23 h nonstop

Gå upp sju, från ena jobbet, hem och sova en timme, schnygga te sig lite, sudda bort all make och iväg te hotellet. SOM JAG SAKNAT!!!!!! Känns så skönt me lite ombyte. Tänker inte ens på att de är ett jobb, förrän kl. 6 imorse. Fasiken va d gick segt då.
 
Glömde mitt inlogg te systemet, letade febrilt efter anställningsnr vid instämplingen, ett riksmongo som fastnat me fingret i en ölburk kom in, hörde inte va han sa , mer än " ja får inte va ngnstans , vill stå här och bara titta på dig" och när ja försöker be honom att gå säger han schhhhh och lägger fingret på andra över sin mun ( den som inte satt fast i burken då) och stirrar sedan i taket,  men ja fick ut honom till sist.... WONDERWOMAN!!!!!!'
'
Det var den spännande natten... Eller jo, en rolig grej.... HAHA!! Två uppstyrda blondiner på väg till vagnen, ena böjer sig och kräks och går framåt samtidigt och rätt va d är börjar den andra göra samma sak, vinglandes på sina höga klackar HAHA!!
 
Ja dör!
 
Efter det va d dags att se en hel stad somna in, i 45 min. Den stunden är den bästa. Då smyger ja ut, ser solen gå upp, måsarnas skri i skyn och duvorna på torget, inte en människa, inte en bil , inte pip förutom det. Det är en fin känsla.
 
En natt till, natten till söndagar e dom längsta. Hoppas på lite mer aktivitet inatt.....
 
Imorgon är de mad men, god mat och försöka vända dygnet rätt! Kl 8 på måndag är de dags för kundservice igen.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0