la la laaaa

Om ja tänder en cigg och smyger runt i mitt kök... smygröker ja då?

om man ger ett styre till en björn - styrbjörn!

Jag till danne idag; känner du dig som ironman idag?
han; fy fan va ja vill ge dig stryk nu!
jag; isåfall hade d blivit ett strykjärn :)
han; får ja strypa dig?

jag demostrerar... danne om ja hade pratat med mitt jobb nu och lagt telefonen på näsan, hade man kunnat kalla d för nosejob!

Och om ja blåser på huset ja jobbar i, då är d väll ett blowjob?

Ja känner mig hilarious och fattar inte varför han vill slå mig?!

Ja e int bitter

Bitter? Jag? Ja de må hända faktiskt. Fast ja är inte bara bitter, numer är ja enligt min mamma en otacksam diva ( som för övrigt är andra gången detta år som hon kallar mig det. Vad jag vet så ÄÄÄÄLSKAR divor att bli fotograferade, själv är jag en för att jag inte vill..eeeeeh ?????)

Men ja nu är ja iaf en otacksam bitter diva, så ni vet om det.

Det fantastiska här är att nu vet man va man kan säga och inte säga och till vem.

Såå tack tack!

Ja älskar när hon slår under bältet och ska kalla en elaka saker. Vad hände me diskutera? Meeeen ja e int bitter, ja!

Jag har mer än ofta fått höra; när ja va i din ålder hade ja barn, fast relation, fast jobb osv osv... varför kan du inte bara klara av ett simpelt förhållande? Och; ligger du runt eller har du hittat någon stadig för en gångs skull?

D har också kommit fram vid olika tillfällen.

Nuuu är de väll som så att är de något som inte är simpelt så är de väll en relation? Det är en ständig kamp, en ständig balansgång genom livet!
För att få kärlekslivet, relationen och vardagslivet att faktiskt gå ihop. Och så måste ja hitta någon med, någon som är mogen, vettig, förståndig och som förstår att man faktiskt är 2 i en relation, det eviga ge och ta. Någon som kan få mig att känna mig trygg och kvinnlig. Inget mer hela trasiga själar från min sida.

Meeeen neeej förlåt nu va ja nog sådär bitter, divig och otacksam igen.

Fikade me Rami idag, han tycker ja e kräsen och ska nu fixa en dejting annons. Störd e han men d e klart, annars hade han ju inte vart min vän.

Men eeeey, JA ÄR INT BITTER! / viva la diva





Und nuuuu

Dags för detta magiska ting som smakar gott malt som rostat doppat i choklad. Mmm... yummi!






Brist

vissa har brist på vitaminer, sol eller va d nu än kan vara.

Jag vet vad ja har brist på. NÄRHET! Ja drömmer om d och d första ja stirrar på när ja hälsar på folk är näsa , händer, skrev. För att inte tala om d ja ser på tv. Jahaaa ja! What to do? Öka batteriförbrukningen kanske?

Oavsett tar man inte vad som helst av som erbjuds. Det är ju som att äta buffé och veta att allt inte smakar gott och ända äta d.

Äntligen börjar magen gå ned, matkoma AB! Och sovit som en bäbis!

Hur kommer d sig att vissa människor inte fattar att man sover så sent på natten som 00.43? Bara för att ja inte jobbar julveckan betyder d inte att ja är vaken. Stupido!



Antar att julhelgen va så här för många hahahaha!!!








Livshistoria

För första gången på evigheter , eller ja under alla mina år som ja festat har jag aldrig suttit hemma i soffan under en juldag, plötsligt händer d..... inte ett skit.

Här satt jag, nerda mig lite på nätet, kolla sista minuten, kollade filmer tills ögonen blödde och vips så sov jag. Vaknade 8, utvilad, piggare än en mört. :)

2 glas rött och god mat, d va allt. En riktigt fin Merlot må ja säga.

Ååååh ja vill resa, bort bort bort, en vecka, d är så lite men ändå så fruktansvärt mkt. Freeeedooooom! Simma i en sval pool, sola och ha siesta, ta en drink eller 4 på balkongen och äta frukt tills de sprutar ur öronen, ta muppiga bilder och se världen lite.  Och bara... vara! Jaa jaaa vad är en bal på slottet :)? D kommer, tids nog.

Dags slå slag i lite saker som ja har halvfärdiga kanske samt fixa min idé . Så mkt som ska göras, men de kommer löna sig i slutänden. Kanske ta en kurs?

Har jag sagt hur mycket jag avskyr dubbade filmer?

Oj oj oj ja har hittat såååå fina underkläder, dags att inhandla lite sånt med och rensa ut de som är gammalt :)
En klippning samt färgning ligger nog också på sin plats :)

Snart är detta år borta det har varit så hjärtskärande, så mycket sorg, så mycket tårar, glädje, funderingar. Men i de stora hela ett bra år. Väntan är slut, jag har tagit tag i så mycket så de finns inte och kan nu knappt bärga mig att se va 2012 har att erbjuda mig. Ja tror de kommer bli awesome! :)


hemmagjord pizza

Yupp smackat i mig lite sånt och nu är d åter soffan som gäller. Vad har man gjort i jul? Nada, absolut nada. Ätit julmat? Nope!!

Hade en bra vecka i Kholm iaf. Även om åka tåg ger mig ångest. D påminde mig om d ja kände sist ja åkte dit, för mormors begravning. Kom på mig sj med att stirra frenetiskt ut genom tågfönstret och grät gjorde ja med. :/ Men väl där va d super :)

Fick även veta vad för spännande rykten d gick, hoppsan kerstin. Kanske borde sopa rent framför sin egen dörr först men d e bara vad ja tycker.

Och sen har vi den första sambon, som ja stötte ihop med på stan med sina döttrar, återigen varför sparar man någons nr sen 1832 f.Kr?

Och varför får ja sms idag ? " hey babe! du va så himla fin och sexy, kan inte sluta tänka på dig, är tokig i dig!"

Låter mkt mindre bra när man är gift och är 2 barns far , eller?

Gosch så mkt ja vill skriva så mkt ja vill säga, så mkt ja känner och tänker.



provade mammas glajjer



mysläsning

4 dagar

Ja tror ja är duktig nu , i 4 dagar har ett paket cigg räckt. Sen kl 13 i måndags och ja har en kvar :)

Imorgon blir d fika med barndomsvännen Jenny och idag fika med Stefan.

Men känner ja press? näe, hopplöshet, jaaa! Har ja glömt hur man gör hur d känns och hur d ska vara, ja!

Igår va en fantastisk dag :) Tack pappa inkl lille Charlie. D lilla charmtrollet, man vill inte annat än pussa och äta upp honom <3

D är nog årets bästa julklapp. Få tillbringa tid med familjen <3


mättad

Magen mättad med en rejäl frukost , igår däckade både ja och charlie samtidigt hos lillebror i soffan, halv 8, tack och god natt, så går d när man har lika mkt energi som en 1,5 åring och gör slut på den lika fort som en , utan powernap dock.

Idag ska ja sitta barnvakt *stolt* och hänga lite med min far förhoppningsvis.

Och lillasyrrans egna lya är så mysig så :-D Och äntligen har ja kunnat göra toabesök med öppen dörr och slagit in lite paket med produktiv minsann. Beccus jobbar så då kan man passa på hihi!

Ja sjunger högt och skakar på rumpan, göra sig iordning och knalla iväg i snön kan hända. Jaaaa gott folk, snö, de snöar här tro d lr ej :)

Så med ett gott leende och trallande sinne ska ja traska iväg. Fredag bär d hemåt, innan dess ska ja hunnit med att träffa alla, köpa allt som ska köpas och busat tills ja stupat :)




kan man annat än älska?



Idag blir d packa d sista lite snabbt, avnjuta morgonkaffe, fixa sig lite och sen dra till dom sällan jaktmarkerna.

Aaaa just d , d kom in en beundrare till mitt jobb och hade köpt julklapp till mig. WTF?! Trots att ja klargjort ett och annat som att d aldrig kommer ske lr bli ngt mellan oss alls. SLUTA!

Ett halsband från Hallberg´s guld :/ Returnera rakt av!

Nähä fixa kaffe, äta lite frulle, packa d sista och sen bär d hem till familjen <3<3

Fantastiska dag

Kanon torsdag, är ja äckligt positiv, yes I am, d är jobbhelg, på söndag är d sova och packa som gäller och så drar ja måndag morgon :)

Ledig en heeel vecka. Idag blir d FK, hämta ut kläder, se 2 avsnitt av American Horror story, Ams, sova, laga mat, shoppa en aning sen är ja banne mig klar med ALLT! Aaaa förutom att betala räkningarna men d får ja ta när ja kommer hem sen .

Tur ja har ett schema in i minsta detalj fram tills d att ja åker, manisk va är de? När man jobbar som ja gör så måste man. Nah fixa te d här med spotify i mobilen igen kanske så ja kan åka lååååååååångt  och lyssna på vilken musik ja vill. :)

Puss och kraaaaam så länge för strax är d dags att kicka igång morgonen med en dietshake , mer kaffe och väcka folk  ^^

( psssst.... har ja sagt att ja loosat 4 kg och 8 cm i omkrets sen ja slutade med helvetespillrena  ^^ *haaaaaaaappyyyyy*)

04.38

Ja d va då jag vaknade ja. Drömde vääääldigt weird.

Ja va hemma, skulle gå på toa, hittade en dörr in till D´s lägenhet, där möttes ja av en katt sen 8 till, och inte nog med d, han hade skaffat 7 tv apparater i ett enda rum med massa madrasser på golvet för att katterna kanske ville titta på tv och olika program dessutom samt odlade klätterträd inomhus. Fnissade åt mig som en galning när ja fråga om han förlorat vettet.

Smet ut och hamnade på en räddningsbåt som åkte jättefort , upptäckte att d satt en sele runt min midja som ja inte fick loss, till och med Bruce Willis försökte spränga bort den. Väl i hamn står han där, herr D och viftar me pekfingret och säger att ja inte får smita så för det är oförskämt.

Jo ja tackar jag.

Slutresultatet, kaffet i hand , redan min andra kopp och smider planer för dagen!

Tusen saken att göra inför helgen känns d som ijumed att ja jobbar och inte har tid med att fixa d då.

En riktig stake

Igår va d glögg och lucia afton med Martina. Ojsan hojsan!

Hur ja kom hem ? Ingen aning, allt ja vet är att ja kräktes och blodade ned badrumsgolvet samtidigt kl 6 imorse, neeej inte gjort mig illa, bara överflöd av lingonvecka :(

BK och chili cheese, d kommer ja ihåg, ngn som kallade mig porrigt snygg , aaaa mina vänner så går d på rockbaren!

Haha roligast av allt igår hade ja ingen aning om va ja skulle ta på mig för ja har för mkt kläder, i annat fall brukar d va tvärtom, it was FUN!

Romglögg och stakar i vart hus borde d vara. :)







Nu blir d en sån, kaffe, film och lite.... ( ja gott folk d är gårdagens smink ja orka inte)



Aaaa just d ja vakna med glitter intrasslat i hela huvudet , vacker som få HAHA!!!


Sexercise

Nya träningsformatet är tydligen Sexercise, kollade på fråga Olle dokumentären igår och efter d att ja slutat må illa så kollade ja upp d . Aaaaa nuts är väll förnamnet och de är väll beviset på att USA kan komma på d mesta.



Och på tal om d, Norge!! Sålt smöret och tappat pengarna har fått en helt ny innebörd, och d här med kärna smör hemma om man är bonde? Räknas d som hembränning lr får man bara helt enkelt inte göra så?

Stormsteg

Ja julen närmar sig på riktigt med stormsteg. Dock blir d ett lite puzzlande men d löser sig alltid :)

Idag bokas biljetterna hem och näääär får ni veta när d händer.  ^^ Vaknade kl 5 tvärslocknade kl 11. jaja fair enough! Idag är d jobbhelg oavsett, weeeeee :)))))))

Ngn som är bra på att sy?

Fasiken , Lucia på tisdag, d slog mig nu. Kanske ska köpa en kavel och baka? Pipparkakor? Lr Lussebullar, skyhögt pris på saffran dock, ska ej köpa d på apoteket dock, stöööööört dyrt!


Damn it

Ja va säger man, förutom en timmes zumba nu då, vetrinären för katterna skrik ala panik, lunch på Jensen´s, 150 sprut för 259 :- (aaa naturligtvis pratar ja om sluta röka sprayen, kollade upp d, era snuskon )

En promenad och nu då, aaaa va hände... NATURLIGTVIS! 

Jäkla Shock, man blir ju som en betalande kleptoman.  Glad i hågen skuttade ja ut därifrån me den fina klänningen från Hell Bunny! Trots, (TROTS! ) 800:- fattigare.

Och ja ler fortfarande! Mahahaaaa!

Sen blir d dusch ocjh börja tillreda marinerad rostbiff.

Imorgon kl 9 är d kvinnokliniken som gäller SAMT 12.00-16.00 tvättid, sen äta och sova sen jobb. Sen är min jobbvecka igång igen. WOHUUUU!




Shock

WTF ja kan då aldrig låta bli... Ja om ni ser dessa på mig ngn dag så vet ni va som hänt... Dom råka följa med mig hem i en snygg shock(ing)påse!







www.shock.se

Horrorpops

Bara tvungen att bjussa på dessa innan ja drar mig mot stan!











<3 this kind of music make my but swing, my feets move, my hips shake and my heart pumping out happyness in my veins :)

Missäy

Oh yes igår gick ja nog loss lite, 2 leggings, 2 linnen och hör och häpna dretsnygga jeans som får min röv att se ut som ett välskapt äpple tecknat av Walt Disney!  ^^

Och snart kommer ytterligare 1 tröja , 1 kofta och en klänning på posten <3

frågan är bara, när ska ja ha tid och ha på mig allt? :) ( inte allt på en gång dårå men aaa ni fattar)

HIHIHIIIIIIIIIII!!

Fika på Espresso House kl 10 så d är väll bara att bitchslapa upp sig själv och göra sig iordning :) Sen till Blå stjärnan oc skriva in mina " Skrik och Panik" :)

Då kommer frågan, what to weeeeear!

Jobbhelg imorgon då, innebär att ja missar Motörhead som spelar i Lisebergshallen på fredag och Deep Purple som entrar Scandinavium på lördagen. Buhuuuu ;-( *snyft*












samma tid samma kanal

Jahapp ja kan inte sova la la laaaa... Så nu sitter ja här med kaffet i hand igen.

Första snön med, aja ja har iaf köpt mig ett par tvärvarma leggings. Idag blir d fixing dah nails på schemat, storhandlade igår, 2700 kr, men måste man så måste man.

Kolla lite på American Horror Story också, senaste avsnittet mahahaaa <3 så störd serie!

Så mkt tankar, så mkt ord och ingen ordning på d. Ingen ordning alls. Kaos!
Katterna oroliga för att min kropp är d, men vad beror d på?

Celibat? Tankar, avsaknad av närhet, ömhet och kärlek? Saknad? Samtidigt som ja förskjuter allt , ja ni ser.

Ska ja äta frukost först och träna sen lr träna först och äta sen de är frågan just nu

Adagio for strings

jahaaaa kl e kvart i 8 och ja börjar min morgon me lite mjukstart som Holymen - Last Universe och den klassiska Tiesto me Adagio for strings....

Men nu lutar d åt Zany, Technoboy och alla mina gamla favvisar.

Drömma mig tillbaka till Ajax arenan och Sensation Black 06. White är för pussys men eftersom ja lovat Alex ( dah giiirl) att följa me henne på ett white party så får ja lov att suga på den karamellen haha.

Once up on a time it really was my relegion. oooooch inte nog med d , ja håller seriöst på och lär mig shuffle så håll i er ;)







*sakna*



SB 06 <3

pisseväder

Hej d fina vädret, NOT! Fan att d ska blåsa och ha sig.

De är ju knappast uppiggande. Snart dimper d ned ett uppiggande papper i min låda iaf. KLÄDER!

Ja va säger man , ju mer bollar d kommer rullandes desto mer nedstämd blir ja, ja e ju fan knäpp på riktigt.

Skräpfacebook!

Idag hörde en riktigt gammal dejt av sig , för att citera " ja har tänkt på dig , kan inte sluta tänka på dig, ja dras åt ditt håll av ngn anledning, sjukt är d "

Jaaaa sjukt på riktigt med tanke på att han sa och vidhöll att han inte hade tid me en tjej , en relation utan bara ville ha skoj, ja ville ha mer så klart, som fasiken ja drog mig tillbaka, idag fråga han varför och kom med motargumentet men ja trodde DU inte ville, eeeeeh va? Kom med de usual dom flesta sagt, man kan prata med dig om allt, säga vad som hur som , man känner sig så trygg och säker med dig osv. VA GÖR JA FÖR FEEEEEEEEEL DÅ???????? *SUCK*

Tror han ja e dum lr, allt handlar ju bara om sex, ja fattar d, men som sagt ja skiter i, för bara sex för mig är inte intressant , ja drar mig undan och håller mig på min kant och dissar röven av dom om så ska vara.

De finns ju så mkt mkt mer.

Igår på väg till jobbet blev ja uppraggad på busshållsplatsen. Eeeeh say wh00t? Neheheeeej tack du!

Ja får ångest och drar mig undan helt. Just nu lever ja för mitt jobb och mina caaaats, familj och vänner och d kanske ska få lov att va så.

Har ja sagt att ja vill fortsätta me gaddningen, nuuuuuu helst igår, men innan dess, ja måste sola så d får bli i januari :)

Borde sova börjar bliiii jäääääääkligt mossig i kolan nu. 09.09 önska er ngt.




att läsa om d

Gör inte saken bättre, att skriva ut de inför hela världen( facebook) ger oss henne inte tillbaka. Och att skriva de varje dag , ja förstår men ändå inte.

Att lägga ut hennes gravsten, ngt som är så allra högst personligt , varför gör man det?

Omöjligt att sova inatt, somnade vid elva, vaknade vid 2 tiden, orolig, ångest och en miljard tankar. Varför nu?

Ja har iaf droppat ett ANTAL cm i midjan efter d att ja sluta me helvetes pillrena tacka guuuuuuud för d.

vad mer då? Vakna och bråka om lön... Jaaa men guuuuu så roligt d gör vi .... Idioter!

HAHAAAAAA när man talar om ovanstående, nuuuu e ja allt lite gladig.

RSS 2.0