flytt

Nej jag har inte rymt, jag har flyttat, till en stoooor etta med walk in closet, massa utrymme och alldeles fantastiskt läge!
 
Mattor ska nu inköpas , soffbord från Chili, köksbord med stolar och en micro från OBH Nordica Chilli collection är på väg. Ett vinställ också såklart. Vad vore det annars? En liten bokhylla kan va bra också, jag har ju så sjuhuuuuukt mycket böcker.
 
Kaffebryggaren puttrar förnöjt i köket och skapar den där doften som får en att bara mysa in sig i filten i soffan och längta. Mina små "autistiska" morgonstunder för ett uppvaknande är åter införda. Tänk vad fort det går?! Att få tillbaka vanor menar jag. Läsa tidningen med koppen bredvid sig och tv´n på i bakgrunden.
 
Idag ska de städas och tränas :) Fått in rutin på 3 dagar och bättre blir d. Mmm... ska sola med tror jag :-D
 
Fredag åker jag till dom sällan jaktmarkerna och invarderar, vänder upp och ned på stan och kommer hem den 25e. Jag vet nu vad jag ska ge Alex i Birthday present!
 
KICK AAAAASS DAAAAAY WOHUUUU!!
 
Mmmm more coffeee to meee, yum yum
 
Oooh ja har ju glömt massor kom ja på, jaja jag fixar d med lite bilder sedan :D
 
 

Goshelg

Fredags som sagt så tatuerade brollan sig. Det lilla startsnöret, mahahaha! Kul att se, riktigt kul :) enda ggn ja får se han lida och som det verkar så är  han sjukt nöjd, sjuhuuuukt! Mkt bra shiet!
 
Oväntat sms om fika kom! ojojsan! Än så länge! Svårt egentligen, så mkt hjärnspöken, sjukt osäker, jag alltså!
 
Lördagen då, kick ass lördag, vaknade med en baksmälla, en smärre sådan, men utvilad, längesedan. På riktigt! Mötte upp pappa och Anne, gick och käkade på Mandarin, Kina resturang för er som inte räknat ut det redan. Åt tills jag trodde jag skulle dö , men matkoman fick sig en rejäl slap så fort vi kom ut därifrån. 17 minus grader! Ghaaaa!  Vem fasiken beställde skiten ? Kvartsamtal säger ja bara.... kvartsamtal!!!
 
Vidare till Liseberg... 5 miljoner ljus, björnar, kaniner, trängsel och så sjuhuuuuukt fint. Hade man inte lite stämning innan så har man d nu. Och efter det blev det lite värmande alkohol. irish coffee och Staropramen för mig medans dom andra 2 drack Guiness. Mörkt öl... YÄCK!
 
Söndagen vart det att jag mötte upp dom i Bältesspännar parken och tillsammans med lite mindre kyla och mer snöande så såg vi på julkonstert, kikandes på saker i olika stånd och off till Pasta Prego för ytterligare en matkoma. Damn!! Men så gott så det gjorde inget, så värt det iaf.
 
Och när jag lämnat dom vid tåget åkte jag hem till Nusse men choklad, jumust och juice och hade förkylningsstuga. Spelade CS och däckade inpå morgonkvisten. Sov och vakna och kika på 6 and the city av och till heeeela dan. Luuuuvely!
 
Och nu e ja hemma hos Lady M i soffan, mysandes. Iiiiih ja flyttar ju snart, SNAAAAAART!
 
 
Tokigt glad i livet och ett fint år är det och mer komma skall det slår jag vad om :D

Daddy daycare

Underbar film, skrattar så ja gråter, igår va en super dag :)
 
Julfest på jobbet, Rockbaren, var i Alingsås och såg brollan pinas med sin tatuering, idag är det full fokus på dubliner, mat och Liseberg.
 
Lång dag igår, upp kl 9, kukhuvudena till västtragik hade vid det tillfälle ja skulle åka till alingsås strömlöst i brunnsparken så atteeee... vagn, buss, buss igen och sedan tåg mot Alingsås. 1,5 h försenad tack och hej! Stupidos! Måttligt glad! Glad och se min bror pinas lite bar d av hemåt vid halv 8 tiden. Kom hem ooch trafiken började fungera som de ska, byta om till finstassen och sedan tll jobbet på julbord, hamnade i baren som i sin tur förde oss vidare mot Rockbaren och mupparnas afton.
 
Pappa is in town :-D
 
Underbara fantastiska helg :-D
 
Hur glad kan man va egentligen ? Haha Rima så jävla söt... "nog för att ja är snygg men du e snyggare så ja slipper alla miffon när ja e ute med dig . " Tack tack haha !!!
 
Nehej dags att kicka igång dagen :D?!
 
 

Tattoo time

yes idag blir de att åka till alingsås... ska se min lillebror plågas, hänga med pappa och se min tatuerares grymma verk, kanske få honom att börja skissa på ngt nytt te mig med :D Ska även på julbord ikväll så d e bara att ta med sig stassen till Alingsås , le och se glad ut.

Awesome helg, ledig i 4 dagar. ÄLSKART!

En sak är säker, man ska aldrig ha förutfattade meningar när det kommer till mig. Man vet aldrig vad som komma skall. U might got mindcontrol ( or u sink u have)but I have braincontrol! Så d så!

Märtski pärtski? Lucia? 13e? Glöggafton och raj raj ?

Nej nu är d dags ... wouhuu!Läxläsning och hemkomp

Fick kompa hem och nu är d läxor som gäller. shrek bor i min näsa så träningen får lugna sig lite.

Ja nu har Jag kanske trampat i klaveret lite. Vi får se.

Lika glad är Jag för d. asgrym helg oavsett. Niyousha , Molle Mjau , Magnus, Rima , Rebeccas. och Evelina <3 tack !

Det här med att torka barn är inte min grej. Denna ggn klarade Jag d utan att kräkas iaf.

Wouhuuu!

RSS 2.0