rör om lite i grytan

Jaaa nu har jag suttit här och läst en heeeeel del bloggar. Massa fitness bloggar, blogga om fitness för ni är grymma på de ni gör, ingen tvekan om saken. All eloge till er, o ja hade dödat för att få sån rumpa och såna ben. Skönhets tips, absolut i all ära. Meeeeeeeen.... ( åh detta men)
 
Men att skriva om vardagliga ting är en del som borde låta bli. Tipsa om julig sprit som kom ut för flera år sen, som om den vore sensation..... Don´t..... sminkpaletter du kan hitta way to cheap än de du hittar i butiken, absolut meeeen... d finns tusen billiga och bra sidor för sånt , behöver inte va amerikanska sidor, don´t!
 
Tips är att kolla pricerunner, fyndiq, osv om man nu ej vill skaffa tex ett paypal konto osv.
 
Annars då? Testade den black facemask igår, kändes som att vaxa sig, hur mkt tjära får d plats i ansiktet??? Typ sjukt mkt, men huden blev jättefin efteråt, annars kan man alltid testa asperinmask.
 
3 asperin, droppa på JÄTTELITE vatten så dom smälter , rör ned lite av en favoritansiktsmask så blir konsistensen bättre o smörj på, låt sitta en 15 minuter o skölj gärna av i dusch då asperin smular när de blivit torrt, alla porer blir jättefina och huden extremt bäbislen.
 
Lite mer hemmahemligheter för torr och gropig hud, släng inte kaffesumpen utan peela in dig med det när du duschar nästa gång, hjälper mot celluliter och torr hud som bara den, man märker resultat efter några gånger. Kaffe piggar inte bara upp på insidan genom att dricka de, utan man kan även återanvända och få en pigg utsida.
 
Annars är ju vatten och motion superbra mot apelsinhud och de är inte heller något buffel eller båg med det.
 
Vatten ja, ha ett stort glas kallt vatten som du dricker varje morgon innan du går upp, de går segt, de må vara att du inte är sugen på vatten, men de boostar och ökar metabolismen under dagen och de tar bara ett par minuter från de att du druckit upp så känner du dig piggare, ( bör göra, annars har du ämnen som saknas av kroppen och då behöver du kanske hjälp på annat håll)
 
Vill du minska ned på gluten och kolhydrater men blir äckligt sugen på pasta och köttfärsås? Käka majspasta, finns på bla coop och ica att köpa i glutenfria avdelningarna.
 
Även stark mat ökar och grönt te ökar förbränning!
 
Ja de var väll lite från dagens filosofihörna.
 
Mer då?
 
Fixat mina naglar som Mona så fint lyckades splended med ....igen, love them sååå thaaaaaank u,
 
turkisk mat dejt med Kiqi inbokad på måndag, ledig 2 dagar och va gör man, mitt hem ser ut som ett bombat *piiiiiiiip*hus, så måste man så måste man.
 
Gjort månadens utgiftskalkyl så nu inväntar ja bara lönespecen på mailen så ska vi lägga upp månadens budget.
 
Fikadejt med Rima imorgon <3 masssaaaaaaaaaa kaffe, hmmm borde nog boka tvättid
 
Tränat och ska träna, nu har ja så jävla ont va, en nerv i kläm i skulderbladet på vänster sida, ajsing så oskönt de är då. Såååå squats så då? Legday hell yes!!!!!
 
Och ja som tycker att ja inte åstadkommer så mkt, se där de händer ju grejer visst de!
 
En vecka kvar, typ en heeeeeeeel vecka , ghaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0