5 dagar

En e.m kvar sen går vi mot 5 dagars ledighet samt min brolla som ska komma på fredag, alonetime första ggn på 11 år, waaaaackooooooo! Men ja kommer sakna hans fruga och charlie <3
 
Varit hos dietisten och skall tillbaka om en månad igen, ska lära mig att sätta teori i praktik och äta 3 ggr om dagen, hon föreslog även samtalsterapi för ätstörningar, kanske, tåls att tänka på. I o med att de går så lång tid tillbaka som när ja va 13 år och blev satt på min första diet av svärfarmor och mor. Gud förbjude att ja va rund.
 
Tycker ändå synd om lillasyster , svärfarmor gick bort här för ca en vecka sedan och ja förstår att hon sörjer. För mig är de som om en av mina nemisis gått bort och en sten lättat, de är blandade känslor. Både ledsen och lättad. Jättekonstigt, får man säga så?
 
Dieter jag fick prova som tonåring, herbalife, frukt diet, banandiet, kaffe diet, vattendiet (3 stora glas vatten innan måltider så ja skulle hålla mig mätt o inte orka äta så mkt) behöver jag säga att resultatet blev tvärtom.. 105 kg som 15 åring och inte ett uns hälsosam relation till mat. Tack för den televerket!
 
Inte så konstigt kanske att mina närmsta vänner och familj blir oroliga när jag känner mig nere eller stressad, hunger försvinner och jag kan leva på vatten och luft i dagar eller så äter jag precis så att jag vet att kroppen klarar sig på dom resurser den får av mig , bara för jag inte ska bli trött ( många frågar hur jag orkar så länge utan mat) där är svaret.... mat så mkt som en knytnäve kan räcka, sååå jag måste hitta de jag tycker är intressant och gott för stunden för att få de att gå ihop. 3 ggr om dagen kan låta som en lätt match... de är de inte...

lemon

Oooh hell yes detta var något av de godaste ever, påminner om min farmors citronfromage. Lite socker men wtf , enda i sockerväg ja får i mig sådär ändå #valioeila#kvarg 


Revenge

Min granne har en förkärlek till sång o allsång i fredags höll dom på till 3 min kl ringde 04.30 . Behöver jag säga att jag var trött?  Idag samma sak när jag kom hem trött efter jobbet o bara ville koppla av, färga håret o baka.  Men neeej inte d inte . Behöver jag tillägga att de låter som dom är i mitt vardagsrum när dom börjar?  

Såå jag satte på musik o tog i från tårna i ca 30 min. Såååå tyst o skönt må jag säga.  Happy tjej Hej!  

På vad jag vill ge present nuuu, långt till 22a februari.  

say helloo

Så säger vi helloo insomnia!  


Moment 22 is over

Paniken över att först byta nummer och installera om allt på nytt, fine, deeeen klara ja fint, men när bank id och swish inte ville fungera och man inser att det inte går utan en fungerande bankdosa. Really????
Du kan inte bara avinstallera, ominstallera och godkänna , neeeeeej du måste få ett nytt id och regga om dig heeeeeeelt....
 
Lättnaden när jag idag preciiiiiiiiiis innan stängning får min bankdosa i hand och inser att torsdagnatten med mitt autistiska moment att betala in allt prick kl 12 äntligen lösts, då kommer den lättaste sucken någonsin.
 
 

5 dagar

5 dagar utan mobil , kan ju bli spännande! nrflytt verkar va fantastisk dålig idé! Men men..

Ohmahgaaad

Tusen serier att kolla klart på, nya börjar.
 
Snart börjar GOT , soooom ja väntat. Fler serier som ja följer/följt slaviskt är;
 
TVD
American Horror Story
SOA ( som tyvärr slutat)
Breaking Bad ( som tyvärr slutat)
Archer
Vikings
The Walking Dead
The Originals
Mad Men
 
And it goes on and on, och ändå hinner jag ha ett liv, dock inte lika livfullt som ett par år sedan haha men jobba heltid, träna minst 4 dagar i veckan, umgås med vänner och allt annat normalt och abnormalt.
 
Jäkla skitväder, vem fasiken beställde de? Regn, halv storm, i helgen vart de full storm, bara gilla läget och göra de bästa av det. Vilodag idag, verkar behövas.. Lite trött är jag allt, hoppas på att få sova sedan. Min kropp har börjat med något jättespännande.... Inte vilja sova fast jag är trött, om jag inte tränat, då går de hur fint som helst. 2h gym och jag sover som ett barn medans varje liten muskel gör ont. Men vilodag, nähääääj du, det är bara att glömma.
 
3 h "vilosömn" och ja vaknar upp och är inte pigg men vaken ändå, vad gör man? Löser korsord och dricker te I guess, tant som man är.
 
Imorgon blir de hem till Kiqi innan jobbet då hon gått igenom sina garderober. Woooop woooop!!
 
Och nu då, hänga tvätt och ta sig en screwdriver kan hända, surfa sig lite kan också hända. Sen är de banne mig bedtime och morgon cardio som gäller innan Kiqi och 4 dagars jobb.
 
Underbara fantastiska lediga måndag vad ja älskar dig!
 
3 dagar kvar....  Nu har de ändå gått undan.

rör om lite i grytan

Jaaa nu har jag suttit här och läst en heeeeel del bloggar. Massa fitness bloggar, blogga om fitness för ni är grymma på de ni gör, ingen tvekan om saken. All eloge till er, o ja hade dödat för att få sån rumpa och såna ben. Skönhets tips, absolut i all ära. Meeeeeeeen.... ( åh detta men)
 
Men att skriva om vardagliga ting är en del som borde låta bli. Tipsa om julig sprit som kom ut för flera år sen, som om den vore sensation..... Don´t..... sminkpaletter du kan hitta way to cheap än de du hittar i butiken, absolut meeeen... d finns tusen billiga och bra sidor för sånt , behöver inte va amerikanska sidor, don´t!
 
Tips är att kolla pricerunner, fyndiq, osv om man nu ej vill skaffa tex ett paypal konto osv.
 
Annars då? Testade den black facemask igår, kändes som att vaxa sig, hur mkt tjära får d plats i ansiktet??? Typ sjukt mkt, men huden blev jättefin efteråt, annars kan man alltid testa asperinmask.
 
3 asperin, droppa på JÄTTELITE vatten så dom smälter , rör ned lite av en favoritansiktsmask så blir konsistensen bättre o smörj på, låt sitta en 15 minuter o skölj gärna av i dusch då asperin smular när de blivit torrt, alla porer blir jättefina och huden extremt bäbislen.
 
Lite mer hemmahemligheter för torr och gropig hud, släng inte kaffesumpen utan peela in dig med det när du duschar nästa gång, hjälper mot celluliter och torr hud som bara den, man märker resultat efter några gånger. Kaffe piggar inte bara upp på insidan genom att dricka de, utan man kan även återanvända och få en pigg utsida.
 
Annars är ju vatten och motion superbra mot apelsinhud och de är inte heller något buffel eller båg med det.
 
Vatten ja, ha ett stort glas kallt vatten som du dricker varje morgon innan du går upp, de går segt, de må vara att du inte är sugen på vatten, men de boostar och ökar metabolismen under dagen och de tar bara ett par minuter från de att du druckit upp så känner du dig piggare, ( bör göra, annars har du ämnen som saknas av kroppen och då behöver du kanske hjälp på annat håll)
 
Vill du minska ned på gluten och kolhydrater men blir äckligt sugen på pasta och köttfärsås? Käka majspasta, finns på bla coop och ica att köpa i glutenfria avdelningarna.
 
Även stark mat ökar och grönt te ökar förbränning!
 
Ja de var väll lite från dagens filosofihörna.
 
Mer då?
 
Fixat mina naglar som Mona så fint lyckades splended med ....igen, love them sååå thaaaaaank u,
 
turkisk mat dejt med Kiqi inbokad på måndag, ledig 2 dagar och va gör man, mitt hem ser ut som ett bombat *piiiiiiiip*hus, så måste man så måste man.
 
Gjort månadens utgiftskalkyl så nu inväntar ja bara lönespecen på mailen så ska vi lägga upp månadens budget.
 
Fikadejt med Rima imorgon <3 masssaaaaaaaaaa kaffe, hmmm borde nog boka tvättid
 
Tränat och ska träna, nu har ja så jävla ont va, en nerv i kläm i skulderbladet på vänster sida, ajsing så oskönt de är då. Såååå squats så då? Legday hell yes!!!!!
 
Och ja som tycker att ja inte åstadkommer så mkt, se där de händer ju grejer visst de!
 
En vecka kvar, typ en heeeeeeeel vecka , ghaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
 
 
 
 
 

ledig helg

Varit uppe sedan kl.5, somnade 7 igår kväll. Tokigt! Hunnit äta kebab, Fikat, städat , sovit, tränat o nu städa de sista. Ska bara smutta i mig mitt kaffe innan.

Gjort månadens utgiftskalkyl och skrivit ett fint poem som grattishälsning, someone is a Lucky bastard! *flin*

Sjukt sugen nu på nåla o måla mig! Ghaaa!! Låt mig bli färdig detta år, åh plz!

2v kvar, fy satan va tiden går låååååångsamt!!

kommer ha jour inatt så de blir att sova på jobbet ikväll. Extramoney är aldrig fel!

RSS 2.0