Manaña

Glömde ju helt min tjejkväll i söndag, tapas på Manaña, sen Rockbaren och sedan Lilla London och taxi hem. Tror ja va hemma typ 4. Helt galet! Och kul ska vi inte tala om

Folow the leader, leader! Love my girls!

Och nu till dagens spån.

En kille som påstår sig vill sätta en ring på mitt finger och göra mig på tjocken. ( som alla andra nötter vill, och så vill han flytta ihop pang bom tjoff nu helst igår) Obs! Detta va inte herrn från gårdagen bör påpekas! Obs!

Och han är ännu en av många med en mkt twistad försmak för ormgropar. ( inte djuren utan andra saker)

Idag försökte han med att vi kunde ut och äta och fika, kolla på stan lite sen dra hem till en kompis till honom, ja fatta nog va han ville ha ut av d. ICKE!!!!! Idiot!
Det sägs ju att

Man säger ju att när man låter det gamla vara det som är gammalt ska nytt infinna sig.

Hahahaha vaaa hände där?

" Det sägs att man inte kan se änglar men hur kommer de sig då att ja kan se dig? Du är någon av de snyggaste jag sett! Vill du ta en fika med mig?"

Stackarn blev knäsvag och skakade på händerna och darrade lite på rösten när han bad om mitt nummer. :P

Så lät de på 25ans buss idag.

VÄRLDEN ÄR GALEN OCH SÅ ÄR JAG,  lika barn lr hur va d nu ? ;)

Och ang. vädret vi har. If I had nuts I would have freeze them of today!


Lutar åt

Lutar åt spritluckan med Alex, Rebecca, Elina mfl. Weeee!!!

I fredags va de 90 tals kväll på Gretas och som jag dansade. Dansade verkligen heeeeeela kvällen, så skoj :-D Marina är fantastisk, taaaack för en superkväll. Hamnade på efterfest i en kontorslokal och spelade pingis, ja ni hörde rätt, tjöt och rundpingis. Fantastiskt!

Och ikväll blir d baske mig inte sämre. Dock utan Marina men hon får hem minigris nr 1 av 3 så inget att göra åt.

Och igår va d soffhäng och tjejmys med film och pizza och roliga serier heeeela dagen. Får vi göra om. :-D

Helger som dessa som är fantastiska. Sååååååå kul som sagt!

Känner att ja inte behöver va ledsen och nere när alla mina vänner är så fantastiska och underbara. Var och en på sitt eget lilla vis. Skulle egentligen åkt till Kalmar men när någon säger att den vill saker ska ske endast under dennes premisser, så får d va. Ja är inte livegen och ja för min egen talan och det kan tydligen vara svårt att ta.

Såå atteeee :) schnappy schnappy :D


I got a new frill

yeees I do... I love Jasmina! Thaaaaaaank u sweetie!ny frilla idag, nya naglar på tisdag och den 6e ny tatuering WOOOOHAAAAA!


Aaaaaaaaaaah

Nervous breakdown, ja ska klippa mig får alltid ett nervsammanbrott innan för blir d fel kommer jag att gråta. Haha!

Söta Jazze ska kirra :) weeee!!

Svårt att hitta frisörer/frisörskor att lita på tycker jag. För som sagt nervous breakdown är bara förnamnet. Jag vet ju hur JAG vill ha de, men det är inte jag som håller saxen.

Bild kommer sen , just nu är det bara jättelångt, jättetjockt och jättetungt och ja kan inte göra så mkt allt förutom att tupera upp de och de är klart d är snyggt men inte när d nästan lägger sig platt igen efter 3 h. All hårspray förgäves känns de som. Känns som dagen eftersmink nästan, uuuuuuusch!

Det är nytt år, dags att förnya sig med det mesta. Ut med det riktigt gamla och in med massa nytt :D

Ska nog dessutom rensa min garderob efter helgen.  Utgång i helgen , någon?

the Help
En älskvärd gripande film om hur det faktiskt var under 50 och 60 talet. Helt fantastiskt gjord.

Nähä steka upp lite squash kanske. Mmmm mumma mumma!


Sick

Ååååh va spännande en magsjuk Dannelito... Euuuuuuuuuuuuw!

Och gott folk, ja har kläder på mig, de ni! Morgonrock och nattlinne har vart mitt mode denna helgen annars, neeej inte sjuk bara sjukt uttråkad av livet ibland. Men ja antar man behöver dom dagarna för att uppskatta dom riktigt bra .

Och ja skulle aldrig ha börjat med tweets.... min tweet-tooth har vaknat. Ja skulle fortsatt vägra.

Und genau... einer avsnitt av TVD :)

Sen blir d antagligen diskussion med Emma om programmet hahaha sötnöten!


Tough Love

Indeed att ja har kollat hela säsongen, och de handlar inte om att döma dom som är med där utan faktiskt ta lärdom av vad som händer, sker och sägs. Och tro mig, ja har lärt mig massor. MAAASSSSSOR!

Steven Ward är fantastisk!

Jag pratade tidigare i veckan om secrets..... step outside the box. Det är fortfarande en pågående process.. Ta för mig lite mer och ta mig utanför min bekvämlighetszon. Meeeen saker fick en twistad vändning i veckan må ja säga.
SLIPSKNUT

Vid behov säg slipsknut! Hahahaaa jaa så är de så nu vet ni :-)!

Och snö, de snöar  götet, men vad gör de sådär en månad för sent? :/

Hahahahaaaaa tänk va busigt och idag är ja nöjd och glad minsann trots att ja nyss vaknat. Även om ja missade min tvättid, meeen de kommer fler, tyvärr blir ju inte tvätten mindre för d men va ska man göra :)? GÖR OM GÖR RÄTT!

Åh är inte detta en sån smurfig dag?R.I.P Etta James
nice starter

Sjukt mkt att dona med innan fikabesöket :)

Sååååå let´s kör!!!

TGIF!
På kort tid

Ja igår fick ja denna skickad till mig....
I Juli förra året denna från samma människa

It makes u think, for no reason... or that special reason... just don´t know

Tur ja inte har elefantminne :/

Secrets

Jag kanske har men bara kanske en stor hemlis :) Scary om de verkigen är så och de ska bli så. Meeen chansar man aldrig får man heller aldrig ngt veta utan kan bara gå runt och under och tänka ; TÄNK OM!

Jag är trött på att inte chansa, trött på att tänka på alla konsekvenser ist för att ta chansen när ja väl får den och bara rida på vågorna och kanske få njuta lite extra.

Det kan bara gå åt två håll.. De bästa ever eller de lite värre men what the heck, går d åt skogen finns d ju fortfarande ngt att ta lärdom av.

Så att... Trots ett lämpligt byte av bokstäver ( enligt miss. Bananas) så kanske ja ska tänka om och göra de som faktiskt faller mig in. Tänka utanför boxen och ta mig själv från den bekvämlighetszon av inpräntade vanor som jag nu lever i.

I got some major steps to think thrue and some gigantic steps to take.

Stay Tuned


Love this song

Trallvänlig och ja blir fasiken glad över att höra den trots en störd text haha!

Nya favoritbandet , snart spelat sönder deras album precis som jag gjorde med Sick Puppies Tri Polar album haha!

Meeeen what to doooooo! det är de och ansökningar som står på dagens schema. KAN MÖTET VARA SLUT NU!!! I wanna knoooooow noooooooow!

vad att göra homealone

jo de ska ja förtälja :) en sproilans ny korsorstidning, nya batterier  ^^, spana nya leksaker för fullt, redan hittat 4 :D, spela wordfeud, 2 avsnitt av Vampire Diaries, en hela Sally Box och springa runt näck en stund , deeee är vad ja ska göra.

Ohhhh på söndag, då ni... ja är lakrits torsk... Fi fan ! Ja ska fan köpa 2 :)
2 dagar kvar

2 heeeela dagar kvar innan ja ska fuska.. Sååå va ska ja fuska mig med.... Äta såklart... Vaaaad ska ja äta? POTATIS! Som att det vore den mest självklaraste saken i världen. Jag vill inte ha ett pastaface ( för tro mig de får man när man äter pasta och de tar dagar att bli av med, ni som äter pasta jämt borde läsa på lite mer och sen se skillnaden efter en "detox")

Varför potatis då? oooooh ni ja är GALEN i potatis... seriöst!

* ugnsbakad

* råstekt

*grillad

* marinerad

* mos

* friterad

* ugnsstekt

* sallad

* gratänger

* grytor

* soppor

DU KAN GÖRA ALLT MED POTATIS!

Ja ska nog satsa stenhårt på en mousakka med sjuhuuuuuukt mkt gottig sallad ( som ja ijuförsig alltid äter till min mat men ändå) Kanske ska unna mig lite juice med på söndag , när jag ändå är på gång. Bröd och annat kommer fasiken inte på fråga!

Kanske avsluta med en  chokladmousse med vispgrädde. Lr en chokladboll eller en donut. ( aaa ni hör mina cravings va? choklaaaaaad fi fan)

Men de är söndag de, det är bara att fokusera på annat nu som en tok, typ träna 2 h, de kan man alltid göra. Karaktär har jag fi fan!

Undra om min mega frukost hunnit smälta annars är jag snart nog dödens död på golvet. Bacon, korv och scrambled eggs med vitlöks ch chilisås gjort på turkisk laktosfri yogurt. ( chili är starkt och ökar förbränning precis som black coffee även om svart kaffe smakar skit :/ )

BTW idag är det dag 1. :) och när det gått en månad eller 4 får ni veta vad det kan vara :)

VARFÖR TAR DE HUUUUNDRA ÅR INNAN DOM RINGER FÖR??? JAG VILL VETA NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HAHAAAA

Lycka! Ja har gått ned en klädstl :)

Så idag klev ja ut från en affär med dessa... Kan ni gissa vilken ;)?
Hellbunny motley 50´s dress. Luuuvley!

Dock kan d här bli nästa favorit.... Se7en.... Mmm mumma!Love at first fright!
diskussionsartat

Ja hej ja är vuxen( 40 +) och har barn men ja kan fortfarande inte diskutera för jag tar allt över internet ist för att lyfta luren och ringa. Känns bättre så, lr va e d frågan ?  Och varför, VARFÖR basunera ut saker på facebook? blir fasiken inte bättre, snarare tvärtom! D här med att vända andra kinden till?????

Konflikträdd? Jaaa tydligt de, ja blir bara så trött, less, arg och irriterad och tyvärr är de min omgivning som får lida för det.

Bara för att ja är arg på en viss människa så måste, ja upprepar mig igen... MÅSTE ja tydligen snacka skit om henne. LÄGG AV OCH VÄX UPP FRÅN SANDLÅDENIVÅN ffs!

Det var inte ja som sagt massa skit om mig själv, inte ja som kallat mig själv än d ena än d andra. Men ändå får ja skit för de och för något ja absolut inte gör. VA FAN?????

Såg snyft film igår, tacka fan för att mr monkey somnat för ja låg i min säng och böla som ett skadeskjutet djur redo för avlivning. Jäkla filmer!

MVH

Jäkla arg divaMammor och minimodeller

Är de något som upprör lite mer så är de just mammor som försöker leva sina drömmar genom sina barn, WTF?!! Ny dokumentärserie på 3;an kommer snart.

Ja kommer nog inte ens kunna se ett avsnitt utan att bli arg, varför inte bara låta barn vara barn, bara för att deras mammor lever i någon slags ouppnåelig dröm så måste de inte, ja upprepar mig...MÅSTE DE INTE projicera över d på deras barn.

Man ska ju inte klaga om ens barn blir dyra i drift i längden om dom redan vid småbarns ålder fotas och använder mer smink än en själv gör i vuxen ålder, kläder , skor och väskinköp blir ju knappast billigare eller mindre med åren, sen kommer de här med bilar, flashigare desto bättre.

Varför i heeeela helvetet vill man göra ngt oskyldigt till ett monster?

Idiotas!!!! ( lr IQ badboll som ja skulle vilja uttrycka d)

Det här får mig att vilja gråta och ni kan hitta ännu fler om ni söker på child beaty pageant. :( det är inte många som ser allt för lyckliga ut :/Looks happy or even has a little bit of joy in her eyes? I don´t think so!This is nutz for real!! :(Looks like a doll, cute! But what does it really cost in the long race? Check out the other side of the coin when it comes to be famous. Eatingdisorders, narscissism, totally wrong realitypics of what life really is about, and it´s only the beginning.
Nu börjar statistiken

Att stämma igen , ett tag hade ja sådär några läsare som gått igenom hela bloggen igen. Underhållande :)

Pajat en tand, en hörntand, wounderbar, mkt mindre men ja glädjer mig med att d inte syns iaf, konstigt nog gör d inte ens ont, måste kolla, tur ja inte har tandläkarskräck iaf :)

Och äntligen, ÄNTLIGEN funkar Wordfeud som d ska igen, kunde inte spela ordentligt på en vecka, madre mia ja som är jäkla smått addicted av d fortfarande, idag lr ja nu blandar ja språk hej vilt här, skit samma.

Fab 5 på trean sikken morgon, aja d kunde vart värre som SIBA reklamen. Ja kan inte höra, tänka eller se ordet billigt innan ja hör d inuti mitt huvud uttalas som Fabian gör . Tyvärr får d väll mig inte att vilja köpa saker på SIBA bara undvika. Så deras reklamkampanj där har ju misslyckats iaf. Mahahaaa!

Och så vaknade ja upp med låten Bulletproof på hjärnan samt drömt JÄTTEweird!

Min hemby , ja skulle köpa hus, flykt,  någon bajsade i en gunga och denna någon gick sedan runt utan att ha torkat sig och satte sig på ett flygplan och när ja fråga vad d va som lukta så äckligt så skylldes d på gravidhormoner och känsligt luktsinne dock va inte ja och ingen annan gravid heller. Sen störtade flygplanet, ja vakna och här sitter ja nu!

Reeeeeallyyyyy? Aja, men d är ingen som anklagat mig för att va normal :)

Weeeee

Vad har ja gjort för att förtjäna detta då? Eller handlar de bara om kontakter? Glad blir ja iaf <3 Tack tack tack!

Idag då, klä på sig, fixa mitt nu underbar vackra svarta hår som blitt så långt att ja inte vet var ja ska ta vägen. D är irriterande när man vaknar av att man inte kan röra huvudet och håret då fastnat på ngt sätt under armhålan och så ligger man på de. Snacka om låsning haha!

Iaf åter till idag klä på mig och göra ngt av min dag kanske?

Carpe diem!'

Kom på mig sj med att sitta och kika på tjockis program igår och så vart d giftermål efter dom tappat sjuhuuukt mkt i vikt och när ja såg hans blick på henne kom tårarna. Min jävla sopa och så erkänner ja d högt. Haha adhd!

Idag är ja dock läskigt sugen på maräng och kladdkake tårta. Bevare mig väl att ja ska låta bli. D kommer bli ett smärre kalori intag imorgon och de får räcka.


Tick tock on the clock

6e februari smäller d. hahahaha då blir d göra klart d som är ogjort samt bygga på. LÄNGTAR SOM EN GALNING!

Dock har en förkylning börjat härja i min kropp så ingen träning men däremot måste ju solning gå.

Idag ska ja hämta ut mina nya kläder. Jihaaaa! :)

I matväg står över grekisk köttfärslimpa på tur.

Med egen tzatziki. Mmmmmumma!

Gör toabesök som en galning redan nu så har ja tur lär ja ha droppat en hel del till februari. Hihiiiiiiii!

Och mer för idag då? Svart hårfärg står på tur :-D Och med en fin bränna om 3 veckor så kommer ja känna mig lite fin iaf :-D

Och hela d här med 7himlen serien, sekt sekt, de osar sekt. Eeeeeller så är ja bara bitter. Haha!

Som Emma sa, men gumman då, då är de bara du kvar :/
It seems so. Ibland tänker ja på de, ibland är d tomt. Ibland går de smärtfritt. Tyvärr är ja tjej och antar de ligger genetiskt, dom här små sliskiga prinsessdrömmarna som ja så frenetiskt försöker undvika. Jag är hårdhudad, seglivad med ett hårt skal, hårdare än en alligators käkar när dom hugger ett byte, men någonstans långt där inne så är de ett hjärta som blöder och längtar.

Men schhh säg inget till någon, de kan paja min image!

Stuck on

Yupp Lady Gagas nya är weird och ja har inte bestämt om ja gillar den än.... Men texten är hilarious

"Got all night, no cameras
We got no champagne but we got drugs

No, I've got nothing to do
But to be stuck on you

Purple shades, cymbal clock
Gonna spend my time rocking on top Yea,
I've got nothing to do
But to be stuck on you

Baby you're my Johnny Walker, baby it's true So I'll just be stuck on, stuck on f-ckin' you"
ja dör ihjäl mig

Hahaha ska ja skratta nu? Jaaa d ska ja, orka hållas, vuxna människa, svårt att ta de med mig personligen ? Svar; ja! Tydligt de!!

Goooosch!

Ja tror ja skrattar lite till och förundras över att man aldrig tar lärdom. Men visst är de det spelet vi ska spela så be my guest! Jag kan d här och ja spelar enligt mina regler och dom klarar du aldrig :)
Vill ni se

Denna kommer snart befinna sig i min ägo och den e inte ful :)


Twaettday

Yupp idag är en sån dag, men ack så skönt att få d gjort. :)

Sen då , hahaha sj sitter ja och fnissar högt, ironi! När man är 33 och har barn dricker man väll inte så pass att man blir handlingsförlamad? Men eeeh jo tydligt de!

Ibland kan ja inte låta bli att tänka varför? Varför går d aldrig in , ordet eget värde? Ja är stupido sometimes. Men någonstans tänker den där lilla onda rösten i mitt huvud att de är lika bra för d kommer aldrig komma bättre. Man ska inte va småaktig utan nöja sig me d man får ist för att leta efter d ouppnåerliga, men är mina krav på en bra eeeh låt oss säga standard, ouppnåerlig?

Damn voice säger ja bara.

Oki de här funkar bra, ja äter enligt näve modellen ( dvs inte mer än min näve av d ja får äta) i LCHF modellen . Ja är aldrig hungrig, ja e pigg och ja behöver inte tråna efter ost :D hihiiiii

Vatten, ja är fylld av vatten, vaaatteeeeen... Lalalaaaaa

Ne men usch har jag varit otacksam och tänkt diviga tankar nu igen ?

D stör mig fortfarande ja , sen UTAN att be om ursäkt bara tro att allt ska gå obemärkt förbi och att allt är som förut? My ass hell no!Gott nytt 2012

Nytt år, nytt, nytt ,nytt. Se vad detta år kan bära med sig. Jag tänker endast ta in d som va positivt från föregående år in i d nya, allt annat kan gå i graven med mig vid ett senare tillfälle.

Och som vanligt sov ja mig igenom gårdagen som en död. Efter d att ja kom hem :)

Mahahaaa!

Vi( ja och mitt alterego) kommer börja denna morgon med kaffe sen gym en timme :) går ut light såhär första veckorna. Sen är d tusen grejer att göra, hämta ett brev,  lämna 30 andra, storhandla, en timmes crosstrainer till, över till kiqi och fixa naglarna. Ms. Busy lady!

Imorgon är de träning( zumba och yoga..ja ska baske mig köpa mig en pilatesboll samt heeeela zumba dvdsetet, seeeeen niiiiii :P) och tvätt som står på schemat iaf. :) Kul me lite ledighet framöver. Mkt träning blir de.

Aaaa just de, ja ska ge mig på LCHF i 2 månader! Magen kommer kapsejsa första veckorna nu,men sak samma. :) Ja måste börja ngnstans. D bästa med allt är att ja kan laga pasta lr potatis till så passar de den andra i detta hushåll med.

( ja ska inte äta sånt nej)

Åååh va ja hoppas min kavaj, mina stövlar, mn korsett och min bolero kommer denna vecka.. Åh åh ja ska börja sola med, seeen i januari ska ja gadda mig lite till. Ja MÅSTE få lite färg först, annars går ja under. ( haha ja känner mg helt pigg, utvilad och i extas. )

NYTT ÅR fyllt me överraskningar för mig. :) wiiihaaaa då kör vi!
RSS 2.0