och nu kom d

yupp nu kom d ett mess.... lr ett tjog ... *saknad*

Och eeeeh va händer???? 11 år, 6 år, 2 år... que???

Och en annan sak... OM man nu inte förstår, bör man då inte ta reda på de? Eeeeeh tydligen inte... Känns ändå skönt att veta. På riktigt.

väntan

Går snart upp i linningen , vill att hon ska ringa snart, nu helst.... Jag vill se den och oavsett vill ja ha den... Ghaaaaaa!!!
 
Väntan , väntan, tålamod, kan man äta det ?
 
Ledig idag, va händer? träning och vänta... bara vänta.... ouff... lr egg som är det interna... haha , fy som ja saknar....
 
 
 

sorgens dag

Igår var en dag med blandade känslor, vad ska man säga, en dag i sorgens och glädjens tecken.

Tack ms. C för dom sista fina månaderna som var, du är totalt underbar vän.

Kommer sakna så sjukt mkt, det gör ont. R.I.P min bäbisar.

U had me at Mjau!
Kommer aldrig glömma när ja höll en nästan livlös tös i min famn, hon rymdes i min hand , hur det tog månader innan jag fick förtroendet att röra henne, hur min fina sessa tittade på mig med bedjande ögon genom rutan att ta hem oss, rädda oss, och det var vad jag gjorde.

Kände mig så elak, så usel igår , samtidigt som jag vet att det var för deras eget bästa då läget inte längre var hållbart. Jag gav dom liv, jag gav dom kärlek , jag gav dom värme och ett hem , lika fort släckte jag det för dom känns det som. '
Mina älsklingar.

Känner mig så oerhört elak bara. Ångesten i bröstet är sådär påtaglig. Aldrig mer kommer dom trösta mig när ja är ledsen, värma mig när ja e frusen lr prata med mig när ja kommer hem och bara vill ha sällskap. Inga mer hårtussar lr kast med liten blöt leksaksråtta. Inget mer jamande lr busande.

Mina älsklingar ni är saknade, förlåt!

Idag har ja fixat naglar, köpt hårfärg och köpt en ny parfym. Även pratat med den privat hyresvärdskvinnan , så söt så ja skulle kunna äta henne. Visning och troligen inflytt i helgen. :)

Måste sova, så trött, så slut, mentalt...


weekend

Nu har d varit weekend. Jag har jobbat, festat, tagit fel på koffeintabletter och legrigan ( den va mindre lyckat, sjukt trött men tröttheten försvann som tur va, lr ja den kom och gick, men när ja kom hem och nådde en kudde så tvärdäckade jag)
Sett the Dictator och skrattade så ja grät, igår va d myskväll hos Cornelia, med flygande jakob... Yummi yummi love in my tummy.
 
Idag kommer ett orosmoment ur världen men ack vad jag kommer att sakna, och ja ska titta på lägenhet. :)
 
Idag är det avtack för rebecca efter kl 20 också, så mkt att göra så ja vet inte vart tiden tar vägen. Skulle egentligen jobbat idag men jag fick kompa.
 
Tack älskade chef, ja har dom bästa cheferna ngn kan ha tror ja. Tack <3
 
Nähä dags att kicka igång kanske , träna, duscha, fixa med kläder osv osv.
 
Love
 
 

laughed my ass off

 

2h

2 h sömn får ja skjuta mig själv? Jobba, fixa efter jobbet och sedan vidare till avtack på H-berg efter det.... Är ja hemma och sover kl 11 idag så är d därför.

One missed call

Hade ett missat samtal från johanna idag, minnen vällde över. Vänner och svunna tider. Minnen!
 
 
D finns många många fler  minnen... In my head... KÄRLEK

in mah hood

 
*sakna*
 

1 ledig dag

En dag off, vaknade av mig själv, en fika med Alex på Espresso House... Sen iväg med John till Niklas och Näset, älskar det huset galet mkt.
 
Kanske om inte shortvalley lyan blir min så blir ja ett Näsetbo.
 
Imorgon jobb sedan hem, sen AW på Henriksberg och sen hemma fest, let the weekend begin....
 
Åh Alex älskade Alex, så grymt najs att se henne igen, uppdatera våra liv, helt fantastiskt. Har ja sagt hur mkt ja älskar mina vänner, var och en på sitt sätt.
 
 
 
 
 
 
 
 

urlakad

my brains screwed! Sovmorgon imorgon iaf. Yippiekayey! Och va säger man fullspäckat as usual, plus jobb, ibland undrar ja om ja e klonad... så kom ja på att ja är tvilling i dubbel bemärkelse så att ja klarar av 2 liv i ett är ingen konst , d är att vara ninja ;)

Imorgon fika med Alex, träna, luncha, jobba fredag, ut fredag först Henriksberg sen hemmafest, jobba lördag, fika med Natha, ut lördag god knows who, dö på söndag, jobba måndag , ut på måndag , sova och jobba resten av veckan. EGG!!!! Suck on that suckers...

Ja e sugen på Total Recall, ja måste få dräggla lite ( ja hade lätt nuffsat med den irländska mannen ja )

Gulle henne som har lägenheten i kortedala, fått mail, dock lite längre väntetid än väntat, men hon hörde av sig iaf och nu får ja vänta ytterligare en vecka på klara besked.

Aaaaah bojaka! 
hade kunnat döda för det här nu.... Btw Gordon Ramsey... går han att få ned i en sådan här kaka?

Telefontrakasserier

Och nu hittar vi appen som blockar samtal och sms.... för nu är jag trött och flippar på mr. psykotisk!

Svarar jag inte fortsätter sms att komma, svarar jag och säger låt mig vara så kommer det ännu mer. Vi pratar nu inte ett par sms om dagen..... vi snackar 7 i minuter, på 2 h över 30 st, på 1,5 h 26 sms och 2 missade samtal och detta är utan att jag ens lyft fingret för att svarat. SLUTA NU!!! FFS!!!

 
Ohooooo block filter för android <3
 
 

Baklava

idag har d mumsats baklava. Ouff, en bit för mkt tror ja.
 
Ja tror ja behöver lite lugn, lite tystnad, lite ensamhet, gråta ut, på riktigt, bara rensa.... Rida ut stormen jag har inom mig, så vet ja att det är ju lugnt sedan. hoppas det blir snart.
 
Blir så trött på mig själv, besviken tror ja närmsta jag kan  komma.
 
Men de är ju dom här stadierna... först ledsen , sen arg, sen besviken, sen saknad, sen om igen, sen allt på samma gång sen är de värsta över.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Longing for... badly!

Fatimas hand info för er oupplysta

Vi kan börja med att ja inte är muslim och inte tänkt konvertera heller , men handen innebär mer än bara så och därför bär jag den runt min hals., Bästa är, den fungerar. tro det lr ej !
 
Khmisa - ont och gott öga mot öga.
Khmisa eller Fatimas Hand är en av Islams vanligaste och mest välkända symboler. En symbol som kanske väcker en del funderingar - för vad gör något som liknar ett ont öga i mitten på en lyckobringande amulett? Vad kommer denna mytomspunna hand ifrån och vad står den egentligen för?
Fatimas Hand har , som namnet antyder, formen av en hand. Dock ingen vanlig hand. Istället för ett lillfinger och en tumme har den istället två identiska tummar på var sida och det gör formen symmetrisk. De fem fingrarna sägs stå för de fem grundpelarna som islam bygger på dvs trosbekännelsen, tidebönen, allmosan, fastan och vallfärden.
Den symboliserar också den bön som muslimer repeterar fem gånger om dagen.
Hur handen är utsmyckad kan variera. Det vanligaste och det som många anser vara det enda rätta är dock ett ensamt öga, i mitten av handflatan. Runt ögat och på fingrarna syns ofta vackra mönster och färger. Andra relativt vanliga motiv är fiskar, solar och inskriptioner på arabiska.
Symbolen Fatimas Hand står för lycka.
 
Den har en skyddande kraft och ger tur till den som bär den. Ögat kan ibland tros vara det onda ögat vilket inte alls stämmer – det är snarare ett skydd mot det onda ögat.
Fatima, som givit namn åt symbolen, var den yngsta av den muslimska profeten Muhammeds döttrar och den enda av dem som sedan fick egna barn. Hon ses som den perfekta modern och hustrun och betraktas som en muslimernas förebild för sin ödmjukhet och gudfruktighet.
Fatimas Hand kan ses nästan överallt i muslimska länder. På dörrposter, som mönster i mattor och andra textilier, i en kedja runt halsen eller målade på en husvägg.
 

Fatimas Hand

 
Tack Rima för det fina halsbandet... för er som undrar, ja d är Fatimas hand.
 

RSS 2.0