Kolla kontot

Haha ja har inte vågat kolla kontot sen i söndags... men eeey d va ju inte så farligt alls... 280 kr på rockbaren... meeen hur fanken gick d till.. ja hade ju en öl i handen mest hela tiden och askalas.... Tyckte ja stod i baren konstant. Ja vet att ja gav 20 kr till en stackars hemlös som ville ha en cheese burgare med och ja sa din stackare, köp två.

D sjuka är har ja upptäckt... Ja behöver fan inte mkt alkohol för att d ska lossa tungans band och ja öppnar upp och pratar som om ngn injencerat ett sanningscerum i mina vener. Frågan är, varför gör ja sånt? Är ja hundra procent ärlig när ja e nykter är ja 2000 % brutalt ärlig på fyllan. Ja vet att Tony är lite fascinerad av d, Danne utnyttjar d te fullo om han vill jävlas me folk för ja går fram och säger va ja tycker , påskas va d ngn stackars tös som var gigantisk och hade på sig fel klänning och ja va på väg fram för att säga till henne att är man så stor vore d bättre me burka och att hon borde stanna hemma , dom stoppa mig i sista stund hahaha!! Jag hyssjar till och med och säger te på skarpen att ja ska prata te punkt om ja blir avbruten...

Men som d gamla fina ordspråket, d som göms i snö kommer fram i tö. Hoppsan Kerstin! Jobba imorgon natt då, ja e redan nervös... När fanken ska den här nervositeten gå över?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0