Gårdagen

jaaa kvällen igår
 
"Om man blandar vin ooch bubbelvatten till 50/50 så blir d INTE varannan vatten.
 
Neeeej inte gå och lägga dig, jag har bara 5 bloss kvar , Och man kan man mäta tid i cigarettbloss, blipblopblipblop .pssschpssssch psssch...."
 
Jaaaa d  va rima igår d.
 
Och ja grät, sen onanerade ja , sen grät ja lite till och sen onnade ja igen. Sen gick gråtande över, då gick ja över till grannen. ..... <3 balkonghäng!
 
Idag är d dusch, frulle och LANGOOOOS! ( hoppas på att ja inte kräks)
 
Nu har vi konferrens samtal med Joel, blip blop blip blip blop!
 
Jag är ledig i 2 dagar, weeeeeeeiiiiiiiiiiiiii!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

tystnaden och mörkret

Det omfamnar mig, välkomnar mig, fastän jag inte vill. Jag vill sova men vaknar gråtandes, kallsvettig.
 
Är glad att jag iallafall lyckats avsluta the hell week med 12 dagars arbete...på rad.
 
Jag har bitit ihop, kämpat, trots att allt är som d är. Trots att kroppen bråkar med mig , inte visat ngt mer än arbetsmoral. En del undrar hur jag orkar. Ja om jag så de visste. Men jag tror att ju mer man upplevt i livet, desto mer kan man lära sig fungera respektabelt och som sig bör till trots, vad som än händer.
 
Ska unna mig hammarkullefestival och langos imorgon, fuck yeah!
 
 
sjukt sug efter frukt och turkisk peppar... turkisk peppar har ja , annars skulle ja börja gråta för d... men frukt.... damn it!
 
 

23 h nonstop

Gå upp sju, från ena jobbet, hem och sova en timme, schnygga te sig lite, sudda bort all make och iväg te hotellet. SOM JAG SAKNAT!!!!!! Känns så skönt me lite ombyte. Tänker inte ens på att de är ett jobb, förrän kl. 6 imorse. Fasiken va d gick segt då.
 
Glömde mitt inlogg te systemet, letade febrilt efter anställningsnr vid instämplingen, ett riksmongo som fastnat me fingret i en ölburk kom in, hörde inte va han sa , mer än " ja får inte va ngnstans , vill stå här och bara titta på dig" och när ja försöker be honom att gå säger han schhhhh och lägger fingret på andra över sin mun ( den som inte satt fast i burken då) och stirrar sedan i taket,  men ja fick ut honom till sist.... WONDERWOMAN!!!!!!'
'
Det var den spännande natten... Eller jo, en rolig grej.... HAHA!! Två uppstyrda blondiner på väg till vagnen, ena böjer sig och kräks och går framåt samtidigt och rätt va d är börjar den andra göra samma sak, vinglandes på sina höga klackar HAHA!!
 
Ja dör!
 
Efter det va d dags att se en hel stad somna in, i 45 min. Den stunden är den bästa. Då smyger ja ut, ser solen gå upp, måsarnas skri i skyn och duvorna på torget, inte en människa, inte en bil , inte pip förutom det. Det är en fin känsla.
 
En natt till, natten till söndagar e dom längsta. Hoppas på lite mer aktivitet inatt.....
 
Imorgon är de mad men, god mat och försöka vända dygnet rätt! Kl 8 på måndag är de dags för kundservice igen.
 
 
 
 

Där var vi

Rockbaren, alla människor, allt sorl, musiken , jag tittar upp, där står han, som alltid, förr. Då...
Vi började prata, som alltid med alkohol i kroppen, vips hände det, som så många gånger förr. Hans händer på mina kinder, läppar som möts, bultande hjärta och hög puls, ringen är tillbaka på mitt finger.
 
Jag vaknar, sätter mig käpprakt upp i sängen, tittar och känner bredvid mig, kallsvettas och sängkläderna sitter klistrat mot huden. Ja d va bara en dröm ... För helvete, varför drömmer jag  om det här ? Totalt onödigt och så 2008.
 
Totalt wacked!
 
Det som är mer wacked... ja har städat och tvättat och rengjort hela lyan , svettas så fort ja rör på mig. Hostar och nyser. Pollen chock i kombo med förkylning from hell.
 
Skulle gått långpromenad med Bella idag, antar det får vänta ett par dagar till.
 
Vill träna, men skulle ja ens försöka mig på ett yogapass skulle ja antagligen dö av andnöd. ( då ja inte kan andas genom näsan ) blir nog slapp och skriva av mig lite. Kolla på serier.... Ja antar att ja lär bli hemma imorgon med så som ja känner mig nu :( damn it!
 
Neee ringa Bella va d ja
 
 
 
 

RSS 2.0