Desperat Mamma söker

Meeeeen lägg ägg.... Det här börjar likna rena lekstugan... Mer förnedringstv åt folket!!!

"Han ska självklart vara snygg"

Namn: My. Ålder: 21. Ort: Västergötland. Yrke: Studerande. Barn: Charlie, ett och ett halvt. Drömkillen: Han ska vara snäll, ödmjuk och även förstå att ibland kan det vara svårt men så länge man har någon att luta sig tillbaka mot så klarar man allt. Han ska vara ambitiös. Han måste ha humor och glimten i ögat. Och så ska han självklart vara snygg.

"En man med självkänsla är hett"

Namn: Linda. Ålder: 36 år. Ort: Skåne. Yrke: Kundtjänstagent. Barn: Liv, 10, Tuva, 8, och Tintin, 4. Drömkillen: Han måste ha humor och kunna laga mat. Sen måste det vara ordning och reda på karln. Fötterna på jorden, någon att samtala med om livets små knasigheter, ljuvligheter och allvarligheter. Det är hett med en man som har god självkänsla, god självinsikt och som ser sitt eget värde. Har han dessutom barn är det ett plus.

"Är svag för muskler & snickarbyxor"

Namn: Hannah. Ålder: 28. Ort: Norrbotten. Yrke: Undersköterska. Barn: Juvina, 9, och Angelie, 4. Drömkillen: Han ska vara rolig, ha mycket humor och bjuda på sig själv. Vill ha en pratglad kille. Ödmjukhet och empati är väldigt viktigt. Han ska ha kontakt med sina känslor. Sedan är det viktigt att han har mål i livet och att han vill landa i ett familjeliv. Är lite svag för muskler och killar i snickarbyxor, men det spelar faktiskt ingen roll. Glad och charmig slår allt.

"Gärna mörka ögon & mörkt hår"

Namn: Sandra. Ålder: 27. Ort: Skåne. Yrke: Personlig assistent. Barn: Nova, 6. Drömkillen: Social, öppen, båda fötterna på jorden, stort lass humor, driven och målinriktad som person, äventyrlig, pålitlig, spontan, lättsam, målinriktad, öppensinnad, sportig och tränad, gärna mörka ögon och mörkt hår.

 

Men seriöst här nu... har ingen tänkt på dom stackars barnen? Varför är dom så ego att dom bara ser till sig själva? Huuuuur fanken kan man ens göra så? Låta massa killar som man dejtar flytta in och umgås me ens barn... Efter bara ett par veckor. ABSURT?! och så undrar en del mammor varför en del av deras barn blir obstinata, förvirrade och ännu mer förvirrade i sökandet på en partner och en faders figur. Har dom inte ens en enda tanke på hur de kanske kan skada deras barn syn på saker , deras mentala hälsa för att inte tala om, i framtiden...

 

Jag blir bara så arg, såååå fruktansvärt arg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0