småtrött

Rough night, fick jaga 2 st 21 åringar 3 våningar igår. Det första som hänt på 2 år, kul att de händer ngt utöver de lilla xtra. Nu va d sista natten på ett tag. Nådigt seg är jag men de ska vi råda bot på :) Och sen ska jag ju på dejt. Dock inte ett dugg nervös, kan va att intresset inte finns där till hundra.
 
Nästa helg blir som en spa semester. Fantastiskt, jag och Rima mot nya äventyr :D 
 
Vad ska man säga, dags att börja kicka igång dagen kanske ?
 
 
Sjuhukt kär i stickade klänningar i år, köpt på mig 2, lär bli tre till som jag vet. och nästa vecka är d dags att fixa naglarna med kanske , frågan är turkos, lila lr transparent fadeat glitter.....
 
Och nu känns d, nu har jag äntligen påbörjat min resa och mot nya äventyr. Och snart brollan är de dags för din present ;) Ja ska filma när du grimarserar MAHAHAAAA!!
 
Fina fina lillebror, hans min var obetalbar när han öppnade födelsedagskortet och insåg att 5,500 kr på hans gaddning han velat ha i evigheter är betald och klar ;) *kärlek*
 
 

Man ska vara rädd om d man har

Så kan de gå om man är såkallad överglamourös... ( nu pratar vi i gåtor och d gäller inte mitt liv men fortfarande ..... tragiskt skulle jag vilja säga)
 
Varför är man inte rädd om de man har? kärlek som liv, karriär, arbete eller vad man nu  än engagerad  i. Om man nu är en sådan bra människa, hur kan man falla så djupt?
Tragiskt skulle ja vilja säga. MKT !!! Nästan pinsamt. MASSA PINSAMT!
 
Självklart att man ska ta chanser om man får dom, men pls lord , d gäller inte vad som helst... Lite så ja dör ihjäl mig.
 
Och nu till ngt annat, ja som hatar fötter ska köpa på mig och prova... Hört att resultatet blir asbra. Och så kommer solning i veckan och gym... D går bra nu ;)
 
 
 
 
 
 
Oh mina fina glas har kommit weeeee!!!!
 
 

återigen

Yupp då va ja the bad guy och lögnare, men inget ovanligt. Hur den här diskussionen ens uppkom behöver vi nog inte ens gå in på... MEN de gjorde de, 4 år senare samt ytterligare en ggn för 7 månader sen och nu. Skönt när folk inte är långsinta utan storsinta.
 
Dock kan ja ta d nu och blir inte ens ledsen längre. Känns bra.
 
men ja, fortfarande vad jag kan läsa mig till och vad jag fått förklarat för mig så är det tusen procent sant....
 
1
 
2
 
3
 
Ja så mkt mer behövs la kanske inte sägas, kanske läkarintyget...
 
Älskar även när vuxna människor ska ha en vuxen dialog och personen i sig som man diskuterar med går till personangrepp, spe och slag under bältet istället för att bara ta det sakligt och för vad det faktiskt är. (En vuxen dialog i olika tyck, tänke och sägners villovägar samt missförstånd. )
 
Fantastiskt!
 
Jaja ingen huvudvärk lr huvudbry. Ska kika klart på tv och sedan blir d sängen då jag ska upp tidigt, duscha och dra till jobbet en stund iaf :)
 
Blir kanske eeeeen liten tripp på stan vem vet. Lalalaaa!
 
 

energisprutan är tillbaka

Oh hell yes, febern på väg ned och ja vill gå till gymmet, nu helst... börja, göra av med energi... 3 dagar av att vara hemma , d här är resultatet....
 
Minns när ja och Märta gymmade som 2 galningar, då va ja uppe i 10 pass i veckan, 5 ska ja ju klara då... inom en månad ska ja banne mig va uppe i mina 5 pass... INGA problem....
 
Linda hjärta Lifeclub
 

räknat

Yupp räknat på de, när ja får min lya behöver ja bara lägga ut 10 papp sen har ja d rätt komplett iaf, naturligtvis blir ett hem aldrig komplett men snabbt uträknat 10. så har ja basgrejerna, och 10 finns d och lite mer ändå så jaaaa e så glad :)

Gjort d igen... Jag och Hellbunny ochb living dead souls...


 
 
Hittat en awesome sida i Holland... AWESOME!!  Klicka här <----
 
Och så fort ja blir av med skitförkylningen som ja för övrigt aldrig skulle öppnat käften om , så ska d tränas.... U have my word på 5 ggr i veckan !
 
Och ja har äntligen hittat soffa, lampor, mattor, köksbord samt säng ja vill ha. Glömde tv och gardiner.... Tuta och kör bara :)
 
Så nu är d bara kontraktet i min hand som fattas :)
 
Har även beställt
 
 
 
don´t we just love them <3
 
 

home alone for a while

Fyyyyy så jag känner.... Ibland sköljer d över mig som en våg, ja har blivit ett hormon monster som gråter för allt nu för tiden.
 
Såg filmen "dear John" här om kvällen, ngt lossnade.... jag grät när filmen sluta, när ja tog en cigg på balkongen, när vi bädda sängen. Aaaa ni ser...
 
mina missar <3 *sakna*
 
Igår hade Rima och ja en egen afterwork, på Rockis, första ölen slank ned som en hand i en passande ficka..... LIKE A GLOOOOOOOOVE!!
 
Ngn skallig gubbe försökte ragga på mig, när de inte gick så hette de men du är gravid.... OOOOH moget och tack för komplimangen haha .... stupid! Men ii övrigt, kanoners bananas.... Och denna ggn tog ja inte fel på sömn/allergi tabletter och koffein tabletter, så MKT  piggare var jag.
 
Lyckad kväll :) hemma skapligt och sov som en gud. Kan d bli bättre ?
 
 
 
 
 
 
 

jobbhelg

Ms.Nolife ska jobba i helgen... Ledig idag , alles gut. Firat liten Luka som fyller 8 på lördag men eftersom dom är i Serbien då så blev d idag ist.
 
Och ja måste bara säga d... närhetsbehovet ökar, ja kommer bli knäpp snart... batterier är fantastisk men äkta vara, hej och hallå ja...
 
Sitter på jobbet ja tänker på d, sover & vaknar av de, vaknar på morgonen och vill typ döda för d.... Ge mig närhet FFS!!
 
Nähä dags att nana snart.... fixa med topparna imorgon skulle ja tro. Dresscode på jobbet så d blir den lilla svarta :)
 
 

Kvinnokliniken ajjemän

3 cm stor cysta och tillbaka om 2 månader, ja men visst serru....Inte så konstigt att ja har ont inte.

juggedag...igen

Åter en jugge dag me bara juggar. Huuuuur ska d här sluta haha ;)

Haft de super som man säger. Sover hos Iris inatt med, 11.15 imorgon ska ja va på kvinnokliniken iaf, wohuuuu kanske d kan få ett slut nu..

Totalt slut men d e bara att bita ihop, vi låg och prata till 5 imorse och sen upp kl 10.30. Idag blir d nog inte lika sent, hoppas jag, men man vet ju aldrig haha

Jag är saknig, som bara den. Ska man kalla d framfall lr bakfall, ibland funderar ja på hur min hjärna e funtad, inte alls brukar ja komma fram till och låta den va som den är.
sjukinlägg del2

yupp d är snorstuga där hemma nu, ja håller mig hos iris, ja har inte tid med att vara sjuk..... ICKE!

Iris, S, Selma och lilla 11 veckors Chico har haft kanonkväll och mer kommer... BK och flabb. träffat J en sväng idag med, en jugge dag, ätit lite bosnisk mat, I´m in luuuuuuuuuuuuuv med hennes mat må ja säga. Så skönt att umgås med folk man inte träffat på såå länge, helt galet! Älskar mina vänner, har ja sagt det?!

Imorgon hoppas ja att ja får tid hos kvinnokliniken, ont och blödningar e heeeelt uppåt väggarna. Iaf om man nu haft det en månad och tänker som den optimist ja är... "DET går ööööööööööver!" När det inte gör det och man börjar känna sig deprimerad och ofräsch e d nog dags. Kanske... men bara kanske, men snorMarina som hon numer heter säger att ja inte får komma hem förrän ja har kollat upp d hela. Tokigt!

Idag råkade en skogsgrön polotröja följa med hem från HM, jättetokigt.... Gult va sommarens färg för mig, nu e d höst och då är d svart , rött och grönt... mmmm...mummma <3

förkylningstider

Alla är sjuka, inte bara i huvudet.... var och varannan statusuppdatering är om hur sjuka alla är. Yupp men det var väl oväntat?! För det är ju inte samma sak varje höst, precis som alla blir lika chockade över första snön.... i december... OHNEJ!!!! årstiderna ändras, va händer? Bakteriechock , oh nej skolor, dagis, semesterslut, vad händer? Jo alla bakerier blandas och då uppstår förkylningar. Tadaa!!!

Men vad är ja att komma och vara polis?!

Idag har ja iaf beställt tid till kvinnokliniken , blöda en månad, svullen och ont ... tokigt värre.


RSS 2.0