imponerad

När man blir påmind själv ... av någon som faktiskt kommer ihåg. Datum , tid och klockslag då blir man imponerad.  

När man trots språkbrist ändå kan kommunicera fram och lyckas få fram det man vill säga och prata om precis allt mellan himmel o jord. Då känns det riktigt bra. 

När man har samma mål , drömmar , ambitioner och visioner och kan prata öppet om dom. 

Det börjar kännas mer än ok Det känns bra , riktigt bra. 

Ibland

Ibland gillar jag dagens teknik. 

Ett mess via datorn,  dom ringer upp o vips har jag ett recept på måndag. När blev de så sjukt enkelt?  

Ett farväl

Idag är dagen kommen då hon jordfästs, min fina vän.
 
Blandade känslor finns, men hon hade rätt psykisk ohälsa och självmord, tankar kring självmord, borde lyftas fram mer.
 
Man förväntas fungera i samhället, ha ett jobb, ta hand om sig själv och sin kropp, vara hälsosam, ha ett socialt liv med goda vänner, bra kontakt med sin familj, annars är man en belastning man helst tystar med tabletter och diverse behandling, felmedicinering är inte heller ovanligt.
 
Det har börjats tala mer om det, psykisk ohälsa, men fortfarande, det som inte syns, det finns inte, människor som inte suttit i liknande sits förstår inte riktigt, vill inte riktigt förstå. blundar och förtränger.
 
MEN det är viktigt, för det finns, det är inget som försvinner för dom som är drabbade, det ligger där, konstant bubblande under ytan, som ett obotligt virus, redo att bryta ut.
 
Jag skulle aldrig kunna ta steget även om det många gånger varit nära, medvetet, omedvetet, jag minns inte. Allt jag minns av en blurrig tid är att jag inte ville längre, men terapi och åter terapi, tabletter som hjälpte ett tag men som jag sedan slutade med då jag insåg att jag faktiskt inte längre kände eller brydde mig, jag är tacksam för att jag ändå var så stark, så envis, att jag valde livet, tacksam över att jag faktiskt fick rätt hjälp av kunniga personer, men många är det inte, starka, många klarar inte av alla röster man har i huvudet, många klarar inte av att leva med hjärnspöken, minnen, sig själva eller sitt förflutna. Dessa är också människor, med tycke, tänke och känslor. Man får aldrig blunda.
 
Sov gott min fina Cecilia, hoppas du nu fått den frid du aldrig fick i detta liv och att du ser ned på oss andra från någonstans högt uppe, leendes och med ditt bubblande fniss och sänder oss små (eller stora) rosa, som du gillade, såpbubblor.
 
Idag är det din dag och alla mina tankar går till dig,
 
 

mat

Idag vill jag äta min arm , en pizza, en kebab rulle , en påse godis,  2 liter läsk, skulle antagligen kräkas... o äta lite till. 

Här sitter jag , på jobbet... med mitt vatten , ångkokta grönsaker och en bit lax. Mina 1400 kalorier. .. Idag är vi inte kompisar!  

Mens,  sluta röka,  Dieta.  

Sjujäkla tur att jag tydligen har en moral jag inte trodde fanns  . Men för att inga missförstånd skall ske säger jag detta i förebyggande syfte  ... 

När man inte tröttnat

När man inte tröttnat på någon efter kontinuerligt träffande i en månad. 

Hmm.... 

När du känner att det är mysigt och bli ompysslad och du inte blir rädd men fortfarande inte känner mer än att det är mysigt.

Hmm... 

När man pratar varje dag och aldrig tröttnar på att personen hör av sig. 


Hmm... 

Jag fryser , jobbar 6 dagar denna vecka och taggar gym. 

RSS 2.0