jeeves dinners served

FAILURE! Lola ska åka och ja e sjuk, fy fan....

va hände, bihåle och öron inflammation, mens på köpet. Bra wekeend d här... NOT! skjut mig, oförmogen att röra mig ur soffan, kombon av att svettas och frysa samtidigt är brutalt inte skönt.

Som att dricka klorin, d bränner i bröstet.

:(


meeen då

förkylningen strikes me again. Ja har inte tid me d här, jobba xtra inatt så d lääääär ju bli panodil trilla och sova och äta och dricka sjuhuuuuuukt mkt vatten för att kroppen ska orka. Nässpray menthol och echinagard. Hej hej !

VAD FAN E D FÖR TRAMS? att ens facebook SKA vara kopplat te facebook.... gimme a break, neeeeej tack !

ja har inte tid me d här. Usch!

AWKWARD SILENCE

Fick ju dock inte jobbet på Riverton men men jobbade helgnätterna under bokmässan. Underbara människor :) Jag får inte bara goda miner från mina gäster, ja får blommor, mat, choklad, boktips och i lördags 2 kilo godis. Haha! Goingar.

Sökt två andra som ja sen ska tjata mig till en intervjue. Mahahaaa ja ska HA!

Söndag då? Vaknade på Dannes soffa och insåg att Holy Moses ja måste packa ihop allt för de ska fikas med Lola. Den där fikan ja... HAHA va fasiken hände..En asgod sallad senare.... Lola sa en öl lr två lr fler. D slutade med barhäng mer lr mindre på 3 olika ställen. Lilla Londons uteservering. ( d är ju snart slut me d för iår så d här va kanske årets sista...EPIC!)

Tryckte fel på bussen hem 2 ggr och fick be om ursäkt. Ramlade innanför dörren messade en herre ang att ja hade svart bälte i att sova i sömnen och resten är lite blurrigt. Men ja hade kul som bara den, som alltid.

Epic night! Tack kära fina du :-D

Igår hände då inte många knop, vaknade skapligt men fortfarande full... Hur i hela skogen gick de till? :-o haha!

Idag är de iaf receptions möte, sen ska ja träffa Ullis, imorgon ska ja träffa Lolish igen och torsdag Iris samt fixa naglarna. Helgen eeeh vill ja ens veta de själv? haha

Hård vecka. Gott kaffe, MASSA kaffe. Mmmm yummi!

Färga håret står nog på tur med, back to black.. Sola kanske också?

Dags att slita tag i träningen iaf , de här går inte. Fin och pin går hand i hand och rimmar så då måste de ju va att de går ihop. Lr?


Gnälla lite

Alla negativa tankar har invarderat mitt huvud igen. Så ja tänkte ja skulle gnälla av mig riktigt idag.

Alla frågar hur de går med kärleken, med killar? Seriöst nu, skiter ja int lite i för just nu känner ja mig så oattraktiv att jag inte ens vill att någon rör mig allra minst tittar på mig. Vill man ha någon då? Eeeh nej! Tror inte d va?

Jag känner mig inte söt, inte vacker, inte snygg och minst av allt sexig. Att ens kolla mig själv i spegeln och se det ansiktet varje morgon, varenda eviga dag. Nej tack, vill inte ja så hur skulle någon annan vilja de är allt jag har att säga om den saken.

Ja känner att ja inte riktigt är värd varken upmärksamhet, ömhet, kärlek eller närhet förrän jagg har fixat allt. Allt som ska fixas för att de ska bli drägligt. De kan nog ta år.

Antar mitt nedslående humör idag  beror på att jag inte fick jobbet. Hade jag haft mer kött på benen hade jag fått de dock skulle dom spara mitt cv eftersom jag annars gjort väldigt bra ifrån mig. Det hjälper inte mig nu ju men men nya tag bara. Kämpa och åter kämpa! Jag vill ha mitt eget och det är snart. Dock som sagt måste ja ha ett till jobb annars är de grymt kört.

Antar hela grejen tär på mig.

Varför är de så svårt för en del att förstå att jag inte sysslar me multitask, varför är de så svårt för en del att förstå att jag absolut inte vill ha någon KK. Varför förstår en del inte vad ordet seriös betyder? SÅ JÄKLA TRÖTT PÅ ATT ALLT SKA HANDLA OM SEX? ÄR DE DET ENDA MAN DUGER TILL?????

Är jag gammaldags? Är jag tråkig`? Mayybe, om inte annat har jag väll blivit det med åren. Kallas väll livserfarenhet.

Ja blodar igen, dags för en vecka, sen fri en vecka sen bloda en vecka... ÄLSKAR DE HÄR..... NOT! Idiot kropp, idiot piller. Idiot förkylning.

Måste börja träna och sola för de här går inte. jag har börjat dra mig för att gå ut igen. Vill inte, de tar emot, till och med att åka te centrum och handla. Lr gå till lilla centrum och handla. Inbillar mig att folk glor. Känner mig obekväm.


Jobbet skulle aldrig bli lidande för de är ju kväll/nattetid så de är absolut ingen fara, samt att när ja slutar jobbet så åker alla till jobbet så ja slipper mkt folk så sätt.

Inte bra, inte bra alls faktiskt.

Dock kan kommande vecka bli tuff. Fika med Iris, fika med Ullis, fika med Danne, fixa naglarna och jaga jobb som en galning. Ledig te nästkommande helgen, antar d blir att gömma sig så gott de går. Icke att förglömma Lola på söndag. Bra avslut på en underlig vecka må ja säga.

Saknar min familj lite faktiskt. Inte så lite heller.

har ångest idag , känns i bröstkorgen. Crappy shitty day!

Nähä va vuxen och betala mina räkningar och ringa af då dom ringt mig. Idioter, lär dom som sitter där sfi och prata rent så kanske man hör vad dom säger.


Intresset ökar

Börjar dom äntligen få upp ögonen för vad som faktiskt händer med människor och vill få ut det i ljuset.

Psykvården idag. Tyvärr har ju statistiken för behov av psykvård ökat, men inte har den blivit bättre. Därav att så många faller mellan stolarna. Och dom som kommer till någon form av hjälp, får dom rätt hjälp. Vissa får de andra absolut inte.

Vad händer egentligen och vad kan man göra åt det? Nog är ja lite rädd för att de dock inte går att göra så mkt åt hur mkt man än drar upp ämnet om dom inte tar sig i kragen och anställer fler välutbildade psykologer och terapeuter som faktiskt öppnar ögon och öron och börjar lyssna ist för att komma med egna råd och erfarenheter. ( d har hänt mig ett par gånger. )

Läs här

Känns som att dom tror att en liten sjukskrivning och proppa folk med piller är lösningen. Mer sessioner, mer tid , mer empati och sympati och varför i helvete är akutpsyk så jäkla dyrt. Klart en del hellre väljer självmord än att dra dit då kostnaden för 3 besök ligger på över 2000 kr.  Absolut ja förstår att d är en akutmottagning men inte ens en akut läkarmottagning är så dyr.

Ska de kosta så mkt mer än de smakar. Det är hälsa och välmående vi pratar här, borde sånt egentligen nästn va gratis? Dom vill ju att folk ska jobba, må bra och hanka sig fram i samhället, krävs de inte då att man är frisk och mår bra?

Personligen tror jag att alla skulle behöva gå och prata med någon som faktiskt lyssnar. Lätta på hjärtat och frigöra sinnen. För de är just va man gör när man lättar på trycket.

Minns mina första sessioner från den senaste gången nu som jag brakade ihop. Jag grät, vemjade mig, ältade och höll inte inne med något alls. Struntade i mitt språk lr vad som kom ut ja behövde bara få bort de från mina axlar. Få ur mig de till någon som inte hade någon som helst personlig relation till mig. Få ur mig de till någon som aldrig hört de innan och som jag vet har 100% tystnads plikt.

Och när ja kom hem kände ja mig ... tom... en lättnad av tomhet, totalt slut i psyket, i kroppen , i hjärnan. Bara hjärtat som slog och pulsen som la sig i vilo läge och så sov jag i flera flera timmar, av ren psykisk utmattning.

Så de här med att trycka i ngn piller som gör att man lägger locket på, en session på en timme i veckan... Det funkar inte i längden. När pillren trappas ned för att sen slutas med, vad händer? Bakslag? Ja oftast.rrrooooocka loss då

Sliten som få men så går d när man e sjuk och festar till d, men ack så kul :-) Tack gumsa för en fin kväll :-) nästa gång tycker ja T borde vara med.

Rockbaren gott folk d är där d händer. Och d va mer normala människor där igår än va d brukar va, vad händer med den här stan?

Jaha sliten idag, jobba imorgon.

Känner mig tömd på energi vill ja lova.

hahaaaaaa real housewifes och new jersey... Men pleeeease haha drama drama and more drama. Ja dör ihjäl mig . (  ja har snott d från anaaaa bananaaaas jaaaa hahaha)


privat nr

Och så ringer vi från privat nr. d funkade inte att maila min mamma nej så va gör man ? försöker hota lite mer över telefonen. braaaaaa , då kör vi på d då. Tur d finns i skrift e allt ja säger.

Vad är d svåra med att inse att man är vuxen och står för sina egna handlingar? Vad är de svåra med att stå för sina egna handlingar och misstag?

Vad är de svåra med att förstå ?

Trött ont i huvudet och seg som få... Så sugen på pasta, köttfärsås och parmesan. I MÄNGDER!

Uppe med tuppen

Kaffe, filt och lite big bang theory kan hända. Snora, haaaaaatar snora. Sova och dricka kaffe, d är nog vad min dag kommer bestå av.

Mina ögon gör ont men jag kunde inte somna om så här är man, spelar wordfeud, väntar på att mediacentret ska ladda, ska strax hämta min rykande kopp och inte gå ut på balkongen utan skor... då blir man sjuk, dumt,MKT dumt!

Jahaa så här spännande kan ja faktiskt ha, tro de eller ej, men oavsett är de morgnar ja njuter ja av :)

haha

hahahaha men lägg av nu har d mailats te min mamma med. Kan folk växa upp och sluta upp med "din mamma" bla bla blaaaa....

Förkyld så d förslår och jäkligt trött, matt i kroppen, öm i muskler och hud. Men har haft en awesome helg så tack så väldans mycket :-)


TVD

JAAAA JAG ÄR EN SUCKER.... flåt då......

und genau some music.


fun friday

Vaknade kl 7, 9 drogs d iväg på äventyr och d va ett par trevliga och mkt angenäma timmar må ja säga :-)

Thaaaaaank uuuu :-) Är fortfarande grymt sugen på marinerat kött, potatisgratäng och  sallad. :p

Sovit, blivit väckt, dock mindre bra då ja ska jobba inatt men men. Kaffe, suck it up bara. Redbull ala 1 liter är alltid bra de med :)

Sol, bad och oroliga föräldrar, gryyyyyymt roligt program.

Dock har dagen inte bestått av några telefon trackasserier , myyyyyyycket skönt!

Inga hot, myyyyyyyyyyyyycket skönt.

Och d sista för idag för nu blir d hinka kaffe och göra mig iordning.  AMS borde skaffa människor som pratar ren svenska och klart och tydligt om dom ska ha folk som sitter och ringer upp en och erbjuder saker, någon ringde miig idag, ingen aning vem för ja hörde inte va hon sa, hon erbjöd mig en intervjue, ja vet inte vad, för ja hörde inte va hon sa osv... AMS fixa ffs!!! Samt lyssna på va man säger ngn ggn !

Rörd

Ja nu är ja både rörd och berörd, tittade igenom min väns bröllops bilder, så vacker, så vackert och så otroligt mkt kärlek. Som sagt ... Små blir stora, stora blir äldre. Någonstans på vägen hände de.

Minns när vi va små, känt varandra sen vi var 3 och även om de dröjt länge mellan gångerna vi setts de sista åren så har vi alltid funnits där och följt varandra. Lite som nöd och lust. När vi växte upp va vi som ler och långhalm fast vi bråkade slogs var och varannan dag. Hon vet allt om mig och jag om henne. En blick räcker.

Så stolt är jag, och ja kan se hur lycklig hon är, att hon äntligen hittat rätt. Och de gör mig rörd, berörd. För ja vet om allt som hänt. Och efter alla idioter och idiotiska upptåg hitta hon hem. Bonusbarn, en hund, villa och en otroligt bra man som ja också träffat.

Kärlek är de och ja behöver se sånt för att faktiskt tro på att pur lycka och hitta rätt i livet faktiskt finns. Existence!
Lr citat från dum och dummare;

- yeah like one in a million!

- so there is a chaaaaaaanceeee!


när inget annat funkar

ala maffioso style kör vi då.

"Jag börjar bli orolig att något kanske har hänt dig!! Eftersom du inte svarar på mina mejl, men jag har några killkompisar i Gbg jag skickar dom till dina föräldrar så kan dom kolla va min nyckeln är"

Ja har inga föräldrar, släktingar lr syskon här men fine. Nycklarna är hos bovärden så fine. Vad rör sig i huvudet på vissa?


I ren desperation

Seriöst nu ja kan inte annat än skratta. Tala inte till mig som att ja vore ett barn. Jag kan saker och ja är nog lite mer påläst om detta än vad vissa någonsin kommer bli. Hahaha så jäkla trött i kolan blir ja.

Detta hade ja på min facebook mail när ja kolla den igår, ja skratta och blev irriterad på samma gång. Hur svårt ska d va att förstå?

jag:

"jag har ju flyttat som ja sagt innan så ja bor ju inte där längre , ja betalade hela augusti hyran trots att ja skulle vara ute den 16e. Jag kan ju inte betala för något när jag inte bor där längre. Autogirot är ju uppsagt."

Hon:

"du har bott i lägenheten i augusti så denna hyra får du betala. för hyran man betalar islutet på augusti är för tiden man bott i juli och i juli bodde du i lägenheten så hyran ligger på 2600 något så betala den på en gång"

Mkt mer blev sagt däremellan även ett indirekt hot men inget ja tänker ta upp här dock. Men ni förstår att hon inte förstår va hon säger, för hon säger emot sig själv gång på gång. haha hilarious!

Stupido!

Kanonkväll igår, tack alla inblandade :-) miiiihiiiiiihiiiiiiii :-) HEINEKEN och pringles .... mmmm mumma

på kort tid

ja då kan de hända mycket :-)

fick reda på idag att min barndomskompis som ja känt sen ja va 3 nu blivit med jugge efternamn, dvs hon har gift sig me sin kärlek i sitt liv. Där är beviset på att ålder inte spelar någon roll. Whaaaaaaaat ? Galna kvinnan <3

Ja ska fira med en Oreo och sen ska ja fira henne rejält när ja kommer hem te kattneby tror ja minsann.

nu till d störigaste ever, ja flyttade ju ut den 16e augusti. Autogiro för hyran tog ja såklart bort då ja inte bor där mer. Jag har meddelat henne både innan och efter, ett antal ggr att ja ska och har flyttat, att ja inte bor där längre och att om hon inte ska ha kvar lyan borde hon säga upp den. Igår fick ja mail på facebook om att nee men hon vill ju inte säga upp den, fine då vet ja. Senare igår kväll satt ja och åt i godan ro, telefonen på ljudlöst. När ja ätit klart, kollade ja på den. 17 missade samtal på 10 minuter. Va e problemet tänkte ja nu. Fick ett mail på facebook där de stod, jag har fått ett inkasso brev, DU har inte betalat hyran!!!

Nee men de är ganska naturligt att ja inte har de då hon inte ska säga upp lyan och ja inte ens bor där längre. Jag betalade heeeela augustihyran som sig bör, trots att ja skulle va ute den 16e . Ja sitter ju inte och betalar för något som ja inte bor lr besitter i min ägo längre. Eller? Är ja knäpp som säger så?

OCH VA FAN E PROBLEMET???? 17 GÅNGER? Lägg ägg! En NORMAL människa hade ju iaf ringt 2 ggr, nähä inget svar, tänker ahaaa personen i fråga kanske e upptagen, lämnat ett meddelande och sen invänta gensvar lr något.

Men pleeeeeease maddahfakkaaaah!

Och nu till de tråkiga, vänners vänner dör , som fåglar på en pinne och d är hemskt att se och läsa om deras smärta och saknad. Men ja har själv varit där, flera gånger om. :-(

Tänker på er <3


SUPRISE SUPRISE

hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa JA DÖR LITE NU!!! Ja studsar upp och ned och inombords fnissar ja frenetiskt :) kaaaaaaaan vinden vända? jaaa jag tror nästan det.

Går de här vägen ...YEEEES IT SEEEEEEEMS SOOOOOO!!

all my problems seems to fade away, iaf dom värsta. <3<3<3

Men ingen seger i förskott men att bara få komma dit innebär 10 lr 15 av över 500...... inte så dåliga odds.

Like aaaaaa glove.

Ni fattar inget men d kommer. såsmåningom... hahahaaaa lalalalalaaaaaaaaa


flying fuck

Min första tanke innan ja läste va att nu är d hallelulija moment för alla feta amerikanare som inte orkar böja sig ned och knyta. Andra tanken va , fyyyy fan så  fula. Tredje va eeeh ooookay.... Vart är världen på väg. Fin tanke me d här me att hitta botemedel för Parkinson. Men har du inte en månadsinkomst på 130 000 kan du slänga denna tanke i sjön.

Läs här


glad helg

Jobb helg och den va fantastiskt rolig. Fredag va lite långsam dock :/ men d e sånt som händer. Lördagen va fenomenal. Haha! Exceptionell kan man nog säga.

Fulla norrmän som bugga i lobbyn, drack öl och diskuterade facebook, nuuuu vet ja va konferensresor innebär när man sett d me heeeelt andra ögon HAHA! Fick en blomma <3

Sen ett äldre par från Katrineholm visade d sig, så goa. :) D visade sig att dom kände till min styvfars far och hans fruga. Världen är mkt mkt liten. Men va är oddsen för d ;)

Idag e d pissväder så tvätta och sova har stått på min agenda. jäkla småförkylning. Missarna gosar och sover och ja sitter här med mitt kaffe medans d regnar och blåser utanför. Nähä 6e säsongen av Gordons Nightmares då kanske?

Hahaaaaa såg Horrible bosses med Danne för ett tag sen. Den va hilarious.

ÄNTLIGEN

Från min och Annas pysslingjakt!

Fått lite fun pics :) Men ja lägger bara upp dom fina :)OCH HÖR SEN!!!kärlek, hon är så underbar och fantastisk. Underbara människa! D här får vi göra om, va sägs om spa weekend till våren ;)

Fredags morgonen

Fredags morgonen började bättre än gårdagen, om man nu kan kalla 14.30 för morgon. Ja är inte längre timanställd utan skrev på papper imorse på vik iaf.

Sakta men säkert , men ibland är inte fort nog. Är jag otålig? Börjar bli.

De är rätt roligt när tidningsbudet kommer på morgonen och säger nämen heeej va kul att du jobbar igen. Då vet man att man gör ett bra jobb , trots att man innerst inne kanske inte är så lycklig alls. Ett fejksmile och så är de klart. Ja är bra på de ja gör helt enkelt.

En bra sak avklarad i livet iaf.

vaknade av

Ibland när de blir för mkt som är känsligt på en och samma gång stänger ja av. Inatt hände de i sömnen, att jag grät en sväng. Jag vaknade till av de och de slutade precis som man stänger av vattnet i en kran. Drömde konstigt men kom inte ihåg riktigt vad. Men de va säkert ledsamt.

Ibland saknar jag min mormor , oerhört. Min värme min kärlek och min trygghet. Då kommer tårarna.

Ibland orkar ja inte vara stark utan måste gråta lite. För att lätta på trycket.

Ibland saknar ja någon, något. Då blir ja ledsen för de med, samtidigt som ja i samma veva tänker, d blir inge happy ending, d blir inga barn och ingen familje lycka. Ja vill inte bli en gammal mamma. Min tid är förbi.

Ibland blir ja arg på mig själv, att ja hela tiden försöker så hårt, så hårt att de nästan slår över till apati när ja inser att energin är slut, att hjärnan vill så mkt mer än va min kropp och va ja klarar av känslomässigt .

Ibland blir ja irriterad på mig själv , ibland vill ja inte att ngn rör mig, ibland vill ja bara va och inte va ngt alls.

Ibland hatar ja mina nya p piller, hormon rubbningar samt att man inte kan ge ngn som har ätstörningar något som man går upp i vikt av.

Ibland är de ingen bra dag... Ja ska jobba idag men ja har ingen bra dag. Hoppas ja snäpper upp mig lite tills ikväll.

Usch.......


stalker

Stalkerbeteende? ett par ynka unika besökare och 42 sidvisningar... Mhmmm HAHA lägg av!

Dagens gjort, lunchat thai med awesome company :) bli hänga me danne sen, bäddat, ätit paj eftersom ja inte fick ngn igår.( mutter ;-)).. Grymt god, skogsbär , med laktosfri grädde såklart. MUMMA!

Grävt fram höstjackan, så skönt att inte frysa och vetskapen om att ej dra på sig någon förkylning är grymt. :-)

Allt är grymt och fint idag, en bra dag. Små trött bara. Funderar på att ta en powernap innan ja ska iväg och hänga.intar soffläges position :-)


Fixat

Slipat på min CV såååå håll tummar, händer och fötter nu. Mahahaaaaaaa!! :-D

Och ja har räknat på att OM ja pallar, OM , jobba så ja är ledig 4 dagar varannan vecka i 4 månader så kommer allt , precis ALLT lösas .... :D

Pic innan utgång och bara halvt iordninggjord i fredags. :)Mhmm okay men seriöst d handlar om fatta själv övning och ja har iiiiinget me d att göra, inte mitt fel utan de heter väll ändå under eget ansvar. Jag har gjort min del av avtalet och nu tatt bort min hand helt från det. Meeen ska ja få ta resterande skit. Tydligt de, tyyyyyyyyyyyyyyyyyypiskt en del tjejer skulle ja vilja säga, sååååå typiskt.

Men som sagt , inte mitt problem.Äna Bänänaaaaas va lite frusen sist vi sågs, sen va hon inte d längre. :-D Men d berodde inte på mössan. Morgan gjorde sitt arbete grundligt :P

2a jobb

går d här som ja vill så har ja snart ett andra jobb. vilket innebär money money. ska iaf på en intervjue och ja ska charma röva av dom.

skulle finslipa mitt cv men sen så :)

LLL

igår va d 3 sprudlande L som intog Götets nattliv och kul va d hahaha! Söta finisar!

Tjejkväll och hemgång runt halv 3. faboulus!

Alldeles lagom seg , inte skallebank och jäkligt trött på att bli väckt av telefonen. Trackasserad är nog rätt ord. Skulle egentligen på fler rätters middag idag meeeen tanken är nog att skita i d.

Nah kaffe nu då och inta lite mat kanske ? Kaffe intravenöst, lr ja all dryck utom alkohol kanske ? Ja e sugen på donuts.Bakis som fäen och lite ljusskygg trånar ja nu efter detta...Någon som känner sig manad?


Hoppsan Kerstin

Yupp fredag. Faaaabolous!*sjunger lite kristerligt*
Hahahaaaaa wtf e allt ja har att säga. Jaaa kanske borde ja tvätta min smutsiga mun ibland. Men d här tar ändå priset.

Someones back and I couldn´t care less. Too little to late.

Öla sig lite idag då kanske?

Har ja sagt att ja älskar märket Hellbunny?Min kjol <3

Occch this beauty.. Följde me hem häromdagen


Hahahaaaaa ja dööööööör

Lyssna på honom, han e grym, kallar sig själv för rappare. Ja dör litegranna.hahahaha har man någon gång tråkigt lr känner sig nere kan man ALLTID lyssna på denna HAHA!


Kickar igång morgonen

Med kaffe och musik såklart sen ska här pluggas på. En promenad i solen kan hända också :) DE ÄR JU SOOOOOOLIGT :d

hahaha ja vakna me den här låten på hjärnan. Vaaad hände?Välkommen te fjortistrance dagen no.1 ;)

Men som vi alla vet för att ge mig själv en käftsmäll... d är ingen ålder d är en livsstil. Ooooch de är ändå grymt att träna till :)


RSS 2.0