kvackelisvack

Ja d är nog sant, ja är inne i en svacka, men snart får ja sola, ja tror ja behöver solljus för så länge ja inte får i mig solljus så brister jag i humöret.

Och ja skjuter ifrån mig d mesta, d enda som känns som d ska är jobbet och de är la ett stort plus i kanten. Ja gör snälla människor ledsna men va ska man göra?

Jag drömmer konstigt.

Ja d här va ju ett upplyftande inlägg.

Ja kan iaf säga att ja gläds åt alla mina vänner som hittat ngn som sig bör. Underbart att se :D <3 Keep up the good work :D Till och med måndagsexemplaret ska ju gifta sig.

Och grattis till syster yster som flyttat hemifrån :)

Sj känner man ju alltid att d får lov att va bra när d kommer till vissa saker. jag har anser att för min del är d bra nu.




hahaha

man kan fan hitta allt på nätet, ja snubblade över d, ja hade rätt, ALLTID haft och kommer ALLTID att ha och ja dör ihjäl mig. HILARIOUS!

hahahahahahahahahahahaha


konstiga drömmar

sov en stund på soffan förut, världens konstigaste dröm om folk som bygger vinställ och limmar fast d på sitt vardagsrumsbord, i ickematchande trämaterial samt ägare av en jättehamster som man kunde förstora och krympa med hjälp av en fjärrkontroll med blå laser i.

D ni!

Hatar att VD har juluppehåll va e d för trams ?

dagens diskussion, redo för en relation men inte redo att lita på en person i fråga . D motsäger sig ju själv. vilket i sin tur är, de går inte ihop! hmmmm!

weird weekend

Jobbade röven av mig och vaknade med ett ryck runt 16 tiden på söndagen, in till stan, möta Alex, trotsa Berit och vips va vi på Babar, sen vart d Rockbaren med Rebecca och Evelina också, sen avsluta på babar. Askul :D

D tyckte min kropp dock inte dagen efter, fi fan. Jävla A och beställa in tequila, efter d gick d bara överstyr.

Hade ett mail på fejjan idag, från en kille ja dejta när ja va 19, ja hade en major  snabbt övergående crush på honom när vi gick i högstadiet. WTF?! Han är gift, har villa och hund idag, va vill han då mig? Svårt att släppa verkar d som då han pratar om glada gamla minnen. Eeh jahaaa and theen? Är man gift borde man la hålla sig till d kan tyckas.

En annan från ännu längre tillbaka skickade och friade till mig med en miljard hjärtan och älska hit och dit och saknar hit och dit och han e seriös d vet ja....Va fasiken händer i vissas huvuden ? Svaret är nej där.

Fryser, lite seg fortfarande men dags att ta tag i mig själv och göra ngt av min dag.








Remember?

:)















För mina änglar





<3<3<3

Jobbhelg igen

Wohuuuu!

Tack för en kanondag!
Igår va N och jag och fika och kika affärer ,sötnosen te tös. ja har hittat lite som ska inhandlas från Missäy och Vila hihi, imorgon ska ja ringa veterinären och boka tid för snipp snipp för Geisha.

Fick även va N´s wingwoman igår hahaha, 2 h som femte hjulet innan S ringde och rädda mig, så vi drog först te Frank´s och där satt J och en annan S och så satt vi där och tjöta ett par timmar, sen gick vi lite runt i stan och bara prata och flumma och hade oss, ja och S innan vi gick och kolla matchen Milan vs. Barca och tog en öl och så drog ja hem vid 12 tiden. Awesoooooome!!

Tack igen för en uppiggande afton :D Ibland behöver man något extra ordinärt sådär.

Tränat lite idag , viiiiiiiiiill sola men får inte riktigt ännu, dags för dusch sen är d dags för lite pasta och sen vila inför jobbet inatt. <3 weeeeiiiiii!!!

Haha ja e farlig, åtminstone om man får tro andra haha.





jag saknar henne

Idag släppte d , de som ja känt varit på G ett par dagar nu. Humöret som pendlat från närvarande till frånvarande, från topp till rockbottom. Nu rinner tårarna. Ja saknar henne. Fruktansvärt mkt.

Jag vill höra hennes röst, ja vill höra henne säga " heeeej hjärtat" sådär som bara hon kunde. Ja vill känna hennes närhet och kramar. Höra henne sjunga.

Min fina mormor. Ja har inte känt såhär sen begravningen.

Visst ja e tuff och har skinn på näsan men ja saknar henne. Och ja gråter som ett barn. För första gången sen juni när hon begravdes bölar ja som ett barn.

Jag saknar henne, så de gör ont.

"Mitt hjärta" ( som hon alltid sa, min ängel)

Gråter gör ja helst i min ensamhet, när ingen ser, så ingen ser att ja är vek emellanåt.

Trist

Plötsligt händer inte ett skit.

Känslor och insikt kan va positivt och det kan vara negativt.

Det positiva är väll att dock att inse att det förflutna absolut inte tillhör framtiden.

just nu är de som om all energi runnit av mig, va ute och rände lite igår, idag har ja helt från ingenstans inte d minsta lust att va social, prata i telen eller något annat för den delen.

Riktigt längsedan nu som ja hade en sån dag. Fantastiskt.

Så d är ja och batteriförbrukning och soffan som gäller just nu, telefonen är på ljudlös eftersom idioter ringt hela dan. Fatta trögt? Svar ja!

sååå nuuuu går ja i dvala en stund



Crazy stupid love

Är man svältfödd på närhet är d ingen film att se.... för ack vilka frestelser.

INLED MIG ICKE I FRESTELSE! JAG KAN GÅ SJÄLV!!!!

Kaffe, lätt illamående för ja är så trött, bra start, ännu bättre blir d.... möte på ams kl 10.00

Bara ta tjuren vid hornen. Skuld kommer bli en återkommande känsla idag inte för mig meeeeen för andra mahahahaa!

Jobbhelgen va fantastisk, och tänk vad ett glatt humör och lite smile kan göra. Ja fick med mig lite färska bullar hem från bageriet, allt för att ja är så pigg och alert och svarar " receptionen god morgon " och ler samtidigt när dom ringer på för brödleverans. :)

Samma med tidningsbuden, den ena kommer in och säger att ja gör hans helg för ja är den enda som är trevlig och alltid glad när han kommer. D är en äldre farbror på 60 så tro inget nu.

Sa någon äckligt positiv? Jaaa iaf när de kommer till ett jobb som ja älskar.

Imorgon ska ja gå upp tidigt igen. Tvätta! Man ska ta vara på dagen. Ska även skriva ut mina CV och sen blir d nog en runda i stan.    ^ ^


Mafia II

Yeees d är va d har gjorts halva dan, snorats och spelats. Tekken och Mafia II.

Duschat och kikar lite på Grimm. Att byta shampoo och balsam då och då ÄR bra för håret :D

Inflames på lördag, naturligtvis jobbar ja så vad kommer ja få ta hand om sen när de är slut, tadaaaa!

aa neee så här intressant är d ibland.



Olagligt

Nu vet ja att d är ngn som beter sig riktigt illa, dom ringde från d ena stället idag och sa att d andra stället nu även mailat till dom, i måndags ringde dom, ska dom trakka nu med? Borde va olagligt, va har de att säga som är så viktigt egentligen ? NAAAAADAAAAAA!!!! Idioti!!

Utöver de underbar dag med Iris, kollat på senaste avsnittet av American Horror Story och ska snart kolla lite på Boardwalk Empire med.

Igår började ja fundera på hur vissa människor känner varandra? Är d bara ytligt, går en del aldrig in på djupet ? Det är ju som att tillåta sig elchocker varje gång det dyker upp något nytt om en person som står en nära som man absolut inte trodde.

Varför pratar folk om sånt med varandra fick ja frågan om, jaaa varför? Nej inget dr Phil här inte, svaret är nog rätt enkelt, för man vill veta vad de är man släpper in på livet, för att man bryr sig om någon som man känner att man vill ha nära. Man får ta de goda med de onda helt enkelt.

Lr har jag fel ?

Ska se om ja kan reda ut härvan i min hjärna utan att trassla till de allt för mkt.... vad ska man då prata om? kläder, skor, träning, fester? Vardags saker i nuet, blir de inte enformigt? Ja tycker de, ja skulle bli uttråkad, på riktigt. Tappa intresset. Även här är de ju ett ge och ett ta.

Ja säger bara visa ditt intresse eller tappa mitt.


Simpelt som få saker här i livet. :)










Lite upplyst är ja

Den som försöker sätta sig på mig, försöker med fel person, känns som jag är lite för påläst på saker och ting för det. Och det jag inte vet ser jag till att ta reda på.

matt i kroppen som få. :/

Sen nääär

En liten fråga.. sen när får ett jobb ringa till en anställd som är hemma och är sjuk och dessutom bara varit det i mindre än 24 h , och fråga hur d blir imorgon?

Om denna har 39,8 i feber, kräkningar och allt som tillhör.. vill man ens haaaa en anställd tillbaka i arbete imorgon? Ja hade personligen sagt, hör av dig när du frisknat till, innan dess vill ja inte se dig här.

Men alla äro vi olika. :)

Nu blir d grym wok :D

Galen helg

Jaa denna jobbhelg va ju fantastisk. 68h på 7 dagar= döden för kroppen nu ska ja nog dra ned lite på eländet.

Haha jaa va säger man, en kanonlördag på bara några timmar hade en frågat om mitt nummer, fick ringa polisen, sett en polsk k*k som urinerade på rutan( därav farbror blå då även ett par gäster såg d)  lite fyllon, trevliga norska pojkar från stavanger, en konstiga man frågat efter mig i servisen i flera dagar ( u say whaaat), ja älskar mitt ena jobb ja har aldrig tråkigt, alla är glada, ja älskart!

Fredag glada hockeypojkar, en puss, lite fyllon, en homeopat, en försovning, en dryg gubbe jaa en helt vanlig fredag me andra ord.

Årets första julmust med skumtomtar är avklarat... weeee

dagens matförslag?ja funderade på wok meeen jaaa kanske. :)

satay lr mangochutney ? Hmm svårt d finns ju så mkt. icke att förglömma, boka tvättid också :)

utarbetad

ca 68 h på 1 vecka. Nu är ja trött , riktigt trött! ( natten och morgondagens jobb medräknat då)

Feber, fryser och trött. Lyckas med att försova er när ni ska jobba natt , I did!

Samtal med ams på måndag iaf. Orka! Därav en smärre dålig blogg uppdatering. Men de kommer, va inte oroliga.

03.10

Idag ska ja hämta p-piller till mina katter, detta är oliderligt! Tur ja slutar kl 14.00 idag :)

I slutet av nov bokar ja tid för Geisha, *snipp snipp*

Ledig på fredag, feels good även om ja då har multi med saker att göra. Sen är ja inte ledig igen förrän nästa fredag men då jobbar ja på andra jobbet så ledig existerar en dag i månaden för mig, tjalallaaaaalalalaaaa!!

Kaffe, ja älskar d djupt! Sovit halv kackigt livrädd att försova mig, dock hade ja kunnat försova mig då ja inte har ngt anställnings bevis ännu. Ja ni märker själva, mitt deltids jobb älskar jag deeply.

Hahaha Hilariuos helg från alla håll har ja hört :) '

Ja är i desperat behov av kramar och närhet men när ska ja ha tiden till de? Därav får man va lite tuff och hårdhudad och låtsas som de regnar. Ja skulle kunna ta mig tiden men icke, förväntar man sig inget så blir man inte heller inte besviken. Anar att ni inte fattar ett dyft av va jag skriver förutom dom som vet , så vi stannar där :)

Nu ska ja va sådär ambitiös och fixa lite me håret och mig själv, kanske cacca! Sen ska ja ut i kylan och frysa. Fi fan :(


Skallebank

Vaknade med skallebank, inte d skönaste må ja säga. Då va min 62 h vecka över och nu väntas en 44 h vecka. Slut som artist nu känns d som och vetskapen om att ja ska gå upp kvart över 3 inatt gör mig inte speciellt exhalterad.

Haft en riktigt rolig helg på mitt jobb :-D Walk in gäster som partande gäster som firande gäster av födelsedagar och bröllopsdagar och glada norrmän. JAG ÄLSKAR DET JOBBET! :-D

Har även haft en Danne fri helg, enda skillnaden är att ja inte vaknat til FIFA X-box spelande. Annars ser vi ju varandra inte allt för mkt . Nu kanske han ska iväg i 2 månader ( men bara kanske) Weeeiiiiii!!!!! D blir ju som att bo själv fast ja bor själv. Lr jaaa ni fattar :D

Idag är d lite vardagsgöra, städa, diska, boka tvättid, vänta på¨att bananas ska ringa då ja inte pratat med henne på flera dagar. D är så tommigt när de händer men d är inte lätt att pyssla ihop till jobb, barn och allt annat som pågår runt om.

Läskigt trött, fi fan! Dricka kaffe och en dusch kan hända?!

Ahaaa kan bli en tur te biljardpalatset, vill ju krama lite på miss Darkness.


RSS 2.0