ja har inget liv
eeelleeeer? filmdejt nästa vecka när ja har tid, ska jobba brutalt massa nu dvs hela helgen , lördag och söndag... Gooooooood stuff :D
Och ja måste säga detta.... BLOMKÅL OCH BROCCOLI MOS ÄR FASIKEN NGT AV DE GODASTE JA SMAKAT!
Jag <3 LCHF!
Nu ikväll åt ja grönsaksbiffar me smält ost på och en grönsaks röra med gröna bönor, kantareller, paprika, ruccolla och rödlök, lite salt och peppar, häll över grädde ( laktoooosfri, koka ihop och vips.... nam nam!)
1 litet blomkålshuvud
1 broccolibukett (av det större slaget)
Ca 2 dl grädde
25 g smör
1 dl Philadelphiaost
Salt
Peppar
Skär broccoli och blomkål i små bitar. Bryn dem lite i smöret tills de är blanka. Häll på hälften av grädden. Koka kraftigt tills broccolin/blomkålen är helt mjuk. Späd efter hand det behövs med resten av grädden. Inte för mycket få då kan moset bli för blött. Titta i botten under tiden så att det inte bränns.
När broccolin/blomkålen är mjuk tar du den av plattan. Klicka i Philadelhpiaosten, salta och peppra. Vispa moset lätt och luftigt.
Ja skulle nog kunna leva på d lätt!
Och ja måste säga detta.... BLOMKÅL OCH BROCCOLI MOS ÄR FASIKEN NGT AV DE GODASTE JA SMAKAT!
Jag <3 LCHF!
Nu ikväll åt ja grönsaksbiffar me smält ost på och en grönsaks röra med gröna bönor, kantareller, paprika, ruccolla och rödlök, lite salt och peppar, häll över grädde ( laktoooosfri, koka ihop och vips.... nam nam!)
1 litet blomkålshuvud
1 broccolibukett (av det större slaget)
Ca 2 dl grädde
25 g smör
1 dl Philadelphiaost
Salt
Peppar
Skär broccoli och blomkål i små bitar. Bryn dem lite i smöret tills de är blanka. Häll på hälften av grädden. Koka kraftigt tills broccolin/blomkålen är helt mjuk. Späd efter hand det behövs med resten av grädden. Inte för mycket få då kan moset bli för blött. Titta i botten under tiden så att det inte bränns.
När broccolin/blomkålen är mjuk tar du den av plattan. Klicka i Philadelhpiaosten, salta och peppra. Vispa moset lätt och luftigt.
Ja skulle nog kunna leva på d lätt!
Kommentarer
Trackback