Nattadags

Yupp nanatajm. Snart iallafall. Ändå hunnit med en del idag . Diskat monsterdisk, philip messa och väckte mig kl.9 imorse. 9... han ville ha frulle och tjöta då han drog från jobbet vid den tiden, de ville inte ja alls gå med på.. det kändes olagligt. Kan man stämma honom för 2 h för tidig väckning?

Men men insåg att mitt hem badade i ljus, det kliade i halsen och ja insåg lite mer att ja aldrig kommer kunna somna om då ja absolut inte har svart bälte i de, så hiva fötterna över sängen kanten och masa sig upp. Kaffet  på och sätta sig vid datan för att läsa nyheterna och för att se att Stoffe var vid liv han med. Gudomligt! Nästan som marängswiss :)

Danne ploppa förbi ett par timmar senare och så drog vi och käka glass vid Kungälvs fästning och sedan vart d promenix vid sjön och sen hem för en kaffe. Imorgon står 3 h träning på schemat. 1 h promenad, 1 h styrka, 1 h yoga.

Borsta bissingarna och krypa till sängs kan hända. Och lite Big Bang theory är inte helt läskigt som sömnmedel, svårt att somna innan de e slut bara :)



But I just can´t help my self... d är den och en till som ja följer som en slav... f-låt världen!

Så förutom denna och 2 1/2 men så....



Och inte nog med de... ja måste nog beställa böckerna från cd on ..




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0