Vart man än vänder sig

Nu är jag här igen efter att ha läst på aftonbladet. Borde kanske låta bli den nyhets sidan .

Våldtäkter hit och dit. Överallt. Men det är inte så ofta dom skriver om att det hänt utomlands. I andra länder.. jo om det är svenska turister som blivit det. Men det är ju så. Det händer över allt. Världen över. I hemmet, utomhus, i förhållanden. Och det är skrämmande. Statistiken som är dold , den ingen vet om, som inte går att räkna. Den är så mycket större. Det som sker i det dolda. Samma med misshandel. Och det både av män och kvinnor. Så långt tänker dom minsann inte. Och det är ju faktiskt inte bara den fysiska misshandeln som spelar roll heller. Oftast är den psykiska tusen resor värre.

Det är ju lite liknande situationen med svenskar nere i Afghanistan. Har jag missat något nu? Folk dör och blir mördade, lemlästade, dagligen, världen över. Tas det upp? Njae de är viktigare att skriva stoooooora rubriker om svenskarna därnere. Sverige kommer aldrig lära sig tänka globalt .

Men de tänker dom minsann inte på att ta upp?? Lr har jag bara missat det? Ibland vill ja bara va ninja och spöa the crap out of people!



Idag är de mer förnedringstv... ARGA SNICKAREN NÄSTA! först sen lunch och sen en stunds vila :) städa och sen lite soffhäng. Ja anser ja e värd de efter en mils promenad :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0