nu kryper ja snart ur mitt eget skinn.

Herr K hörde av sig! Nu är de bra... skjut mig lr sluta bara försöka höras av. Efter att detet messade mig har raden av idioter eskalerat på en vecka. Usch!

Nåja biljetter till fitness festivalen på lördag med Klara o Lina. Wooop woooop!!

Sjukt kul!!! Ledig idag o lite att stå i, shit happens.

Face...plaaaaa ...kabomm

Seriöst, ja blir trött, de här är inte kul.... Mr. F skrev imorse, varför svarar du aldrig för ? Hmmm wonder why? Ja dejtar ngn noormal maaybee, A skriver kan inte sluta tänka på dig, nu messar exet " ja saknar dig! seriöst nu "

Seriöst, släng mitt nr o låt mig va!! Wtf?!

Faceplant AB!!

mys

Myshelg! Igår var jag hos Issa o hade riktig fredagsmys, chickflick movie, tacos, ett Aj love joo från lilla fröken A som fick hjärtat att smälta helt. Och hon var ju bara jäääättesugen på tuggummi också haha
o Iris blev riktig knähundOch så ska ja bli faster till en till liten pigg gangster , såå stolt. o hur mysigt är de inte att höra min lille parvel Charlies röst?

med detta säger jag god morgon till ett solklart Göteborg!jul i vart hus

Men neeeej, jag vill inte se ljusstakar nu, det är för tidigt, visst har redan druckit glögg, ätit pepparkakor, lussebullar och hinkat julmust och gjort den årliga utomhusgrillningen men neeej , va hände? Vart tog året vägen och vart är den satans snön? Hellre snö, vitt och ljust och kallt än regn, regn,storm, blåst och kallt som satan.

Näää jag är inte bitter jag inte.

Och hur fasiken ska det här gå?? Att sakna så här mkt är inte hälsosamt, att tänka så här mkt och känna är inte hälsosamt. Hur blev det så här? Det är sjukt långt till torsdag.

Idag önskar jag även att jag kunde klona mig. Jag vill va i sthlm, i katrineholm, i nyköping och i helsingborg. Miss my loved ones extra mycket. Mörkret har sugit tag i mig idag.

Jobbdagar har jag inte tid att tänka, det har jag när jag är hemma. Ledig, ensam. Då kommer de smygandes, skitnovember, fast samtidigt är jag glad, lyckosam. Vädret, varför ska det påverka så hårt??

Dricker mitt kaffe, betar av film efter film, tagit mig ut, tränat iaf. Tittar på disken och tänker , not today satan, i´m gonna do it!!


ååh min fina vad jag saknarhaha o världens finaste smskonversation imorse.Och så säger vi hej magkatarr , läkaren på tisdag!
o så kan viii griiillla

När tristessen faller på o man sovit på tok för länge. Ja då drar man o grillar, kl. 23 .... på kvällen!!så sjukt mys, hemma 4 imorse! Tack John för en toppen kväll <3

ja men varför inte

Inte skött kosten så bra senaste månaden, gjort lite allt för att dom ska hitta ngt fel eftersom ja svullnar upp av o till , i tid o otid. Nu har ngt gammalt blossat upp känns d som.

Säg Hej magakatarr. Rummel mummel! Konstant illamående kantad med ständig hunger, halsbränna o brännande känsla i magen o toabesök. Åååh va fabolous! Bara börja äta mina 6 mål om dagen igen o träna en timme om dagen. Sjukhusbesök den 11e. :) skönt de inte är allt för långt kvar.

tror inte

Nääää de tror jag inte... JÄD meningen är nog inte långt borta från ngn. Oj oj oj! Inte ens de skrämmer mig!

Nu är de ju dock bara 4 dagar kvar men ändå. 4 aslåååååååååånga dagar!!

Why oh whyy?

So happy!! O halloween was awesome BTW!

han e knäpp

detta hade jag hemmavid när ja kom hem från en grym 80tals kväll på parkan!!

Han är så otroligt fin!!

När man är lite ledsen o nere av mörker o regn o så får man detta. Mitt charmtroll.
Nu är ju inte saknaden mindre direkt.

RSS 2.0