det spårar

Sitter i disskussion med en vän på luren, om fotboll!
Jag gillar fotboll, ja gillar att svära åt tvn , få skrika lite och bara dricka öl i goda vänners lag.
Men allt har ju en baksida, efter noga analys av fotbollsvärlden, är det så stor skillnad på att va fotbolls spelare och på  någon som är livegen och köpt för pengar? Svar NEJ!
 
Folk slåss, budar och köpslår om människor som springer omkring på en gräsplan och har lite kontroll på en svartvid läderboll. Sjukt när man tänker efter på myntets baksida.
 
Nu till något annat, sista dagen på gamla jobbet igår, så skönt, lämnadet stället med högt huvud, låste, stängde, kontrollerade, och går därifrån, dock så trött av all värmen på jobbet så vad händer? 52 och 25 tycks vara ganska lika så vad händer som sagt??? Jag hoppar på fel buss i brunnsparken, dom kom ju efter varandra.... FFS! Bra jobbat där, braaaaaa jobbat....
 
Men att vakna på en måndag, höra regnet smattra mot rutorna , masa sig upp, trycka på onknappen på kaffe bryggaren, masa sig tillbaka, blunda, höra puttrande från bryggaren, känna den välbekanta kaffedoften sprida sig i lägenheten och man bara pressar huvudet längre ned i kudden och bara lyssnar, andas....
 
Jag är arbetslös i 2 dagar.... äckligt nöjd tjej, det är precis lagom.
Livet går framåt och för första gången på länge, jag är glad och tillfreds med mig själv och livet, det går i rätt riktning.
 
 

Det är tillbaka

Och jag hoppas att jag aldrig tappar de. Förhoppningsvis klar om 2 år med allt. Eureka , jag fann de. 


hoppsidaysi

Laddar inför sista e.m passet på detta jobb. På onsdag börjar nya äventyr. Sjukt spännande!
Fortfarande som receptionist men på ett helt nytt ställe. Utveckling, ja tack! Med en chef som inte är konflikträdd och en receptionschef som faktiskt tar sitt ansvar om något utanför min befogenhet skulle uppstå.
 
Känns fint att avsluta med bravur, låsa hela stället och bara gå. Ensam. Konstigt men bra.
 
Världens underbaraste igår, blombud och presentkort o fika. Kärlek till er!!!
 
Är så sjukt sugen på en resa , men snart så. Någonstans varmt, sjuhukt sugen!
 
Drömde att ja åkte skateboard igen, borde jag börja igen må hända?
 
 
 

augusti

Kanske ett nytt jobb på G. Måndag är de 100 % säkert. Sjukt spänd ! Jag vill ha de. Fortfarande hotell receptionist men jag har hittat mitt kall o vill utvecklas lite. 

Umgicks i torsdags.  Seriöst... vackraste varelse jag skådat. Ögonen ooh holy sweet dear Moses! Nu är de bara att vänta. 😥

Nästa helg kommer Lola . Ooh dear vad ja saknat den fröken. Så mkt som händer.  Och åt de positiva  

RSS 2.0