halleluja

Kanske kan jag få bukt med problemet nu. Vätske drivande och hormon behandling !  Vi hoppas på de bästa ! 

Hoppfull tjej Hej 

När vården brister

Ibland känns det totaaaaalt hopplöst.
 
Jag har inga fel på hjärtat, njurar, lungor, äggviteämnen eller avsaknad av vitaminer eller mineraler. Inga problem med sköldskörteln heller men problemet kvarstår och jag blir seriöst knäpp ibland. Ibland verkar det som om vården tror man är hypokondriker, kroppen fylls med vatten, som när man lymfödem, och det går inte över på ca 6 dagar, värst är det vid mens. Får knappt på mig kläder och svullnar upp ibland så jag till och med har svårt att få på mig skor.
 
Varierande träning, ben i högläge och kompressions kläder hjälper inte. Och nej ja äter knappt något salt alls, dricker vatten som man ska, äter inte gluten eller laktos.
 
Vad gör vårdcentralen ? Skickar mig till dietist?!
 
Överallt står det att vid höga vätskeansamlingar ska man kontakta läkare, inte använda sig att vätskedrivande naturläkemedel, men när dom inte lyssnar?
 
Någon som har något råd eller vet var man kan vända sig?

När lust faller på

Och du inser att de är fel tillfälle . Att du ska jobba snart. Ja då blir de att skriva på papper. Lusten har kommit tillbaka och jag är redo att riva upp himmel och jord för att få ned det på papper och dela med mig av det. Så nästa vecka då händer de nog. Förhoppningar om att få iaf 50 sidor till klara.  

Plötsligt händer de! Kabaam!  

Förstår att de är svårt

Förstår att det är svårt för en del att förstå att jag tagit avstånd helt. Att jag inte vill eller orkar.  Att jag sagt upp kontakten och inte pratar med min biologiska mamma alls. Klart de varit tungt , svårt men ändå , när 1000 stenar lättar från hjärtat , när man under 4 år ser så mkt skillnad och känner så mkt mer  och helt plötsligt är rofylld och känner sig så mkt lugnare och tryggare.  Inte ha ngn som skövlar och förstör ditt inre. Inte säger elaka saker för att sen ta på sig offerkoftan och aldrig kan inse eller ens prata som två vuxna över felen som begåtts. Ingen som hotar med slag eller kallar dig värdelös.  

Då vet man att man gjort ett val , ett bra val. Aldrig mer ta obefogad skit eller höra eller tala inför döva öron. Hon har aldrig funnits där.  Kroppsligt ja , men inte mentalt. Hon kan leva i sin värld av lögner och svek så lever jag i verkligheten . I min verklighet är en mamma ngn som alltid finns där . Lyssnar och ger kärlek.  Jag säger inte att de alltid varit lätt men när skygglapparna faller av och man ser helheten Ja då vet man.  

Detta är min mamma ,  hon som alltid funnits där fast jag varit blind. Den som ger så mycket kärlek och skratt.  Som man kan prata med och ty sig till. Som fyller och kantar mitt liv med guldkant.  Underbara människa!  💖 


mensvärk o stor rensning

Ute igår , träna idag o nu vill ja skjuta mig lite. Mensvärk from hell. Och börjat rensa skit. Wtf hur mkt kan de finnas i 1,5 a? 

Ok säger detta en ggn .. Aldrig mer upstairs hu jeda mig! 

RSS 2.0