hör snart inget, blind blev ja en stund med, men de är stundvis bara... (och de pga fotbolls nytt som nu är lite dålig med uppdateringar)

La la la laaaaaaaa BINGO RINGO!!
Ääääääääääääsch

Jag är inte blyg, jag är inte feg, jag gråter inte för allt och jag tar inte naken kort på mig när jag sitter och gråter och lägger ut det på nätet heller.

Däremot bjuder jag nu på en egotrip! I doooooon´t give a fuck, dom som finner de underhållande! Kul jag kan roa någon , och vissa måste ha EXTREMT tråkigt liv om dom besöker mig , aaaaall time! Enjoy  suckers fuckers!!

:))

Pizz out... Love!! :))

väntan

Den oändliga väntan, den som tär, bryter ned och äter upp en inifrån.

Nu?`Nehe...Nu då? Nehe inte de inte..*suckar tungt*

Och nu till något som kan tyckas vara rättvist i andras ögon men inte i mina eller mina vänners. Snokande, letande och vips hittar dom det som är läsbart. Själva döljer och gömmer dom sig, skygga för att bli hittade. Men vaddå? Har inte andra rätten att se det ni har att komma med om man nu ändå ska sparka på någon, gör det offentligt istället för att göra det i skymundan. För är inte det samma sak som att gå bakom ryggen på folk annars som det ändå handlar om? Kan tyckas , jo!

Kan tyckas, inte riktigt rättvist. Och det är precis vad det är, gå bakom ryggen och orättvist!

Så chicken shit vad tänker ni göra åt saken???

Idag ska jag inte bjuda er på kyckling med pasta med pesto utan dessa bilder :))
Hur tacklar man

Hur tacklar man något sånt här?

Hon har fått en hjärnblödning nu och dom har hittat några metastaser som är mellan 2 - 5 cm stora nu även i hjärnan. Hon krampar i ansiktet och har mist en stor del av talförmågan och är lätt delvis förlamad... samt metastaserna på lungorna på det.

Kan det ta slut på lidandet ? Nu tack ?! På en gång?!!


Svider lite

Nu ljög jag.. Det svider ganska mkt. Varför kan inte lidandet bara få ta slut ? Nu?!

Så är det bara sorgen kvar att hantera. Sorg , oro och väntan i en enda röra. Vad ska man ta sig till ?

3 h

JAAAAAAAAA vad jag älskar det här.... 3 h utan att svara på ett simpelt sms..... HUR SVÅRT SKA DET VARA?

Jag städar i ren ilska... Bra sätt men ändå!! Usch ja blir så trött!!

Che Guevara

Yes igår blev det thaimat, idag senare såklart, kör vi på Italiano foodish! :) Kollade även på filmen om Che Guevara! Nu måste jag ju ha båda såklart. Extremt bra gjord om inte annat!!

Köpte även the Stoning... ja väntar med att se den tills ja är ensam för jag kan fanimej inte kolla på sånt egentligen. Jag blir så satans förbannad att sånt existerar, och den är verklighetsbaserad . Som när jag sett Inte Utan Min Dotter. Även läst boken. Så otroligt, fruktansvärt arg, att ingen vågar ingripa, att ingen ser att det är fel ?!

Men ibland känns det som en bra sak att göra, läsa om det eller se en dokumentär eller två. För att påminna och erinera sig själv om att sådant stenåldersbeteende faktiskt fortfarande finns. Och det är världen över. Plågoandar för både kvinnor och barn.

Men just nu, med färg i håret, mitt svarta guld och ett stort glas Proviva Mango! Skitväder ute men bara att suck it up och släpa sig till gymmet ändå tror ja!

Ska bara skölja ur den här skiten och packa väskan sen så finns inga ursäkter. Ska förbi en kompis senare och hämta upp en ny extern hårddisk :)) yääääääääey good stuff!!

Och måste göra smygreklam... Just Glow 2 in 1 apple... passar mega fint ihop med DKNY delicious... the green apple!! smeellsssss goooooood as hell :D

Nu avsluta kaffet sen skölja håret ja...
Annars blir d tokigt.. Kanske ngt i denna stilen... Jag på morgonen!!


Börjar få grus

Yupp börjar få grus i ögonen... Nu börjar åter det eviga stirrandet på telefonen. Ska man få ett samtal? Ska man få ett sms? Och när? Kan lidandet få ta slut nu?

Hon lider, oerhört! Jag är förundrad hur länge man orkar kämpa?!! Hon skulle tydligen vaka över henne på sjukhus inatt.

Bara så fruktansvärt less på att få informationen från andra sidan jorden när den går att få inom ett par mils radie. Det finns ju trots allt 2 till men det verkar vara svårt att förstå!! JAG BLIR SÅ FÖÖÖÖÖRBANNAAAAAAD rent ut sagt.

Får man säga så? Jo de får man! Och ja säger de nog för ett par till skulle jag tro. Det är baske mig inte okej, inte någonstans!

Väntan... Jag AVSKYR att vänta så här...

Ja se vilken reaktion

Underbart! Spännande!

Jag var trött , sov hårt men ändå skit. Jag somna arg och vakna trött, samt att jag grät en skvätt igår när jag prata me syster yster. Min hjärna blir så trött ibland, överbelastad, överbelamrad och det gör inte saken lättare när folk ligger på och pressar på alla tusen känsliga knappar som den kan komma på... bara för att få en reaktion, dock en jäkligt taskig sådan .

Men ändå, att bara tänka i dom banorna ?! Hur tänker man då?

Jag var faktiskt så trött att jag inte vaknade i tid, trots att jag stallt klockan så nuuuu blir de enbart en promenad så tar jag gymmet imorgon! Betalat räkningar iaf så något vettigt har jag ju gjort !

Nä göra mig iordning och ut i solen kanske ....


Tillägnad

Ja detta inlägg tänkte jag tillägna Änä Bänäääna!!

Jag har fått blodad tand, kollade på resor och drömde mig bort. Jag hoppas att till nästa vår kommer det ännu ett äventyr till varmare breddgrader!

Hon är en fantastisk vän, varm, rolig och stöttande och en vän som man bara får once in a lifetime chans att lära känna. Och jag kan verkligen prata med henne om allt. Hon lyssnar när hon bara behöver lyssna och hon ger råd i den mån hon kan och utöver det är hon bara en fantastisk vän.

Hon finns inte bara där, hon sporrar och motiverar, diskuterar och argumenterar. Och hon om någon har visat vad kämpa och uppoffring kan ge. Och jag kan bara hoppas att hon känner samma när de kommer till mig, för , för mig kommer hon alltid vara en speciell och otroligt underbar vän, fantastisk mamma, galen virrpanna ( med en lesbisk frisyr ;) )och en fantastisk människa med en personlighet inte av denna värd. Ett riktigt ljus och en guldklimp i den grå vardagen !

Och jag känner själv att det är tack vare henne som jag ändå kommit en bit på väg nu, hittat orken och motivationen , fått se vad lön för mödan faktiskt kan vara. Jag vill anstränga mig mer än vad jag känt att jag ens orkat på länge. Och det kan jag inte tacka tillräckligt för. Men jag tror det är viktigt att människor i ens omgivning får höra och se att dom påverkar och kan hjälpa till och göra skillnad, att deras roll spelar in i någon annan människas liv.

Så tack gumsan min! Du är värd din vikt i guld och mer därtill!


Sunday morning

Kickar igång me lite skön mjukstarts musik!

Senare idag återstår det bara att tvätta :))


Blomman

Igår vart de rockbaren. Älskar att bara sitta och diskutera och titta på folk. Och folk gillar tydligt att diskutera med mig!

Kille - heeej! Vad är du? (märk ordet vad inte vem, tror han gått ngn dålig raggnings kurs)

Jag - jag är inget speciellt, vad är du?

Kille - jag är eeeeeh...

Jag - du är ett pungdjur kanske?

Kille - jaaa som man kan rulla upp ( snackar vi hängpung nu?? ja bara undrar... ) sen är jag som en kissekatt, klappar man mig snällt kan det hända roliga saker...

I mitt stilla sinne tänkte jag oh looord save me.... Och han gick med orden  - ses sen... Så lite kan man la säga att mina böner besvarades, eller?

Sen kom han dock tillbaka, jag försökte ignorera! Han passa på när min polare va på toa..

Kille - har du någon tur?

Jag - någon tur i vad?

Kille - va? e inte du här för att ragga?

Jag - neeeej , jag går hit för jag gillar att vara här!

Kille ser ledsen ut - men då har jag ingen chans då?

Jag - mkt troligt att du inte har det då jag har någon hemma! *klappar honom på axeln och ser lite låtsasmedlidsam ut och låter honom lomma iväg*

Det var historen som blev historen om Kisse Pung!

Senare blev jag kallad den söta blomman pga min dekoration, vart ja än gick fick ja höra d, hahaha! Svarta kläder, silverskärp, smycken i rött och silver och en röd ros mitt på ena patten. Haha!! Galningar! Mkt rolig galen kväll, vanliga tokigheter, mkt skratt och en lubbning till sista vagnen och en luuuugn och fin resa hem. Sånt gillas :D

Så tack Tony för en bra kväll :))

( sist ja va ute me han hade jag tydligen velat slå på ngn stackars tjej som titta snett på mig, så han fått trycka upp mig mot en ruta i busskuren för ja skulle hålla mig lugn samt fräst på massa människor... dock inget minne av detta men men .... d kan ju gå snett även för mig i hjärnkontoret med för mkt alkohol verkar d som HAHA!! )
snubbeltråd

Ibland snubblar ja över saker, bara sådär... Hoppsan kerstin så de kan gå! *ler i mjugg*

Nu är läget lite sämre igen :( men de är så här de kommer hålla på. Til the end, jag hoppas bara hon slipper lida mer nu. Snart! Det gör ont att se dom man älskar lida, det gör ont att veta att dom plågas så. Men jag beundrar henne för hennes viljestyrka. En grym sådan, och jag hoppas den går i arv till mig. Lite av den vet jag att jag har , men jag vill kunna vara lika stark, lika tålmodig, lika underbar som hon.

Nu ska jag snart fika och äta årets första glass, de ni :) Senare ikväll blir de massa white russian för min del, inte heller helt tokigt :) dock på laktosfritt då min mage inte vill ha ngt annat.

Produktiv dag idag minsann... städat badrummet, diskat, torkat av, bäddat rent och skura och dammsugning kommer inom kort det med :)


Globalpuckon

Ja globalpuckon finns de gott om... Jag har snart blitt trackad i över ett år... var tredje dag ca... 12 missade samtal bland 21 missade.ibland mycket mer, ibland lite färre.. Jag har svarat och sagt att jag är förlovad, att jag har kille att ja ska gifta mig, jag har sagt att slutar han inte så anmäler jag, jag har kallat han för efterbliven , att han ska sätta sig i en bananlåda och åka hem och allt annat sånt snällt som jag har liggandes på lager... . Men slutar han ? Neeeeej han byter nummer så nu har jag ca 5 nummer i min telefon som det står svara ej på, alla till en och samma.

Jag har aldrig sett människan eller ännu mindre träffat honom... Lika glad är jag för det...

och allt detta tack vare barbaplast. Plastigt, smältplastigt sega barbaplast. Hon borde eldas lite på och kanske kastas lite sten på... Så känner jag just nu...

Hittills är mr blatte från sthlm uppe i ca 20 missade samtal och det enbart sen kl 00.30... nu e kl 01.34... Så ni som känner mig och försöker ringa mig... ja kommer inte slå på ljudet på min mobil förräns jag vaknat imorgon så ni vet. Då skickar ja ett mess till er som hört av er och berättar att jag lever.

*mutter mutter*

En bild säger mer än tusen ord... här får ni fler ... och med det... good night all folks ;)

slutresultatet efter att ha blivit doppad i tjära och överkörd av en ångvält ett par ggr är de här...
Ibland är man lat

Ja ibland är man lat och har lite ont överallt så man orkar inte riktigt baka egen pizza. Då beställer man... Idag fick jag klåda och adhd!

Jag beställde en bolognese... men ja fick en kebabpizza varpå senare kommer mister klyfto tillbaka , en halvtimme senare.... och frågar om ja fick fel pizza, med sig har han en annan kartong och öppnar den och visar en stinkande äckelpizza. Jag suckar och säger neeeeeeeej ja fick nog rätt från början.

Inombords va ja irriterad för det var inte alls vad jag var sugen på. Kebab pizza.

Fan att man ska behöva gå ned och erbjuda dom extra kurser i sfi och lära dom lyssna på sina kunder... FAN säger jag bara... Klantarslen!!

Dom om några borde sitta i en garderob... nakna, rädda och total exposed. ALLIHOP!! Fy fabio... SKÄMS!
Skrattar bäst som skrattar sist

HAHA den här dagen började med skratt och det verkar fortsätta åt det hållet så därför bjuder jag er nu på en gråtande fotboll och lite funderingar över de hela.

Varför ta bild på sig själv, i mörker, när man gråter och lägga ut de? Neeeeej säger jag... det är INTE konst... de må vara en konst att göra det, att lipa samtidigt som man hittar rätt vinkel att skjuta iväg det dödliga skottet mot mål men som uppenbart inte når ända fram hur mkt man försöker framstå som ett buhuande litet ugly troll( som dessutom har en smyg mustach) som skriker ut TYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYCK SYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYND OM MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIG, men det är banne mig ingen konst art.... HAHA!! Och inte är det synd om fotbollen heller. Tillåter man att bli sparkad på.. Så säger karma och självinsikten... Jaha... vad var de vi sa?

Skrattar bäst som skrattar sist! HAHAHA


hur fin e inte denna??Dass AJ LAJK! Uuuh uuuuh aj lajk iiiiit!!


thought of you

den här videon fångade mitt öga och mitt hjärta, så otroligt vacker så jag blev alldeles betagen . Trots strecken så verklighetstrogen, så man vill in i den , röra vid den, den rörde och berörde mig iallafall!

Otroligt!!


Kisse kaaaatt

Jaaa kissekaaaatt!!!!! Och jag älskar dah function print screen har ja insett nu :D

Hmm vart tog mitt varma bad vägen, lr min varma dusch?


HAHA vaaa faaaaan... lyssna på texterna!! HAHAHAHA!!!!

Ärbar kvinna

Äntligen slog de till för henne med. Att få den familj och kärlek hon förtjänar som den underbara människa hon är.

Stoffe och Madde nuuu e d bara ni kvar, och skit i kyrkan och ta ett fint i ett skogskapell lr ngt ist :D

Grattis Jennie, min lilla gnagerska till att bli en Berghall efter att ha sagt ja i kyrkan idag och grattis till den kommande tjukkisen i magen !!!

Så mkt kärlek , överallt! JAG ÄLSKAR KÄRLEK!!!!

Och här sa hon jaaa <3, lilla hamstern har blitt en riktigt dam hon!

:D

Nu svämmar hjärtat över av stolthet, lite på alla håll sådär!


dödligt ont

Nee de har jag såklart inte, känns bara som om jag gått en rond eller två i boxning!

Guld, itt guld... (kaffet såklart) bädda sängen, göra sig iordning och pinna iväg... Heeej och hååå! Kommer gå segt idag , ännu mer imorgon.

Lördag lär ja vara lätt död men söndag återuppstår jag , de är ju en speciell söndag... Anna och ja vet... (internt)

Guld dag

Fram tills nu senare på kvällen... Precis när man ska te och bli trött.....

Ett telefonsamtal och huvudvärken är tillbaka. Dock var jag lugn som en filbunke och med orden, ne men jag återkommer när du inte är upptagen så avslutade vi.

Men ffs... jag blir så arg... sluta säga att mina vänner är kaxiga, sluta fråga vilka mina vänner är och när jag lärde känna dom, om du inte engagerar dig i mitt liv annars. jag är 28.. se till dig själv, my ass att det var på skoj!!! Det var en pik... en fet en, och om det nu var på skoj hur kunde jag då få ett mail där det stod som det stod, om ALLT bara var på skoj. Låt då hellre bli att säga något alls och ta det med mig, PERSONLIGEN...sedan...

Jag får sån fruktansvärd skallebank men är glad ändå att jag höll mig lugn. Det ville slinka ur mig massa, MASSA saker, men jag lät bli. Är det vuxenpoäng? Saken är den att det aldrig kommer komma upp, inte så lugnt som det kunnat idag... mindre vuxenpoäng men ändå! Jag avskyr att människan kommer åt mig, även om jag aldrig visar det utåt. Men det gnager i mig. Det tär på mig... Sammanlagda 8 års terapi av 28 borde la säga något om den saken. Men icke! Det är ju otänkbart. (lägg märke till att jag va sarkastisk där)

Trött, så fruktansvärt trött! Inte bara kroppen, människan gör mig sopslut i huvudet. Och jag måste få ur mig det. När det inte går in vad man säger, vad mer kan jag göra än skriva av mig det... SLUTA häva ur sig massa dumma saker som får oss att må dåligt när det i själva verket är den som gör det som verkligen mår skit. 

Man kastar inte skit på folk som inte gjort något, som bara funnits där och velat vara nära.... förskjuta sina egna , medvetet eller omedvetet, det är det som händer och sker just nu.

Att höra av sig, svara på saker och vill ha svar, när det bara passar från en sida. Det går inte till så i livet. Iallafall inte ur mitt och andras synsätt.

Det jag undrar över... vad fanken ska komma härnäst? Mer skallebank? Mer skit? Jag tänker inte ta det, så är det bara!

Och inte kunna visa liiiiiite glädje när det går bra. Ska man då vara glad och tacksam och berätta allt med glädje? Är det så konstigt att man väljer att inte alltid säga saker och ting?

Trött blir man , trött är jag och sängen ropar åter mitt namn. Borde försöka sova för att komma upp skapligt. Försöka njuta av dagen som kommer , trots ilskan och besvikelsen!

Oavsett vet jag hur dan jag iaf önskar att bli den dagen jag får egna kottar... och hur vet med mig hur jag inte vill ha det.
glöm d där med kvart över 4

Kl 6 somnade ja om och så vaknade ja nu, först nu.... Madre mia! Jaja bitchslapa mig själv, rolla mina gymbrallor och hinka lite kaffe.... Ge mig en bitchslap till och dra mig mot gymmet kan hända...

sjuuuuukt långsam i tankeverksamheten, men kaffet kanske kan bidra med de braiga, de lilla xtra snabba.
kvart över 4 och nyvaken!

Just beat it! Lalalalaaaa!!!

Jag har nog inte fattat de själv ännu... Jag tror jag fixat det om det inte blir jättefel sen när jag väl står där. Och jag  har fixat det alldeles på egen på hand.

Det är inget skämt och 1a april kommer jag jobba heeeelt ensam och alldeles för egen maskin på hotellet. Natten, receptionen. Jag är så förvirrad. Men glad!

What to say? Lite braig är jag allt!


Musraketer

Yes på semestern fick ja roliga veckan.... ( määärk ironin gott folk....) och va tvungen att köpa deras tampoons... Trodde dom va som våra men icke... Rena raketen, rakt upp i mumindalen! Dvs det kändes som att pressa in en gigantisk snabel och samma känsla när man skulle dra ut.... och satan i Calle vad de gjorde ont.

Dom skulle ja då rakt inte vilja ha i näsan om man blöder näsblod... D måste ju bli som när man har en skål i underläppen och den töjs... Tänk er näsborrar som hänger ned över munnen och d måste ju se rätt skoj ut. Där kan man nog lugnt börja prata fladder  hahahaaa.... jaaa d va roligare i min skalle iaf. :) visualisera... något ja är grymt bra på :))

Damn I´m good!

Hell yes I am :)

I think I´ve made it :)))) och ja e trött, men glad! En liten bit på väg, ett litet steg för mänskligheten kan tänkas. Enorm för mig :))

Dammsuga, diska, promenad, sova, äta och dra och jobba igen!

Kolla nyss på tv, ett nytt program , plastik turisterna! Jag förstår inte varför , som Ännäää bänäänas och ja diskuterade. Fattar inte varför folk åker utomlands , till värmen för att operera sig? Hur nyttigt kan det vara med värme och läkning? Och återbesök? D får man ju inget, för att kolla upp om allt gått bra, lr om de uppstår komplikationer? Jag förstår bara inte riktigt vad folk tänker med.

idag håller ja tummarna för att dom ska komma fram till en lösning och kunna gå till botten med det här problemet. Kids kan va så elaka, också något vi diskuterade på semestern. Ja är nervös för att kanske någon gång i mitt liv få barn. Just pga den orsaken. Fy fabio säger jag bara. Vill aldrig att mina barn ska råka ut för det jag har varit med om. never!


Powernap

En liten powernap inför nattens aktiviteter och bokningar. Går ju trots allt av kl halv 8 imorgon bitti.... Spännande! Men toknervös... nerverna är på topp nu, de känns?! Men jag vet ju vad jag gör, jag kan de ju. Va fanken e jag då så nervös för? Min handledare har ändå jobbat där sen 1987, ngt borde jag ju lära mig.

Hatar att ja ska va så osäker på allt sånt jag tar mig an. Det är som om jag intalar mig själv att ja är oduglig.

Denna natt och imorgon natt. Jag SKA ha de där extra jobbet!! Strukit kjolen, skjortan och kavajen, ska putsa av skorna, torka håret och så sova en stund som sagt.

Onsdag morgon är de gymmet och bevara solbrännan som gäller, kanske fixa sig lite mer. Känner mig så otroligt laddad och pigg inför den tanken iaf.

saknar ja Anna den lilla filuren .

Our song

Promenad, fika intag, frisk luft och fin fin musik i öronen!
En amzing dag

Underbart med sol, så mkt energi! Nog för att batterierna redan är laddade men ändå ... SÅ SKÖNT!!

Tänk så mkt gladare och piggare man känner sig, helt fantastiskt! Samt att ja e mega happy! Kom i mina jeans idag! :D Deeeet har jag inte kunnat sedan Dackefejden!

Jahaaaaaa nu är de någon som har roligt igen, men de är kul med nyfikna människor!! Det får la visa sig med tiden vem... Hahaha!!

Underbart, dags att kickstarta lite med lite musik , Annish i telefonicon och diska :)
Hurt

Ibland gör de ont, ibland blir man arg. idag var det båda. Jag blir trött och får skallebank. Och tyvärr finner jag inga mer ord att beskriva de mer än att hur trött, sliten och arg man än är, så är det inte rätt eller ens rättvist att kasta skit på några som inte gjort ngt.

Det här med stötta, finnas där och älska oavsett? Empati och sympati kanske?

Jag håller med meiner b´s sambo helt... Vad skulle man göra utan internet, mms och sms? Kanske PRATA mer...

Jag har verkligen skallebank och är skitarg på samma gång... heja mig!

Kiwi

Och naturligtvis vore d inte jag om ja inte spydde ur mig lite galla också.

När folk inte tänker längre än näsan räcker, när folk inte förstår att ord gör ont, att ord sårar och att man säger saker bara för att de ska kännas bra för en själv? Hur tänker man då?

När någon blir sur, arg och tvär för något, ligger på, pressar, och när man väl hör av sig är de total radiotystnad. Inga svar, inga frågor, bara tystnad.

SLUTA SE TILL DIG SJÄLV MÄNNISKA!! Ja blir så less, ja blir så arg, så otroligt arg, trött... Hur trött kan man bli?

Det är tröttsamt i längden. Och den här människan kommer säkerligen end up alone. Ingen orkar ta hur mkt skit som helst. Inte jag , inte den andre heller.

Sluta va så egoist och se till de som är i nuet och inte det som har varit !!

Fy FABIO!Bilden tog ja hemma hos Anna... Vis kvinna d där!

" Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that takes our breath away"

Stolt faster

Idag fick ja bilder på den lille nissen med...

Charmtrollet har anlänt :))ja ska nog sniffa lite på honom nästa ggn ja e hemma.. älskar hur bäbisar doftar :) ja e nog allt en alldeles jättestolt faster jag.

U even managed

So U even managed to attract a cat.. And just not a cat... an old lady and three resturants to... Hahaha craaaaazy!

Helt underbar resa och ja kommer aldrig sluta tacka Anna för en underbar vecka i sol och bad och med Piña Colada minsann... sangria intaget ska vi inte diskutera!!

Dock tror ja att ja hade en faaaaar mkt lugnare vecka än exet och hans polare när dom åkte... haha

Helt fantastiskt, allt va otroligt och så grymt att ja ibland har svårt att hitta orden. Trots saknaden av de man håller av här hemma så är de en vecka att minnas när man är på ålderns höst. Och jag gör mer än gärna om de igen :)

Hon stal min travel virginity HAHA!!!!

Och Calle, sikken calle... Fantastisk kis d där... Hård men rättvis...

Befunnit oss nästan i Afrika kan man säga... 8 mil från Sahara endast. Det är inte så illa pinkat alls :)

Och solen, stranden, hotellet, grannen, utflykter, lugna stunder på balkongen, mer sol, så himla flash, AaaA AAAaaaa AAaaa  I Like it!! Jag har svårt att hitta orden just nu för ja är fortfarande galet uppe i varv och batterierna och energinivån är på topp.

Det är skönt att sova ensam men samtidigt har man vant sig vid att ha ngn att prata med när man vaknar, innan man somnar skratta så man nästan storknar och allt sånt.Strandpromenaden :Dtaget från våran terass :) hotell baksidanjaa d va lite foton för er iaf :) kanske kommer mer sinom tid... vem vet ;)

Wounderful day

Vackert så de förslår! Idag är d packa, duscha och dammsuga som står på schemat samt lämna nyckel till min kattvakt då ja är borta... en vecka! Enda som är synd är att man är snorig så d förslår. Men de försvinner säkert, sen är de banne mig ja som ska införskaffa mig en nässkölj!

Nähä sparka igång här.... Kollar la till då och då om Tiger busar sig med ngt!

Luuuuuv to all of u my friends!

Våra bästa år

Hahahahaha d är en serie man inte behöver se på ett år och d har fortfarande inte hänt ett skit....

Hon har så rätt min väninna att ja snart dör av skratt.

Fotbollar har samma liv, tydligen!!
Samma spår, samma sparkar... Hahaha ja dööör av skratt!

Och ja borde söka patent på varje ord ja kommer på. Som saknig, nysnödig, tröttig osv.... D är ju en sak som är säker... serru!!


Något att älska

Något att älska är när någon går från normal, till sarkastisk , till att gråta, till att bli  självkritisk och självdestruktiv till att försöööööööka bli elak och inse att de inte går och sen börja lipa igen.

HAHAHAHA hilarious! *klappa händerna av förtjusning*

Lite ironi men samtidigt sanning ligger det nog i...

"den enes död, den andres bröd"

" skratta bäst som skrattar sist" ( själv skrattar ja mest hela tiden men d hör inte till saken. hahaha)'

Ibland vill man inte inse sanningen men så är d... HAHAHAHA!!


Lyxfällan

ja missar den på torsdag. Fick en smärre chock när ja såg reklamen för de igår . De är min barndoms kompis som är med. Uj uj uj så mkt tokigt vi gjorde när vi va yngre...

Som när vi rymde hemifrån henne , hem till mig, heeeela 2 km... försökte sälja mammas smycken så vi kunde ta oss utomlands.. Vad va vi då? 8 respektive 11?? Ngnstans där.. Var en outlaw breaker redan där haha! Synd lr ja synd och synd... Tur i oturen att vi bodde i en lite by där alla kände alla så djungeltrumman gick ju utomordentligt fort. Men d va fortfarande d tunga artelleriet som va ute och sökte efter oss i skog och mark. Helikopter och hundar. Och där låg vi, i godan ro hemma hos mig, bakom soffan och sov.. Sikket utegångsförbud, och ett under att jag inte har elefantöron idag. Mamma va inte så nådig alls.

Lr när vi satt i prästhuset , i skydd för åskan och sa att vi inte trodde på gud och prästsonen blev så arg att han dunkade näven i bordet, svor te och gick och muttrade ngt om fördömda vilsna barn. Och hade vi varit hans barn hade vi minsann fått agning, in på bara rumpan... Vi fnissa så vi höll på att dö....

Och idag har hon sambo och barn. Men snälla vänner som man har så tar dom ned avsnittet åt mig. Taaack taaaaack!! *niger och bockar*


God is a SOCK


ERKÄNN

Jaa sånt här ger mig lugn. Sinnesro! Och de är vackert att se på!

Och de får en inte att längta lite till sommaren heller :D

Boost

En c vitamin boost, 2 koppar kaffe och en shot cuciliana... Euuuuw! flytande medicin är ngt av d vidrigaste som finns. Mår illa, får ont i magen och kräkreflexerna är d minsann inget fel på. Ta en shot och stå lutad över slasken samtidigt med risk för olycka...

Och när ens snor är ngn nyans av mörk/illgrönt, ja då känner man sig mindre mysig... Men skönt att d börjar lossa. Och nu till en bra dag idag. Som jag saknat och nu e lite gladare. Och inte bara de, han tog solen med sig :D

Och bara 3 dagar kvar... 3... En otroligt bra vän och sol. e d bra lr e d brA? Kommer va ovant bara då man pratar me henne i telen minst 2 ggr om dagen, vem ska man nu ringa till? haha kanske blir som sist vi sågs, ville ringa henne och säga hur grymt ja hade d just då, lr skicka ett mess och då satt hon mitt emot... haha så senil man kan va ibland! Mina gumsilumsa! :D

Leta fram solglajjer och in i duschen , kan bli kul när d känns som man har Parkinsons. haha!!

MÅSTE... Dagens måste... Disk, tvätt och dusch!! Jag har inte tid med att va sjuk, som ja sa till Tiger... dom är inte så väldresserade att dom kan ta hand om mig, så då får ja göra allt själv.

Underbart att dra upp persiennerna och se katterna sola och lapa solljus! Lite sol och massA positivitet. Kanske kan hända att de va just de som behövdes för att ja skulle vakna till och inse att världen inte är allt för hemsk.

Och såklart, Top gear på Tv. 

Och när jag kommer tillbaka efter minisemestern... om d fortfarande är sol, står tvätta fönster på schemat... Vårstädning och hålla tummarna för kanske ev. finbesök inom en snar framtid! En stor Tiger kan hända. Hoppas ska man la alltid göra. Även om de är svårt alla gånger. Så mycket snubbeltråd de finns på dom där minfälten...

Fokusera och blicka framåt, dock kan man inte se hur långt fram men man kan försöka se och göra d bästa av allt, så långt d går. D tror ja på. Ibland blir ja djup , ibland för djup för mitt eget bästa.

Det här med fotbolls ligor på tal om något heeeelt annat.
'
HAHAHAHAHA ja döööör lite av skratt! Every single time!


Törstig med hallicar

Jaa hör alltid dåligt när jag är sjuk... Kanske har hallicar, men de förnekar jag. Våga vägra sjukdom. JAG HAR INTE TID!!!

Törstig konstant, som ett klisterpapper i munnen, med en smak som påminner om när man slickar på ett kuvert. Typ så!!

Soffan hela dagen lång, med täcke till hakan och hostat slembollar så de förslår. Jag är nog världens mest attraktivaste kvinna just nu. Fortsätter ja såhär är 6packet på magen snart här haha...

Kuckelimuck medicin, ett varmt bad och mentholspray plus en c vitamin boost till innan ja tvärdäckar kan ju va något... För imorgon ska de banne mig sättas saker i verket... Som att inte sova hela dan, som att inte orka göra annat än att ligga i soffan och stirra apatiskt på tv´n.

Mkt som att inte för de finns såååå mkt annat... Lite produktivitet damen som min mor hade sagt* chop chop* så hade hon klappat händerna två gånger och gett mig onda ögat.

Ja d är nog sant. Föda barn kan man göra och d är ju vad man är född till alltså kan man även va produktiv när man är sjuk. Dessutom är de ingen som tar hand om mig , så vill ja ha något gjort om de så är att kissa så får ja ta mig dit av egen kraft.

Har 6 maskiner tvätt imorgon, en monsterdisk då ja inte orkat hittills, samt dammsugning, tvagning och hej och hå massa annat. Hämta kamera och grejer med. Usch vad joxelipox.

Idag kände jag mig full, för mitt balans sinne är också satt ur spel tack vare det underbara virus ja har i min späda lekamen. Polisen kollade lite underligt på mig när ja gick in för att hämta ut mitt pass, men vad att göra... Nöden har ju ingen lag. Ja stank inte sprit och låter däppt.... så dom fatta nog att ja va sjuk ... vi hoppas på d iaf...

Nuuu skrida till verket med min anti sjuka plan.

Snart 3 dagar kvar... Yäääääääey!

sleepless in blöteborg

Criminal minds, fryser och en miljon knasiga grejer i min hjärna.

MÅSTE tvätta imorgon. Vill ha måndag... NU NU NUUUUUUUU!!!!

No phone, no lap, island,sun and really good company.

Hämta passet imorgon, yes d ska ja göra :) ngt positivt iaf...
det känns ändå

de känns som man tappat en del av sig själv, tappat en del av sig själv. Och nu vet jag hur de känns. :/ men d här med erase and rewind, d går inte för det är inte så de går till.

Men om d så krävs att ja ska kämpa tills sista blodsdroppen, I will... för d är värt de, så snuskigt värt d.

Naaaaaag

Sitter me N i telen och hon pratar gamla kärlekar och längder och gud vet allt. Hon är go hon d lilla shitten!! Jaaa hon är 1,64 lång... så söt haha!

Ja tror ja hittat ngn som pratar mer än mig. Heelt oootroligt ( säger d me dialekt)

Hmm måste rota fram resväskan. Ska ju till annapanna på måndag.

Packa men vad?? Kläder visserligen men vad för kläder? dags att ta fram d tunga artelleriet och rota runt i garderoben efter sommarkläder...

diska vore en idé med kanske. Lite ledsen nu... ååh så typiskt när d blir så fel, fast d inte är menat fel. För ja vill inte d ska vara och bli fel .

Ett par ynka dagar

Yes efter helgen är ja borta en vecka...I just LOVE roses!!

Ibland står tiden stilla

Ja det gör den sannerligen och ibland är tiden så förbaskat orättvis. På tok för kort. Och för somliga tycks den kunna ticka på i evighet.

Ibland vill jag kunna stanna den. Om så bara för ett korta ögonblick så man hinner andas, vila och hämta nya krafter. Det är jobbigt att se någon man älskar tyna bort och försvinna framför ens ögon, höra rosslande andetag och hela tiden tänka att det kan va dess sista. När som, när som!

På ett sätt är jag ändå glad och tacksam. Jag kan bevara henne som den fina, strålande, gladlynta människa hon en gång var. Det kunde jag däremot inte med mina farföräldrar, dom såg jag tyna bort med slangar, droppar och ständig sjukhusmat, och doften ska vi inte tala om.

Denna eviga fördömande dubbelmoral man har. Man vill slippa allt lidande samtidigt som man vill behålla i en evighet. Hålla kvar, hårt, i det som är omöjligt.

Bara ren och pur egoism egentligen!


RSS 2.0