Olagligt

Nu vet ja att d är ngn som beter sig riktigt illa, dom ringde från d ena stället idag och sa att d andra stället nu även mailat till dom, i måndags ringde dom, ska dom trakka nu med? Borde va olagligt, va har de att säga som är så viktigt egentligen ? NAAAAADAAAAAA!!!! Idioti!!

Utöver de underbar dag med Iris, kollat på senaste avsnittet av American Horror Story och ska snart kolla lite på Boardwalk Empire med.

Igår började ja fundera på hur vissa människor känner varandra? Är d bara ytligt, går en del aldrig in på djupet ? Det är ju som att tillåta sig elchocker varje gång det dyker upp något nytt om en person som står en nära som man absolut inte trodde.

Varför pratar folk om sånt med varandra fick ja frågan om, jaaa varför? Nej inget dr Phil här inte, svaret är nog rätt enkelt, för man vill veta vad de är man släpper in på livet, för att man bryr sig om någon som man känner att man vill ha nära. Man får ta de goda med de onda helt enkelt.

Lr har jag fel ?

Ska se om ja kan reda ut härvan i min hjärna utan att trassla till de allt för mkt.... vad ska man då prata om? kläder, skor, träning, fester? Vardags saker i nuet, blir de inte enformigt? Ja tycker de, ja skulle bli uttråkad, på riktigt. Tappa intresset. Även här är de ju ett ge och ett ta.

Ja säger bara visa ditt intresse eller tappa mitt.


Simpelt som få saker här i livet. :)










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0