Tänk att .....

Tänk att en sån liten sak kan göra en så glad. Han åkte hem till mig innan jag kommit hem från jobbet igår kväll, och vid dörren möts jag av en diskad disk, nybäddad säng , ett glas kallt vatten och frågan om hur min kväll på jobbet varit och hur jag mår. Pur lycka!
 
Det må inte va en stor sak, men för mig är det ... Han bryr sig, min man.
 
 
Den 3dje är de dags för middag med jobbet på Hello Monkey, Oooh heeeellooooo vad jag älskar det stället!!
 
 
 

Boxningsmatch

lite ont i ryggen idag, typ som att jag fått njurslag. Börjar ana att jag har ngt problem med njurarna. Jag ska nog ringa vårdcentralen imorgon. Hjärtklappning o feber av o till.

woop woop


Läkarbesök på onsdag

Yupp lutar åt de! Blir inte av med vattnet....
 
Meeeeeen okej grattis alla Real Madridare, kollade på CL finalen på Biljarden igår, fantasiskt kul , va där med.... aaaaa nu kommer d, min pojkvän o hans vänner. (Hihiiiiiiiiiiiiiii!!!!!) Världens finaste!
 
O vakna upp o sen ligga o dricka kaffe och mysa i sängen, BÄSTA EVER!!'
 
Han e fantastisk, kan inte säga de tillräckligt . Roligast är när han imorse ligger och håller min hand o utbrister; här ligger ja och håller min pojkvän i handen( fast utan stake då)... Ooo ja Linda, titta inte så på mig, du är inte som andra tjejer, inge drama, nada. Du är du och unik. Min killiga drottning.
 
Hahahahaaa ja dog av skratt, hans min va priceless. Lulz!!
 
De enda som är lite irriterande är att jag inte får betala för mig själv. Det här med jag kan själv är bara att glömma.
 
Och på tal om ngt helt annat, jag har hittat skruvarna till min sängram, nuuuuu så , d tar sig! Eureka!!!!!
 
Dock behöver ja hjälp med att knixa ihop den så får se, ska nog be Danne lr Tony om hjälp!
 
WOOOOOOOP WOOOOOOOP!!!!
 

Mysdag igår
no more kankels!

O jag är kär. jaaa jag vet att ja sagt no more men d här är fantastiskt! Är d såhär de ska vara? Prata om allt, skoja , skratta, sjunga , flumma loss o prata seriöst likväl. Han ringer bara för att höra min röst, han plockar undan efter sig , messar massor när vi jobbar olika tider, sexet är fantastiskt o han behandlar mig som en människa o inte som en sak. Han är en riktig man o ja är mållös. Vi har samma intressen o ja har känt honom i 9 år o nu har hans tandborste flyttat in


kurdisk kebab

Åååååååh ja har haft en grymt bra helg, Godzilla och ölande med gamla kollegor o vänner i fredags! Awesome!!!! Lördag balkonghäng med Emelie, Issa och Axel <3 och idag har jag varit på grillkalas på kurdiskt vis med vattenpipa oh hela köret. Sååååå jäkla mysigt!
 
Något ja lärt mig är att man inte ska googla symptomer. Jag har fått kankels.... ( när anklar och knän går ihop som simmande sälar typ) Får inte på mig några skor knappt, o nej ja har inte mens och är inte preggo. Benen ömmar, de stramar i huden och halva kroppen är typ vattenfylld samt benen är varma och jag får inte på mig några skor andra än ballerina, strumpor och smycken, bara att glömma. Mindre spännande.
 
Googlar man det får man de till att de antingen är hjärt/njursvikt, lymfödem eller mindre propp. Jaaaa jag ska kolla upp det. Jag lovar alles.
 
 
 
 

Min älskade familj

 
 
 
 
 
 
Min underbara älskade familj , kärlek är de!
 
 
 
 

Bäste lillebror

Yupp idag fyller han år, 27 hela, hurra, hurra, hurraaaaaa! Världens bästa är han och vad skulle ja tagit mig till utan honom, dunno, at all!


RSS 2.0