helg

Ja i helgen , d va min lediga helg, utgång, grillning, vänner, sova ut...( nääää inte de nej), bio och mer utgång.
Jag behöver ju kanske inte dra upp allt neggo, för att gå vidare måste jag hålla mig kvar vid de som är positivt , nu när ilskan lagt sig måste jag ta de utifrån det, inse att de är lite lättare nu, även om de fortfarande känns.
 
Lying, f-ing bastard!
 
Myskväll med Klara, tack älsklingen d va behövligt! Grilla, öl och massa tjööt!
Utekväll med Klara, hahaha jaaa va säger man ?  :D och så bio och öl med en annan , Avengers, sevärd, regn, skit i de, söndagen bestod av att svettas alkohol och va arg och ledsen, men maan måste la ha en dålig dag när alla andra går rätt ? Eller?
 
Nu kickar jobbveckan igång så bara att sätta igång med träning och jobb, ingen ro , ingen rast. Tänk vad ja älskar mitt jobb, över ett år har ja varit där nu, inte en enda försening inte en enda sjukdag och fantastiska kollegor. <3
 
 

Ibland så börjar man

Ibland börjar man undra... Vart är världen på väg och varför vill man förstöra för en annan människa så, eller är de faktiskt så att man inte tänker längre än.... i detta fall.... the D.
 
Varför ljuger man ?
Personen existerar inte längre för mig iaf, allt är borta, grejer som telefonnr som sms, bilder, ja allt. Aldrig hänt, aldrig funnits.
 
Nu undrar ni säkert vad jag talar om men när man vet att en person levt dubbel liv under tiden som den varit med ngn annan , då upphör humanitet att existera, känslor dör mer än innan och avsky föds.
 
Äckliga människa är allt jag har att säga, så arg och besviken och sårad. Man tror man känner någon, känt den länge, väldigt länge, när det har hetat att hen inte kan hoppa från relation till relation i tron att de ska bli bra men att hen saknar och tycker om jättemkt. Och sen kryper lik på lik, fram ur garderoben. Fast hen svurit på att aldrig göra så. Bara köra med öppna kort.
 
När man äntligen kände att de är annorlunda, att man hittat hem , att sista puzzelbiten äntligen fallit på plats  att ärliighet varit på sin plats även om de inte gått som man velat. Jaaa vad säger man ?
 
Fuck that säger man!
 

Saknar. ... näej

Denna känsla ... när ska den gå över ? Gått en månad nu. Och det går bättre. Ibland intalar jag mig nog att de faktiskt gått bättre , enklare än vad de faktiskt gör. 

När någon gjorde en komplett,  hel som att du hittat hem. Som att hjärtat aldrig varit trasigt och inga bekymmer i världen fanns. Och sen kom bomben. Slet allt mitt itu.  Värre än förut. Sorg föddes , lever vidare och verkar inte ha något som helst slut. 

Bara tanken på att  ens ha någon igen får mig att må illa. Mina fina vänner finns där.  Stöttar , peppar.  Tack ! 

vissa dagar

Vissa dagar saknar man mer än andra dagar. Ibland vill jag bara skicka mess o berätta alla tokigheter . Prata om allt. Som förr. Sen inser jag att de inte går för sig. Att jag måste va stark om inte falla för frestelsen . Frestelse att skriva ja saknar dig din jävel ! 

Vissa dagar dessa dagar. Glad påsk alla. Nu är de jobbhelg om pollen ! 

ååh ja har ju glömt


inte så kaxig

Näääääääej idag är man inte stor haha sikken kväll!!! 


RSS 2.0