Baksmällan

Längesedan ja såg den filmen, inte sedan premiären tror ja. Då gick ja med D minns jag.

Ja så d kan gå.

Bädda ned sig och kolla på den. :)

Snora lite och bara va. Snajsigt!
hänga upp sista tvätten med.... gött e d

Mer paj i sikte

I helgen som kommer , söndag kanske, blir de kanske citron paj, lr till kommande helgen, vem vet pecanpie... Nästa helg kommer ju lillsyrran och nu börjar ja ju med nattjobben igen. ( ja ni hörde rätt, ja ska jobba dubbelt..... igen )
 
Åååååh ja e sugen nu och ja vill inte va snorig :(
 
Men huskurer is dah shiet! Nu blir d te med riven ingerfära i.
 
mer sånt åt folket, men just nu e ja sjukt sugen på detta:
 
 
Ja vad säger man... Mer mer te, kanske lite egengjord kyckling i tiki masala och avsluta med lite kladdkaka och glass.... fy fan inget snus idag och ja e sugen på ALLT..... ALLT!!!!!

Åska

D åskar.... Gillar de inte än idag även om ja vet att den inte är farlig i sig.

Minns när ja va liten, jag tog alla mina tusen gosedjur och byggde ett fort under sängen, höll för öronen och sjöng tills d gått över, högt. Ibland satt ja i bilen med gummistövlar.

Då va min lillebror världens bästa... han brukade krama mig, säga att de inte är farligt och då grät ja ju såklart , plutade me underläppen och sa "jo d är de visst", hulkande, gråtande och hyperventilerande. Då tog han min hand och kliade mig på underarmen tills ja va lugn. Då va ju läget under kontroll.

D gör han än idag, världens bästa lillebror. ja har grymt fina syskon som ja är glad ja faktiskt kan dela allt med.

Men måtte inte mina barn ( den dagen de händer) bli lika uppfinningsrika, hyssiga och ulvar i fårakläder som mig. Men tittar man på Charlie går de ju i arv så atteeeeee....
 
Btw... Lokas nya.... AAAAAAAAAH ja e HOOKED!!!! Men d ska va icecream smak...
 
 
(Lånade bilden från Fames.se)
 
 
Så vare me de

Tacoooo paaaaaaj

Riktigt så exhalterad över att behöva baka en på bakfyllan imorgon är ja icke men har man lovat så har man. Min vegetariska som ja gjorde hemma hos Niyousha blev ju succé iaf. ( emelie e veggie, inte Nusse.....)
 
Trodde d va bakfylla men de e nog bara vädret skulle ja tro. Var på Gretas, dansade som fan, askul. Rima blir ju dessutom gammal ( heeeela 27 år) så, såklart firade vi in de med buller och ståt. Därför va tvätta inte allt för lockande kl. 11 men men kläder bör man ju ha, rena såna, samt på sig också, ha på sig kläder kan ju va bra.
d här med att bli tagen för förargelseväckande utseende är ju int en hit må hända.
 
 
Ooooooh afterworken kommer de nog talas länge  om, några blev nekade att komma in , några blev alldeles jättefulla osv osv. HAHA!!
 
Ikväll är de tapas och mer dricka... sen Rockbaren såklart. Det är där man hamnar, höll på att säga de är där de händer men så är de ju inte, de är bara där man hamnar, dit benen bär.
 
Kanske för att man hittar hem och därifrån till sitt hem.
 
Nehe nu har man startat dagen, mer kommer va så säkra! Ja är ju vän med en hobbit som inte bara är ute på äventyr, hon är ju även mitt vandrande liggogram så vi får se som sagt :)
 
Dock har ja fullmakt över hennes livsbeslut så förhoppningsvis händer d inte ngt allt för oförutsett. ( d är sant vi har ett kontrakt på fullmakt, på riktigt , känns bra !)
 

När oroskänslan i kroppen släpper

Nu vet ja vad de berodde på. En barndomsvän avled idag. Drunknade. Ja lider me hans familj , fru och barn, unga barn.

Extremsporter i all ära med de här va bara tragiskt.

minns när vi skejtade, satt på taken vid skolan och bara tjöta och glodde på solnedgången, smygrökte och trodde vi va odödliga mer lr mindre. d kändes som d då, när vi va sådär unga. Busade runt på byn tills solen gått ned, då va d dags att vanka hemåt, med doften av våt asfalt och dagg som anades i gräset och skateborden under armen, baggypants och DC Shoes. Mina fina vänner som ja hade då.

Bandyspelandet på vintern, snöbollskrigen, skratten och inga större krav mer än att klara av dagen.

Det ansvaret blir allt större för var dag som går, klara dagen, se över nästa dag och in i framtiden, ju äldre man blir, ju mer personer som blir involverade i ditt liv, ju fler du måste ta ansvar för. Desto större ansvar, gentemot dig själv och andra.

Livet lunkar inte på heller, inte som förr, i sakta mak. Det rusar igenom nu , som ett skenande lokomotiv som spårat ur.

Det är så skört på samma gång, livet. Så fruktansvärt skört. Så tragiskt.

Jag har förlorat en del redan , i alldeles för tidig ålder. Nu ytterligare en.

Livet skördar, ger och tar. Hårt men rättvist sägs d... Ingen rättvisa i detta. Bara ren jäkla otur.

ibland

Ibland blir a fundersam, ibland vill ja bara stänga dörren , ibland blir ja rädd, mina hjärnspöken skrämmer skiten ur mig.

Hot Dog Gangnam Style

 

13 maj

Yupp ska ja sätta in i min almanacka, det är dagen då man ej behöver remiss för att undersöka sina leverfläckar, tänkte de är lika bra att ha de gjort då jag är ett fan av solen och gillar att bitchgrilla, ja har ändå en fläck som växer och va ja vet ska de la inte göra d...eeeh nej .
 
Vad har ja haft för mig annars... Oblivion va en skitfilm så den behöver ni inte se. Warm Bodies däremot. Den va rar, kan man säga så om en zombiefilm? Ja de kan man faktiskt, mysig, rolig. Den kan ja se fler ggr.
 
Den här veckan har iaf varit grym. Fika,middagar, grymt sällskap, slapp, skratt, fina människor och VÅR, äntligen! Som ja väntat!
 
Pollenchock men skit i d. Och veckan som kommer nu så är de träning, träning och mer träning och helgen går i festens tecken... Rimish fyller , Gretas på fredag, Rockbaren på lördag. Grrrrrrreat! Väcker tigern i mig!!
 
Och Volbeats nya platta, daaaaaaaaamn aj luuuuuuuuv!!
 
Även gjort en kalkyl... räkningar... 9357 kr denna månad. Jojo de går framåt.
 
2maj är de dags för Eggers igen, hej sparkapital, om man bortser från dom 6108 kr ja MÅSTE bet. tillbaka på skatten. ( Hoe!!!!!!!)
 
Bett dom dra 34% hädanefter och d känns ju tryggt!
 
 
 
 
 
 

hur mkt kan man hinna med på en dag ?

Jo men d ska ja förtälja... Frukost i sängen till mig sj , kolla tv, lite ähum... egen tid..4 ggr... Nöden har ingen lag.
 
Äntligen fått mina köksfönster tvättade, prata i luren, slänga sopor och skräp, disk, matlagning, lunch, dammsuga, skura golv, 3 avsnitt av vampire d.. som ja missat.. skulle kollat på HELA senaste säsongen av Walking Dead men ja hade visst annat för mig. Dock slutar ja helt okej i dagarna 3 nu så d borde fungera ändå. Nåja, ansiktsmasker, dusch och peeling och ans av diverse åkommor som man har som tjej som man inte vill ha.
 
Även matlåda inför imorgon gjord och träningsväskan redo.
 
Dock e ja fan inte glad i att gå upp kl. 6 i 3 morgnar på raken ... avskyr tidiga morgnar... vem fan kom på d dumma?
 
Ja har fått dille på turkisk yoghurt med färska bär och honung. Så sjuhuuuukt gott. Även införskaffat fiberhusk och ägg och ost så nu ska ja baka bröd ala LCHF igen. Mmmmm.... yummi yummi I got love in my tummy.
 
Och va faaaaaan.... Gunilla Persson , i Partaj... kan ingen bara skjuta den människan ? Tål henne inte , galna kvinna och NOT in the Good way!
 
Nu har jag varit rökfri en vecka, fy fan va ja e bra.... Känns lite som studenten.
 
 
 

Min BFF

Yupp ja har en , han fyller snart 3. Den bästa. Fasters fina brorsbarn. JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA FAMILJ OCH ÄR SÅ JÄKLA STOLT!
 
Ville nog mesta säga det.... Weekend i katrineholm, bästa semestern eveeeer.
 
Brollan berätta och ja blev så rörd så ja börja gråta...
 
"sängen du sov i stod kvar en vecka ihop fälld och varje dag jag hämtade Charlie från dagis o han kom hem och såg den titta faste sova allå faste. Gullebarn "
 
Varit rökfri i 6 dagar nu, ajjemän!
Känns sjukt jäkla bra iaf. Kommer bli ännu bättre när ja kommer igång med träningen 100% och ändrar kosten. Ämnesomsättningen ökar ju med 10% när man slutar, så atteeee.... ett måste...
 
 

RSS 2.0