glatt barn

idag har ja träffat min morbror ja inte träffat på ca 10-11 år. känns så grymt bra :)

busat mig blå med Charlie och är totalt färdig mentalt. skulle kunna sova en vecka. ja har fått tänka, känna, slappna av och bara njuta.

pappa kommer en sväng sedan , brollan har jour så just nu är han ute på jobb.

världen gladaste kiddo...och påskägg fick även Jag , tack fina ni <3


imorgon blir d påskmiddag och enjoy life. Min familj e dom bästa.

4 dagar kvar btw

Fått en kortlek av Rima, köpt korsord, borde köpa portion som nödlösnng.

The eye på tv. Sett den förr... vet inte om de duger lr suger...

Tystnad

Ont i magen, konstant klump... men imorgon åker ja hem till de mina... Charlie e så underbar...
 
 
 
"Faster, kollaaaaaa" sa han genom luren idag, fasters fina lilla <3 ska leka mig blå som en smurf och tills vi storknar.
 
 
 
SÅ MKT KÄRLEK! <3
 
Varit så arg dom senaste dagarna, fyllda med ilska och ångest. Det utlöser feber, ja blir så utmattad att ja får feber. dafuq?! Berättade för brollan , han skrattade. Länge..... "Du är den sista man ska ha förutfattade meningar om" .....så sant så sant.
 
Idag e ja ensam, ska städa och packa, lär bli att sova med tv´n på. Skulle behöva en kram, ngn som stryker mig på huvud. Kanske kommer gråta mig till sömns, måste rensa systemet. Idag är ensamheten min vän.... än så länge.
 
5 h jobb imorgon, sen bär d av. SÅ SKÖNT! La famiglia <3
 
Slutade jobbet 18.30, handlade mat, ned till centralen, hämta ut biljetter och ta en take away kaffe , pratade me brollan o charlie och bara glodde på folk i 40 minuter, värmde lite innan ja begav mig hemåt i kylan. Vill ha vår nuuuuu <3
 
 
 

Lite pirrigt e d allt

Står fast vid mitt beslut...... men lite pirrigt e d allt. En dryg vecka kvar.... 1 april, de är nära nu, ja kommer gråta, ja kommer kräkas, svettas och ha huvudvärk och ja kommer va en pain in dah ass men d ska gå annars blir d fan sabeln, nu blir d ju en veckas boende hos Niyousha och Alex... planerna ändrades ju lite drastiskt kan man säga men som tur är så har ja ju dom <3 dom fina... Och ja hoppas d fan e varmt sista april ... ja ska ju premiärbada  ^^
 
Tänkte på de, HATA... ett starkt ord som ibland används alltför ofta, vid allt för fel tillfällen. Det är ett ord som är starkare än avsky och som kanske ingen riktigt vet vad det innebär som faktiskt inte känt så starkt inför något eller någon . Det är en känsla som skövlar, förstör och förtär och äter upp en, inifrån och som sakta stryper endorfinerna i hjärnan tills de enda man kan känna till slut är någon slags halvglädje/melankoli. Man ska inte använda det ordet om man inte vet vad det innebär.
 
Jag har gjort det, det förstörde mitt sinne. Jag kan inte hur gärna ja än vill. Det tog år och komma över den känslan och jag är glad att jag inte längre kan dra mitt inre till den gränsen. Jag kan känna bitterhetens sötma, jag kan avsky och ja kan va arg... men inte hata. Det är ett så fult ord.
 
På tal om hat.... ja bjuder på Grumpy Cat collection... <3 Jag kärlekar grumpy cat
 
 
 
 
 
 
 

Soligt i mitt kylskåp

Hej och välkommen till faceb...kundservice ........
 
så mkt freudianska felsägningar idag så d finns inte.
 
Nyvaken pigg och glad idaaaaaag :) bra dag på jobbet och mkt skratt, patians med Jennie och myskollegor. Vår och kärlek....
 
DAGENS IDIOT:  va sägs om film/vin/mys kväll i nån da under veckan lindish? ( han dissade mig en gång för över 5 år sen... eeeeh neeeeeeeej suck a duck!)
 

En ömmande hand

Min knoge är fortfarande sårig, öm och svullen, vänsterhanden också.... braaaaa där!

Blåmärket på armen kvar från det att jag föll ur sängen, ser ut som ngn nypt mig. Haaaaard! Blått och fint är de... inte svart längre... men de är däremot mitt hår snart. Wouhu!

Snart är d påsk... hmmm hämta ut tågbiljetterna kanske ??? Dra till Kholm och bara chillaxa.... busa med Charlie och bara va med dom mina, få kramar och värme. Glömma tid och rum för en stund.

CHILLAXTAAAAAAJM

Fantastico

Idag har vart en ypperligt fin dag! Fikat , gått promenad genom stan, lunchat, tittat på folk, bara varit med fina Jennie! Du är underbar gumsa <3

Väntar på Rimish , våfflor på våffeldagen och blackstuff on G.  ^^

Tystnad ... enda som tickar är väggklockan. Feber, all ilska har fått mig att få feber. Hahahaha , nu är d mys musik och sjunga högt. Terapi för själen :)

 
Ad astra per aspera eller Per aspera ad astra
 
 
 

Lite glädje i livet då


Pulsen

När man känner puls i läpparna, hör hur hjärtat slår så hårt så de hade kunnat sitta i öronen.
 
Någon ( inte jag ) blir rädd för sina egna scenarior och säger hur ska jag någonsin kunna lita på dig om de händer något, om det skiter sig.... och så gör personen i fråga precis d han sagt att den är som allra mest rädd för. Motsägelsefullt, eeeh ja!
 
Ja vad säger man, så många tankar, så många ord som vill ut. Jag har lugnat mig lite nu... Som sagt världens bästaste och finaste vänner. Älskar er alla. Min familj <3
 
Oavsett grymt besviken, grymt! Oavsett vet jag vad jag ska göra, hur jag ska göra det, jag har gjort det förr och jag är glad för det , man ska va glad för de lilla har ja lärt mig, det är de lilla som blir det stora i slutänden.
 
 
 

eftersom......

 • Jag är sjuhukt inte glad!! Personen i fråga har nu tagit bort mig innan jag ens fick en chans att försvara mig, sjuhuuuuuuukt arg... Och ja är den som blir kallad omogen i mitt tankesätt, och jag varnade hen innan vi ens påbörjat genom att säga; Du har en chans, en chans only så do u screw it up... så är de kört... Och nu detta, Vad fint!! Detta säger ju allt!

   

   

   

   

   

  E

  Varför inte? För att de ändrar inget
  tydligen tycker hon de e för akward

   

  hon pratar inte me folk hon har varit intima med efteråt, jag däremot pratar med mina ex än, jag är vän me några av dom, jag kan se en person i ett annat ljus. de kan inte hon

   

  så atte

   

  ah

   

  de va mest de och hon stör sig fortfarande lite på mig

 • Jag
   

  Och på den punkten håller ja med och förstår henne för ja gör samma sak när d händer såna saker.

  Så trodde du skulle ändra ngt att prata med henne personligen kunde ja sagt innan att du borde låtit bli då hon och ja diskuterat d.

 • E
   

  ah men de e inget för dig att säga

   

  de va mellan mig och henne

   

  är du? så om allt skulle skita sig mellan oss eller vi skulle gå skilda vägar som vänner ahde du inte velat ha ngt med mig att göra?

 • Jag
   

  nope för ja har inget nytta av d.... ja blir inte vän med dom ja har varit intim med.... finns ingen nytta med att behålla d förflutna i nutid och framtid så nej då ryker ditt nr, facebook och allt, ja kan hälsa och svara på tilltal men that´s it

 • E
   

  de där låter ju helt sjukt omoget?

 • Jag
   

  må så va men så är d...

   

  alltid varit så

 • E
   

  Om inget förjävligt händer liksom ser jag ingen anlednig vf man bara ska va en asshole och skära ut personen helt från ens liv..?

   

  de e ju som att sgäa "du är bra för stunden men tröttnar jag på dig så ryker du"

 • Jag
   

  från din sida sett ja ... då för d mig till frågan.... hur många av dina vänner har du legat med ?

 • E
   

  Dt du säger upprör mig

   

  om jag ska va ärlig...

 • Jag
   

  ja men du tänker på ditt sätt och ja på mitt

   

  ja förstår huuur du tänker men ja kan inte göra d själv

 • E
   

  Finns ju inget annat sätt att se på saken.. allt som man gör ihop, allt man går igenom betyder skit om man så enkelt bara kan skita i personen sen

 • Jag
   

  grejen e den att tar d slut va d inte menat ändå och när d tar slut med någon är d lättast för MIG att gå vidare om ja klipper och distansierar mig för annars KOMMER ja ha känslor kvar och då fungerar d oavsett inte för då gör ja mig själv mer illa . så hellre ledsen smärta och har ont i hjärta och själ i min ensamhet än att dela d med en vän som ja kanske har känslor för men som ja vet d aldrig mer kommer bli mer än det... se d så kankse ?

 • E
   

  Man blir inte vän direkt, jag blev ite vän direkt

   

  hade ingen kontakt med mina ex för 1 år ibland mer

   

  men i slutändan började vi prata igen för att i grunden är vi bra personer, bara föra tt de inte fungera som pojkvän/flickvän betyder de inte att de inte fungerar som vänner
  vissa människor vill man ha kvar i sitt liv som en relation även om de sket sig i en annan typ av relation

 • Jag
   

  men d spelar ingen roll när d gäller mig, ja kan inte.... för mkt känslor och minnen gör mig fucked up i huvudet så därav... ja kan inte va vän med ngn som ja haft ngn form av mer intim och känslomässig relation med

 • E
   

  Så md andra ord om de här inte fungerar för oss så skiter du i mig blankt? De får mig må otroligt bra över detta...

 • Jag
   

  ja men så är d faktiskt.

 • E
   

  Jag är en person som aldrig slutar bry mig om någon.. Aldrig. Ex som jag haft sen innan jag började gymnasiet, henne bryr jag mig om. Och idag är hon en av mina äldsta vänner, ingen attraktion, bara vänskap. Mina känslor görs om till något annat, i detta fallet kärlek till vänskap genom åren.
  Jag vet inte, de kanske bara är jag som är så korkad att alltid vilja behaga andra, att alltid va där, att alltid ha en famn öppen för människor jag bryr mig om.
  Jag kan inte stänga av mina känslor som en jävla radio.
  Hur ska jag någonsin ta dig allvarlig om du bara bryr dig för stunden.. Hur ska jag någonsin kunna lita på dig om skiten brakar loss, kommer du inte längre va där för mig.
  Bara sådär, och allt du sagt går ut ur fönstret..
  Jag känner mig utnyttjad. Känner mig helt jävla utnyttjad och lurad..

   

   

  Jodå så atteeeeeee.........

   

   


Now I know

aaaaa där fick ja mitt svar :) göttans :D

Somna arg och vakna arg

Ibland vill ja bara få ut all ilska, kasta och skrika lite. ( mkt menar jag )
 
"Jag känner mig utnyttjad. Känner mig helt jävla utnyttjad och lurad.." eeeeh mer egoistisk mening har jag sällan skådat. Detta handlar om val som person OM något mot all förmodan skulle gå mot sitt slut.... Inte NÄR!!!!
 
Man går väll för fan inte in i en relation , vilken d än må vara med att ;men detta kommer ändå gå åt helvete så jag kan passa på att ha kul under tiden.
 
Ingen logik alls!!!!!!
 
Grejen med hela altet är för MIN del ( ngn har svårt att förstå att alla inte funkar på samma sätt) att om jag bryter med någon så klipper jag helt för de finns ingen mening med att ha kvar den personen i mitt liv. Ser ingen nytta med de alls då ALLT händer av en orsak. Men nej ja får inte fungera så, ja får inte tycka så... För att den personen då känner sig lurad och utnyttjad.
 
SAY WHAT????
 
Jag somnade arg, vaknade arg och hjärnan går för högvarv.....
 
Hade en vän över på fika igår, vi diskuterade en hel del.  3 tjejer som diskuterar och tänker samma sak, e d fel då? Och hur man än vänder och vrider på de så fungerar alla människor olika.
 
Och det här sen då... det snackas om en person.... väldigt mkt och inte åt det bra hållet... sedan försöker den som snackat om personen bli vän med personen igen, om och om igen. Ja har sett messen , hört konversationen, märkt på den andra människan som gjort allt detta att denna tagit åt sig och mår dåligt över det medans personen i sig det snackas om mer lr mindre ett antal ggr bett denna människa att fara och flyga vilket jag förstår.. Invecklat drama..... Hatar drama... känner som ja är lite fed up i detta inferno av intriger.
 
U screw it up, suck it up!! Allt ja har att säga.
 
Och varför i helvete blev de ett triangeldrama av allt? Jo jag blev inblandad.... men när ja igår sa detta till personen sa personen... detta är mellan h och mig!
 
Ahaaaaa men seriöst då.... prata inte med mig från första början då om denna människa utan håll detta mellan er..... AAAAAAAAAAAAAAAAH så satans arg.
 
Ont i handen har ja med, sår på knogen, Rimish återberättade att ja också höjde handen till den trevliga människan i fredags och skulle slå men Rima puttade undan armen så ja slog i busskuren med all kraft ist. Det förklarar ju som sagt en ömmande knoge med sår på.
 
Ja ja så kan de gå.
 
 
 

Jävla svenska hora

Hahahaha jobba heldag igår, med feber ,  halsont och shit men va hindra de med mig från en dejt med den mörka Kaptenen.Han smakar inte mango men duger för att släcka törsten och avnjuta den fina aromen som läskar gommen till fullo.
 
Va på spelning i torsdags på Henriksberg, såg Shift..... kompisens sambo på trummor och goa Tim som även lirar med Avatar på sin gura.
 
Oooh hemmafest hos Marina igår, d va längesedan, d va grymt, retards, fylla, kräks, skandaler och nästan slagsmål. Ja ni hörde rätt.... Skandalernas drottning is back on track och det är sol ute.
 
Rimish va med... vi åkte hem vid 3 glada i hågen. På vägen går det ett retard som stannar , sluddrar och frågar var vi ska, vi svarar hem och sova och fortsätter gå..... Han frågar varför, och vi svarar att vi är trötta.
 
Han vänder sig till mig och frågar om ja får va ute så här sent för min man? Och ja svarar ja, han svarar aha d är för du är svensk, d måste de va, du är en svensk fitta, hora... du borde hålla dig hemma med din man. Jag svarar jag får va ute eftersom ja har min flickvän med, i ren provokation.... Kan fan inte hålla tyst...
 
Han - ahaaa ni är lesbians? Fitor, svenska horor, horor är ni!!!
 
Jag - om ja varit hora hade ja inte stått här och ja hade varit smart nog att ta betalt för mig, du borde lära dig innebörden av ordet hora
 
Han_- ahaaa är du gratis, här smaka min kuk ja ska knulla er.... stick era fittor. Han börjar knäppa upp sina brallor och ta sig i skrevet.....
 
Ja flippar helt och Rima säger åt mig att lugna mig, då vänder han sig till henne och säger ; jävla svenska hora du ska hålla käften , pratar ja till dig?
 
( Rima är arabish/jugge hahahahaha) Hon svarar ja är arab och han bara vänder sig till mig;  ja pratar  till dig svenska hora....
 
Jag knuffar bort honom och han höjer näven för att slå mig och säger samtidigt, ja är människa, jag ska behandlas som en sådan med... ja ställer mig ett par mm från hans ansikte och väljer ett par väl valda ord innan ja säger till Rima att vi flyttar på oss. Vi börjar gå ut ur busskuren och snubben flippar sparkar mot Rima och träffar henne på låret. Sen skriker han lite till sedan går han......
 
Min tanke är... behandla andra så som du sj vill bli behandlad... han ska va glad att både ja och hon ändå behöll lugnet..... annars hade d kunnat gå riktigt illa.....
 
 
Idag är d Volbeat, bullbak ( inga knullbullar märta ) o tvätten är redan klar. Awesome dag och ja mår ändå superbt utan baksmälla och ledig... smakar på ordet.....LEEEEEEEEDIG!!!!!
 
 
 
 
 
 
 
 

När inget hjälper

Jaaaa en helg, en era mot sitt slut, Anna Bananas... d är tommigt, har haft en super helg med mycket skratt... ( wänk on dah känckels) Krakelibrankelfnatt är allt ja säger hahahahaha
 
Vi har ätit crossianter, jordgubbar, vinägerchips, träffat simon och morgan, pratat, skrattat , promenerat, skrattat lite till, kollat butiker. Fantastico helg. 
 
 
Mitt nya sköljmedel smells GRRRRREAT!!!! ( bättre än frosties ngnsin smakat ) Vakna tidigt som attan ( 8.45) drack mitt kaffe i sängen, avnjöt en frulle och rusade iväg till affären vid 20 i 11. Tvättiden börjar 11. Va tillbaka 10 i 11. Fan d går bra nuuuuu!!!
 
Pratat lite med syster yster. Kollar på telen och vaaaa ser jag? Är de inte mitt första ex? neeeeej det är ett senare som försökt ringa mig, the giant fitbarnet.... Byta nr funkar inte, ngn keeps giving it out lr så hittar dom d alltid på ngt sätt, skrämma dom doesn´t work at all , dumpa dom och be dom fara funkar inte heller.
 
Då får man mess efter flera år där d står du är d bästa sex och k*Ksugerskan ja ngnsin haft och kommer att ha och ja tänker på dig alltid.... meeeen dafuq? Går ingen ngnsin vidare ? ( kan ju säga att ja inte tar d som en komplimang heller) eller som när mitt första ex ringer, ja svarar by mistake, har en tjejkompis över så ja sätter på högtalaren och han säger " du är ju min favorittjej och alltid har varit och du har varit bäst på alla vis... de är bara dig ja varit otrogen mot henne med!" 
Varpå jag svarar; Grattis!
Han frågar grattis till vaddå?
 
Giftermålet såklart!
Han ; snygg icebreaker L!
Jag; så säger man inte, man säger tack så mycket!
Han; Tack så mycket! *tystnad*
Nu har man varit duktig och gjort de med på pappret... så man kan säga att ja är duktig på pappret.
 
Jaaaaa vad säger man.... Inga raketforskare ja träffat i mina dagar direkt.
 
D är exakt 2 veckor kvar...... Then it´s byebye crap!
 
 
 
 
 

SHAAAARKWEEEK

Dafuq..... John kan lukta sig till d, Rima vet när ja blir extra känslig för odörer och andra dofter och Danne känner d när han ger mig en kram lr klämmer mitt knä. ( måtte satan ta vatten ansamlingar... 3 L... 3 heeeela liter.... absurt!)
 
Grönsaker luktar gott, Rimas mat stank yyyyyyyst idag.... Ja borde anat... Gick och bitchgrillade, kände mig som ms.Michelin heeela dan... Gick till gymmet.... ooooh Hell has begun.... FML!
 
Åter igen 3 hela liter, som en påminnelse för dumheter när man va 20.
 
My boobs hurts och ja vill ha mag massage :(
 
Nu har ja nog kräkt färdigt...
 
Imorgon får ja hem lite mer av mina saker, wouhuuuu och på fredag.-..... fi fäääääen va ja längtar till på fredag :-D YÄÄÄÄÄÄEY!!! Kärt återseende och ett tvåårs firande. D ska firas med Crossianter, jordgubbar och sangria.
 
 

Sämst på att

Ja e så sugig på att äta frulle så d finns inte. Men nu har ja iaf tvingat ned lite (eeeeh massa) Kaffe, en banan och fiber tunnbröd . Slutat skaka som en annan kärring. Good!
 
Fantastiska fredag, ledig som få. Gjort naglarna ( unna sig lite får man ) , mitt borde städa kommer blir ett jag har faktiskt gjort det nu .... ( svårt d där när man slutar sent, sen gymmet och sen är klockan asmycket och för sent för att städa, nästan för sent för mat ens. Men får ja inte mat efter träningen så skulle ja nog äta upp sängen i sömnen. )
 
Ska även leka med Danne efter 4. Min fina fina fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiina vän. Som ja saknat! Min partner in crime.
 ( så länge alkohol inte är inblandat... då är han min fiende och mr. Hets)
 
Sjukt glad idag och på mupphumör, kan knappt sitta stilla. Haft en svacka, saker har varit för intensiva. Men nu ser d ut som ja e back on track.
 
Hela ja känner mig som en tropical sunrise!!
 
Powerking, powernap, SABEL!!!!

Ny era

Yes en ny etapp... Skulle haft AW med Sofie men migränen brottade omkull henne, tur kanske ? Ja ska tvätta imorgon och vill inte må som en påse skridskor igen... som förra lördagen... likblek, kallsvettig, ned i tvättstugan, illamåmende och ont i magen, kom upp, kräktes och gjorde om samma procedur 3ggr. FY FAN !
 
Nej ja va inte magsjuk, d va självförvållat.... Längtar till på måndag, träning!!!!!! Work dah boooooodyyyy!!! Slänga igång med kosten igen kanske. Matschema... kan d va något tro?
 
Provade nya klänningen, svinsnygg! Ja e en heting, bara face it.
 
Hur mkt kan hända på en vecka? Ja har hängt med min habibi, mitt ena x har messat och frågat om sleepover, go and fuck your wife va svaret där, mitt andra har gett mig världens sämsta komplimang, go and fuck your fiancé är allt ja säger där. Detta måste ju säga ngt om mig... Ja är jävla awesome, synd ni kom på de när tåget gått för 3 miljarder år sedan f.Kr. Fuck faces! jag frågade en gång just dessa personer om varför dom gjorde som dom gjorde... svaret är från bådas håll " jag ville se om gräset verkligen va grönare på andra sidan då du är för bra för att va sann".  JÄVLA ILLA NI..... den tredje svarade bara" för ja är jävligt fucked up och du förtjänar bättre". YES I DO! Igår ställde ja även frågan vad han ser i mig, då ja ibland faktiskt inte ser det själv. Just pga alla andra uppfucked och felfucked ppl.
 
Nu smuttar ja på lite påskmust och bara myser. Ja tycker om dig! D har varit 2 awesome dagar trots multi med arbete, men vet ni vad.. Sol ute, sol inne och ja har sol i sinnet.,
 
Mina fina svarta
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0