3år

Jaaa idag fyller den lilla 3 år. hurra hurra hurraaa! fasters charmtroll! Tänk vad åren går.

ca 11,5 år sen ja tog studenten
9 år sedan ja flyttade till götet

Jag har en hel 90 årings liv skrivet på 30år.

Och idag fyller brollans och svägerskans avkomma. Fina vilde bill <3

hurra hurra hurraaa

ett huvud fyllt av svordomar

Det var jag imorse de.... Först ska dom börja borra och hamra, kan inte sätta i öronproppar då ja stallt klockan eftersom ja måste tvätta. Annars skulle d fått vänta i ca 2 veckor, går inte. Nej!!!! Jag e ju kär i mitt sköljmedel och vill gärna ha den doften nära, helst i sängen så sängkläderna va ett måste då ja byter dom ca 1 ggn i veckan...
 
Kärlek!!
 
 
 
Jag lyckas somna mot alla odds. Vaknar av slem, kli i halsen, svårt att andas och täppt i näsan och hör ett jäkla rabalder utanför. aaaaaah dom klipper gräsmattan..... fram med astma medicin... Måndagen vann denna ggn, hatar måndagar. Men bra på ett sätt, ja måste ju ändå vända dygnet rätt.
 
Efter mkt tyst svärande övergick ja till att ha en hög dialog med mig själv om att hela världen just nu borde stannas eller utplånas så ja fick sova mer än 3,5 h. men nej...... ( en psykolog sa en ggn att hon hade såna dialoger med sig själv likväl så då är de ju okej ... eeeeelleeeer???)
 
Tvätten klar, skor tvättade t.o.m  ^^
 
Nu ska här dammsugas, diskas, duschas och sen börja med maten då Fifii och Rimish kommer över för tjejkväll och dinner.
 
Oooooh har ja sagt att ja e kär i min nya deo... snart ska här även vaxas.... slippa tänka på raka benen i 3 veckor är faboulus.
 
 
 
Nehe göra ngt vettigt som att dricka lite kaffe först kan hända och sluta med smygreklamen för idag :)
 
 
 
 

inte känd

Nej de e ja ju inte, iaf inte när d kommer till att va ute i god tid men nu så..... Ja planerar redan oktober, halloween u name it .
 
Sci-fi mässa i nedre delen av landet, ja har redan hittat min maskeradkostym  ^^ I år blir d Harleyquinn dress :p
 
Lola , ja ser till att ja e ledig så blir d favorit i repris. ;)
 
 
finns snart i garderob nära mig

nytt 24 h avklarat

ingen sömn , ingen rast , bara gno , bara hast.

och i denna sportgalna stad. Idag är d fotboll , inte nog med idioter igår , d blir fler idag. Linda <3 dextrosol.

Även om ja jobbar som ett as är ja nöjd. storhandlade häromdagen. Behöver ju inte handla hem mat nu kan ja säga. kan ja ens öppna min frys bör ja vara lycklig haha 3.300 ... 1500 mer än va ja räknat på men va gör d. nu har jag ju då mitt hem är lite av en B&B. 7e kommer Emma och stannar ett par dagar <3 finisen.

nu blir d back to black och laga mat. Bye bye blondie

24h

var vaken 24 h, inte så spännande. ja kom, ja jobbade och jag dog. kvart över 8 igår morse till kvart över 8 imorse. vaknade kl 14 o mer produktiv then ever. stor städa , skura golv , rulla köttbullar , diska, rengöra spisen. linda <3 rengöringsmedel. storstäda badrum , bokat tvättid. behöver tvätta fönster och rensa garderob men d kan ja ta på måndag när ja e ledig. snart dags för nattjobb igen. Lite får ja hejda mig. ;)

hunnit fixa fötterna med , tvi så äckligt!

så folk som säger att d inte finns tid. haha i laugh in your face ! multitask is dah shiet

När det känns som om

När det känns som om livet ger en , en andra chans. Då ska man nog grabba tag i den. När det känns som om man är en katt och fått 99 liv , alla har gått och helvete och nu en hundrade gång, en sista gång. Och det känns som om man börjar få koll på de, få en rät sida. Klart att det alltid finns käftsmällar. Alltid, är de något jag lärt mig ska man inte räkna med annat, gör du de blir du bara negativt överraskad, ist för positivt.

Sjukt glad och jag vaknade upp med ett skrivsug inte av denna värld, så idag är de bara att vända dygnet rätt, tvätta, städa och skriva så fingrarna blöder. Nu gosisar, kaffe!!!!

jobberbjudande

jobba på hotell i Oslo lr åka till Dublin för att jobba för IBM och Google. Dessa två erbjudanden har ja fått denna vecka.

Men nej... ja känner att ja inte vill flytta på mig igen. Jag hör hemma här, i mitt kära Göte.. Kär e ja och kär kommer ja förbli.

Vore liiiite korkat annars kanske.

Ne kaffe och nektarin på d här då. En timme kvar sen har ja jobbat 5 av 6 nätter. Ska bli så jäkla skönt!

Oh idag kommer fina lola <3 som ja ska krama på henne <3

hur mkt frukt?

Hur mkt frukt får d plats i ditt face? I mitt face? Alooooot... ja suger på att komma på va ja ska äta så en nektarin satt ju fint... Kanske lite buffalowings.

Jaha natt 5 av 6 snart då. Hunnit städa, powerpass med yoga, skrubbat av mig lite och nu sitter ja här.

Oooh hoooj

fy fan ja kommer i grejer ja inte kunnat på flera år. jantelagen f u !






morgonluddigt sudd

Är det inte lite konstigt? Det här med fenomenet ansiktsboken.... bara för att man läser en sak , ser en sak , så antar man direkt att det är något. Varför dömer folk så jäkla snabbt ?

Aldrig tänkt på att bara fråga? Istället för att anta , och så får man ett mess ist för ett samtal som man INTE bryr sig om att svara på , då allt är taget ur sitt sammanhang och känns som ett påhopp.

Fejjan är ett fenomen för sig. Man kan "stalka", bli "stalkad". Få insyn i världar man inte trodde existerade, få tillgång till saker man kanske egentligen inte vill se eller veta ,men samtidigt driver nyfikenheten en framåt. Längre och längre in i djungeln. Man kan vaggas in i trygghet lr få sig en rejäl smäll av verkligheten. Den skapar nyfikenhet, beroende och paranoia.

Ett ting som är både så rätt i våran tid men samtidigt så missanpassat.

Misär och missförstånd,lidande och tårar. Men samtidigt inbringa enorm glädje och kära återseenden.

Men vad mig anbelangar , fråga mig, anta inte. Man ska aldrig döma en bok av dess omslag.

Unnat mig

Nu har ja fått i mig lite sött, fått behålla de. Köpte morotskaka! Danne kom och fika, imorgon blir de att piska sig sj på gymmet. Lr ja, Danne lär ju göra de åt mig, den tjockisen.
 
Fan funderar på att klippa mig, svår beslutsångest. Lugg inte lugg, gift med plattång på heltid or not..... Hääälvääätäää sikken beslutsångest.
 
Dagens i-lands prob.

RSS 2.0